Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#186329 Διαβάζω για 1-2 ώρες κατέβασμα και εγκατάσταση. Σε εμένα κατέβηκαν μόνα τους και ή εγκατάσταση με το ζόρι να πήρε 15-20 λεπτά. (+ένα 10λεπτο οι ρυθμίσεις στο πρώτο boot)

...>.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
saxon_747 έγραψε:Διαβάζω για 1-2 ώρες κατέβασμα και εγκατάσταση. Σε εμένα κατέβηκαν μόνα τους και ή εγκατάσταση με το ζόρι να πήρε 15-20 λεπτά. (+ένα 10λεπτο οι ρυθμίσεις στο πρώτο boot)

...>.

2ωρο χοντρικα.... :s_cool
μιση ωρα με τρια τεταρτα η εγκατασταση με τα reboot και καμια ωρα μεχρι να κατεβει, γιατι εκει που ημουν ηταν απλη aDSL γραμη, με το ρουτερ αρκετα μακρια.
Και το λαπτοπ αν δεις... δεν το λες γρηγορο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
cabala10 έγραψε:τι λετε ρε παιδια σε 486 το βαλατε? 20-30 λεπτα μου πηρε και πολυ λεω

Με τα reboot;;;;;

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Wagner669 έγραψε:
cabala10 έγραψε:τι λετε ρε παιδια σε 486 το βαλατε? 20-30 λεπτα μου πηρε και πολυ λεω

Με τα reboot;;;;;

I don't always agree with what I say...

ναι 3 εκανε 1 για τα settings 1 μετα την εγκατασταση και 1 για τα post settings
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#186599 Ναι το εκανα χθες, και σημερα το πρωι που τον ανοιξα για να δω κατι, τσουπ παλι μπλε οθονη..Με error
MEMORY_MANAGEMENT.
:help:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#186768 Geo βάλε τον καινούριο i7 μόλις βγει να στρώσει.
10 πυρήνες για σένα.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Geo f1 έγραψε:Ναι το εκανα χθες, και σημερα το πρωι που τον ανοιξα για να δω κατι, τσουπ παλι μπλε οθονη..Με error
MEMORY_MANAGEMENT.
:help:

Πηγαινε στη σελιδα του κατασκευαστη της Mobo
- Κατεβασε τους τελευταιους drivers για chipset, controllers και λοιπες πιπες που εχει η mobo επανω
- Κατεβασε τους τελευταιους drivers για καρτα γραφικων
- Boot-αρε τα Widows σε safe mode
- Ανοιξε το Device manager και με δεξι κλικ κανε uninstall ΟΛΕΣ τις συσκευες μια-μια

- Περνα τους drivers που κατεβασες, αρχιζοντας με αυτους που σχετιζονται με τη ΜΟΒΟ και κανε επανεκκινηση
- Ανοιξε το Device manager και με δεξι κλικ κανε scan for hardware changes
Άβαταρ μέλους
By Chris
#186929 Συγνώμη, αναφερόμαστε σε overclocked Η/Υ νομίζω? Δε θα έπρεπε η πρώτη συμβουλή να ήταν "μηδένισε το oc" και βλέπουμε? Μου φαίνεται λίγο ανάποδο να μην αγγίζουμε το αμφιβόλου ποιότητας oc και να προσπαθούμε να το λύσουμε μέσω Λαμίας
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#186930 Ρε συ geo πες μας τι είναι εκτός προδιαγραφών να σου πούμε και καμιά λύση
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Chris έγραψε:Συγνώμη, αναφερόμαστε σε overclocked Η/Υ νομίζω? Δε θα έπρεπε η πρώτη συμβουλή να ήταν "μηδένισε το oc" και βλέπουμε? Μου φαίνεται λίγο ανάποδο να μην αγγίζουμε το αμφιβόλου ποιότητας oc και να προσπαθούμε να το λύσουμε μέσω Λαμίας

Ειναι overclocked;;;;
Αν ναι, τοτε σωστα, πρεπει να ξεκινησει απο αυτο που λες
Άβαταρ μέλους
By g8777
#186952 Κάτι του πες τωρα..
Αφού το παιδί είναι κλασης Καραγιαννης-Καρατζοπουλος στα πισι.

ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΔΙ, ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΩΤΙΑ.

(Δωστο στη Μερκελ να ξεχρεωσουμε.Η μάλλον θα περάσω με το Ντατσουν αύριο να το φορτώσω. Θα φέρω και καναν κοπρο να νιωσει γυναίκα το κοπροσκυλο).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#187016 Ηταν κλοκαρισμενο αλλα το γυρισα μαμα. Θα ποσταρω μετα απο το pc.
Qsis τσα....
Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By elteo
#187023 Πρέπει το τοπικ να ονομαστεί τιμητικά Geof1-Η/Υ, hardware, software & gadgets.