Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Alexkid
#187546 Και αυτοί μια από τα ίδια. Ακατάλληλοι και άσχετοι. Στους γιατρούς να φάνε όλα όσα μας κλέβουν.
Άβαταρ μέλους
By iceman
#187551 Προφανώς ειναι μια απο τα ίδια και αυτοι. Ολοι μια απο τα ίδια ειναι .... |λογοκρισία| ειμαστε εμείς που αγοράζουμε ελπίδα απο το κάθε λαμόγιο που κυνηγάει τις θέσεις για την κονομάνε.
Όταν αρχίσουμε να ασχολούμαστε εμείς με την πολιτική και μπουκάρουμε μεσα στα υπουργεία τους και τους πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές τότε θα έχουμε αλλαγη. Αλλα μιλάμε για εμάς τους ίδιους ... Να κάνουμε και μια φορα οι ίδιοι τη δουλειά όχι να σπρώχνουμε άλλους να κάνουν τη δουλειά για εμάς.
Άβαταρ μέλους
By Alexkid
#187580 Φωνάζω εδώ και χρόνια για δημιουργία κόμματος Αυτοκίνησης και Αληθινής Οικολογίας αλλά με λένε τρελό και γραφικό. Πώς θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στα τέλη κυκλοφορίας / ταξινόμησης, την δημιουργία πίστας για τον λαό και άλλα 1000 πράματα; Πώς θα απαγορεψουμε το εμπόριο ψυχών από τα πετ σοπ και θα κάνουμε τον κόσμο να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι; Στην Ολλανδία υπάρχει κόμμα παιδεραστών και στην Ελλάδα που ρίμαξε ο Χίτλερ οι φασίστες είναι τρίτη δύναμη. Τροφή για σκέψη από κάποιον γραφικό...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#187598 Εγω απορω που εκπλησσεστε ακομα με την πληρη απουσια της εννοιας "δικαιο" σε ο,τι αφορα τα τελη κυκλοφοριας ( σωστοτερα, σε οτι αφορα οποιονδηποτε φορο). Δεν υπαρχουν αυτα. Εδω εχουμε να κανουμε με αριθμητικη 3ης δημοτικου. "Μαζευω 100 ευρω απο τα τελη, πως μπορω να τα ανακατεψω ετσι ωστε να μαζεψω 120 ; "
Ετοιμος ο μουσακας.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 18 Νοέμ 2015, 10:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#187599 Γενικά νομίζω πλέον οτι όλο και λιγότερη μερίδα κοσμάκη οδηγού δεν εκπλήσσεται / απογοητεύεται, τουλάχιστον περισσότερο από όταν ανακοινωνόταν περσυ προπερσυ κτλ

"Μαζευω 100 ευρω απο τα τελη, πως μπορω να τα ανακατεψω ετσι ωστε να μαζεψω 120 ; " "

αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#187602 Θα εχουμε παλι μαζικες καταθεσεις...Δεν θα βγαλουν αυτα που περιμενουν να βγαλουν και να δω τι θα σκεφτουν μετα!! :s_mad
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Geo f1 έγραψε: και να δω τι θα σκεφτουν μετα!! :s_mad

120 => 140
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#187654 Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται! 40 ευρω λιγοτερα επιτελους...Ηδη σχεδιαζω τις διακοπες μου με τα χρηματα που γλυτωνω!

:slap:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#187670 Τελικά ισχύει αυτό για τη μικρή μείωση στα "μεγάλα" παλιά 10ετίας και άνω;;;

Αν είναι έτσι, Κωνσταντίνε, κλείσε και για εμένα διακοπές εκεί που θα πας κι εσύ! :yahoo: Θέλω 5άστερο ξενοδοχείο όμως! Τόσα λεφτά έμειναν! :rtfm: