Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Alxnks έγραψε:Εικόνα

Mipos kyria Cristina itan 2 oi fotines mpales pou etopothetisan ton mikro iaswna sti kilia sas sto vouno?tha sas protina na kalesete amesa tin astinomia kai na katagilete tous 2 aggelous pou sas etopothetisan tis mpales sti kilia sas sto vouno .giati paranoei kai o antras sas kai tha thelei DNA
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#188111 Άστρο λαμπερό η κυρά Χριστίνα, ήθελα να ήξερα αν τους ξέφυγε ή την άφησαν, νάσαι καλά κοπέλα μου μου έφτιαξες τη μέρα, και μιας και τα λέμε δεν λες εκεί πάνω αφού έχεις επικοινωνία να μου στείλει το ανταλλακτικό που δεν μπορώ να βρώ για τα φρένα μου γιατί έχω φάει ήττα ?

Ευχαριστώ και περιμένω.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Η Χριστίνα Μανουηλίδου είναι Ενεργειακή Θεραπεύτρια με δυνατότητες Άμεσης Ίασης σε σωματικό επίπεδο. Παράλληλα είναι Αγγελιοφόρος μηνυμάτων από τον Κόσμο των Ψυχών, της Παναγίας και του Κυρίου.
Ως Κόρη του Θεού μαζί με τον Δεύτερο Υιό Του Δαυίδ προετοιμάζουν την Έλευση του Κυρίου στη Γη σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.

Μπίζνα είναι... :roll:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
stavrosg έγραψε:
Η Χριστίνα Μανουηλίδου είναι Ενεργειακή Θεραπεύτρια με δυνατότητες Άμεσης Ίασης σε σωματικό επίπεδο. Παράλληλα είναι Αγγελιοφόρος μηνυμάτων από τον Κόσμο των Ψυχών, της Παναγίας και του Κυρίου.
Ως Κόρη του Θεού μαζί με τον Δεύτερο Υιό Του Δαυίδ προετοιμάζουν την Έλευση του Κυρίου στη Γη σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.

Μπίζνα είναι... :roll:

Ως κόρη του θεού δεν προετοιμάζει και την έλευση των δόσεων ? Ας κάνει και κάτι χρήσιμο πιά !
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#188195 Εδώ το inside που φαινεται μας ανησύχει?

Εικόνα

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Αν δεν είναι τρολιά, πρέπει να την δει γιατρός. :ninja:

Παλιά ήταν πολύ πιο εύκολο... Λέγανε ότι ήταν του Δία, του Ποσειδώνα, του Απόλλωνα, κτλ και τελείωσε η υπόθεση... :svivhaha:

Ιδίως αν η μαντάμ ήταν από "καλή" οικογένεια (βασιλική ή κάτι τέτοιο)... :svivhaha: Εξάλλου, ποιος δεν θα το πίστευε αν το έλεγε και ο βασιλιάς (που είχε το στρατό), και συμφωνούσαν και οι παπάδες (που φοβόντουσαν το στρατό);;; :lol: Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον ασεβή... :rtfm:

Σήμερα δυσκόλεψαν τα πράγματα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
JimClark έγραψε:Εδώ το inside που φαινεται μας ανησύχει?

Εικόνα

Θα έπρεπε να είναι ανάποδα...
Η χάραξη του ελαστικού είναι τέτοια ώστε να αποβάλει νερά, να φρενάρει καλύτερα κτλ. και έχει συγκεκριμένη φορά.

...>.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
vengas έγραψε:Εικόνα

saxon_747 έγραψε:Θα έπρεπε να είναι ανάποδα...

...>.

Τι εννοείς; Κάπως έτσι δηλαδή; :hmmm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
saxon_747 έγραψε:
JimClark έγραψε:Εδώ το inside που φαινεται μας ανησύχει?

Εικόνα

Θα έπρεπε να είναι ανάποδα...
Η χάραξη του ελαστικού είναι τέτοια ώστε να αποβάλει νερά, να φρενάρει καλύτερα κτλ. και έχει συγκεκριμένη φορά.

...>.

Πάντως εγώ στα δικά μου που τα άλλαξα χθες. Έψαχνα κανα τεταρτο και δεν βρήκα ούτε inside να γράφει πουθενά ούτε outside. :help: