Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#187683 nein
Άβαταρ μέλους
By kostis20
bibendum έγραψε:Να ρωτησω; Υπαρχει εκδοση της Α class που ειναι πισωκινητη;

Oχι, μόνο προσθιοκίνητη και τετρακίνητη. Έχει τον κινητήρα εγκάρσια...
Στις μεγαλύτερες AMG υπάρχει πλέον επιλογή πίσω κίνησης ή τετρακίνησης με κεντρικό,όπως και στα κανονικά μοντέλα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#187885 Στην επόμενη γενιά θα μας πουλήσει και η BMW, θα κάνει την 1 μπροστοκίνητη και θα πρέπει να καταφύγουμε σε μαούνα για να βρούμε λίγη χαρά!
Άβαταρ μέλους
By GTS
#187888 Τοτε θα αποκτησουν περισσοτερη αξια τα δικα μας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#187889 Τότε θα έχουν παλιώσει και αρκετά και θα πληρώνουμε λιγότερα τέλη! :lol:
Εγώ τουλάχιστον, την χρειάζομαι αυτη την παλαιωση... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#187894 Το 2018 ερχεται το μπροστοκινητο 1. Δεν είναι πολύ μακρια. Δεν μπορω να καταλαβω πως λενε μερικοι ότι στην μικρη κατηγορια δεν καταλαβαίνεις αν ένα αμαξι εχει μπροστα κινηση ή πισω. Η διαφορα είναι εμφανης σε κάθε στρίψιμο ακομα και με μικρη ταχυτητα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#187899 Θα μαζέψω λεφτά για δύο χρόνια και θα πάρω μια μεταχειρισμένη τότε! :lol:
Ή θα πάω στο Σπανό να δώσω ανταλλαγή την 10ετή τότε δική μου! :svivhaha:
Θα του πω: την κράτησα όσο είχε φόρο πολυτελείας, τώρα δεν την θέλω, θέλω να πλερώνω, δώσε μια καινούρια!
:tomato: :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Στην επόμενη γενιά θα μας πουλήσει και η BMW, θα κάνει την 1 μπροστοκίνητη και θα πρέπει να καταφύγουμε σε μαούνα για να βρούμε λίγη χαρά!

Να πας στην ΝΕΑ Giulietta που θα είναι η μόνη με πίσω κίνηση στην κατηγορία :)
Άβαταρ μέλους
By drdino
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Παίζει τέτοιο σενάριο; Να βγάλει η Alfa μπροστοκίνητη Giulietta;

Ναι παίζει :iconcool:

Προφήτης, τι να λέμε :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#195211 Commission takes Germany to court over Daimler refrigerant
The European Commission has finally decided to take Germany to the EU Court of Justice, after Berlin allowed Daimler AG to use a banned refrigerant for the cars’ air-conditioned system and helped the car marker to cheat EU regulations.
link