Anonymous Founder έγραψε:kacey έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δοκίμασε να αποσυνδέσεις κάθε άλλη συσκευή από την τηλεφωνική γραμμή και δες αν αλλάζει κάτι.
μα σου λεω ειχα μονο το ενα πριζακι του διπλου, συνδεδεμενο με τον κατανεμητη απ'ευθειας. δεν θα μπορουσα ετσι κ αλλιως να εχω αλλη συσκευη.
Εντάξει, δεν κατάλαβα πως το είχες συνδέσει κατευθείαν στο router, νόμισα πως το είχες βάλει στην κεντρική πρίζα του σπιτιού σου.
Αυτή την στιγμή παίζει η γραμμή με κάποιο καλώδιο ή όχι;
Αν συνδέσεις το router κατευθείαν πάνω στον κατανεμητή, και τσεκάρεις ξανά;
αν εννοεις να βαλω το καλωδιο απευθειας στο ρουτερ χωρις καμμια πριζα ενδιαμεσα, δεν μπορω γιατι δεν εχω το εργαλειο για να τερματισω το καλωδιο με rj45.
αυτη τη στιγμη εχω κατανεμητη πολυκ.---> γυμνο καλωδιο βιδωμενο πανω στα βιδακια του ---> γυμνο καλωδιο πανω στη πριζα η οποια ομως ειναι στο πατωμα, την εχω βγαλει απο το τοιχο και δεν συνδεεται με τιποτα αλλο ---> ρουτερ.
χθες, ενω μεχρι 1μιση ηταν οκ, επιστρεφω στο νεο ζευγος του υπαρχοντος καλωδιου της πολυκατοικιας (που το βλεπουν πεντακαθαρο και ο τεχνικος μου την ημερα, και η φορθνετ το βραδυ ΕΝΩ εχω προβλημα), δουλευει για 5 λεπτα και μετα τεζα. ξαναβαζω το cat6 οπως περιγραφω πανω, και δεν ξαναδουλεψε παρα μονο το πρωι.
αποψε μεχρι στιγμης το cat6 που δεν το εχω πειραξει καθολου, δουλευει οκ. παω να το πειραξω γιατι θελω, πριν τραβαω νεα καλωδια απο το 4ο οροφο, να σιγουρεψω/αποκλεισω οτι φταιει η καλωδιωση της πολυκατοικιας.
sknipper έγραψε:Τα είπα και πιο πριν.
Αν βάλεις καλώδιο από το κουτί του ΟΤΕ να αποσυνδέσεις το καλώδιο που πάει από εκεί στην κεντρική τηλεφωνική σου μπρίζα. Αν καλύτερα φταίει η σύνδεση αυτή.
Αλλά έκανες πρώτα τα άλλα, να βγάλεις όλες τις συσκευές ή να αποσυνδέσεις όλη την οικιακή σου καλωδίωση από την κεντρική τηλεφωνική σου μπρίζα;
ναι βρε, το ειπαμε το δευτερο. Καλωδιο απο το κουτι του ΟΤΕ πως θα βαλω? πως θα βαλω χερι στο κουτι του ΟΤΕ που ειναι α) κλειδωμενο, β) θα με πηδηξουν αν βαλω χερι, γ) δεν ξερω καν που να το βαλω?
εκτος αν εννοεις το κατανεμητη που ειναι εντος της πολυκατοικιας, που αυτο εχω κανει.