Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
elteo έγραψε:
JasonLouk έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ξεκίνα με camembert από τυριά και κάνα προσούτο από αλλαντικά. Μπορώ να φάω ένα κιλό εύκολα απ' το καθένα. :eat:

Ροκα+προσουτο σε pizza. Πωωωω :inlove:

< >

Tι βρίσκετε στην ρόκα ήθελα να ξερα. Μια αηδία είναι. Τόσα χορτάρια υπάρχουν.

Πραγματικά.
Εντωμεταξύ παλιά τη ρόκα τη δίναν στα γαιδούρια/μουλάρια για τροφή, ούτε καταδεχόταν να τη φάνε (και μιλάω για οικογένειες με μεγάλη πείνα).
Τώρα την έχουν περιοπής :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimik
Bayern7 έγραψε:
elteo έγραψε:
JasonLouk έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ξεκίνα με camembert από τυριά και κάνα προσούτο από αλλαντικά. Μπορώ να φάω ένα κιλό εύκολα απ' το καθένα. :eat:

< >

Πραγματικά.
Εντωμεταξύ παλιά τη ρόκα τη δίναν στα γαιδούρια/μουλάρια για τροφή, ούτε καταδεχόταν να τη φάνε (και μιλάω για οικογένειες με μεγάλη πείνα).

δεν είχαν βαλσάμικο, παρμεζάνα, ρόδι, σύκα και προσιουτο για να την φάνε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimik έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
elteo έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

< >

Πραγματικά.

δεν είχαν βαλσάμικο, παρμεζάνα, ρόδι, σύκα και προσιουτο για να την φάνε :rtfm:

Aν είναι να την μεταμφιέσω ξέρω και άλλες τροφές που τρώγονται με αυτό τον τρόπο. :lol:

Pizza προτιμώ να την φτιάχνω μόνος μου. Οι αγοραστές και πανάκριβες είναι και χάλια είναι οι περισσότερες. Εκανα το λάθος να πάρω μία Pizza Fan γιατί είχα κουπόνια, καλύτερα να τρωγα ρόκα. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#186738 Η Φαν δεν τρώγεται εδώ και χρόνια, η Domino's έχει χαλάσει πολύ και γι' αυτό δοκίμασα Hut χθες. Αξιοπρεπής αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Βέβαια είμασταν με 2 τοστ από το μεσημέρι και φάγαμε 10:30 το βράδυ και μας φάνηκε αμβροσία εκείνη την ώρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#186749 Αυτή παίρνω κι εγώ κι έχω κόψει τελείως τις παραγγελίες. Δεν έχει καμία σχέση με τις κατεψυγμένες προ 10ετίας που ήταν εμετικές. Κάνω και κάποιες αυτοσχέδιες προσθήκες (έξτρα τυρί, πιπεριά και κάνα αλλαντικό αναλογα τι παίζει στο ψυγειο) και γίνεται τούμπανο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#186773 Πιτσα=οτι χειροτερο μπορει να φαει καποιος.
Τυρια και αλλαντικα πολυ χαμηλης ποιοτητας εως επικινδυνα για την υγεια.
Καλα τα αλλαντικα ετσι κιαλλιως ειναι τροφη του κωλου.
Ζυμαρικα αμφιβολλου ποιοτητας κτλ.μπιπεριες ψημενες πο υαυτοματως χανουν ολες τις βιταμινες τους

Η σπιτικη θα ειναι σιγουρα πιο υγιεινη αλλα παλι οι θερμιδες και τα λιπαρα στο φουλ.

Με τα λεφτα που κοστιζει μια πιτσα μπορει καποιος να ψησει μια μπριζολα και να φτιαξει και μια σαλατα μαρουλι πχ που ειναι τζαμπα αλλα προτιματε να τρωτε κατι που ανεβαζει το ζαχαρο αποτομα στα υψη.

Ειναι κριμα να γεμιζετε το στομαχι σας με αχρηστες τροφες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#186792 Δεν αντιλέγω για τη μπριζόλα, αλλά και πόσο κρέας να φας;
Προσωπικά από πίτσες προτιμώ margarita (άντε με 1-2 υλικά, τα οποία είναι συνήθως μανιτάρια, ντομάτα ή πιπεριά).
Άβαταρ μέλους
By italakias
#186805 Και η πιτσα πολλες φορες εχει αλλαντικα αρα κρεας στην χειροτερη του μορφη.
Το θεμα ειναι οτι εχει γινει ενα τοπικ και τελικα μονο για πιτσες και μπεργκερ διαβαζουμε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Και τι να γράψουμε? Για φασολάδα και ρεβίθια? Αφού όλοι τις βρώμικες νοστιμιές προτιμάμε.

Κι όμως μια ρεβυθάδα με μπουτάκι κόκορα κοκκινιστό συνοδεία κρασιού θα ήταν :eat: :eat: :eat:

ή γίγαντες με πρασολουκάνικο χωριάτικο στον φούρνο + φέτα :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#186814 Ναι φχαριστώ πολύ μου έβαλες μέσα τον κόκορα και το λουκάνικο και έγινε κανονικό φαγητό! :lol:

Γίγαντες φούρνου απλά μπορώ να φάω ένα ταψί και μετά να μην μπορώ να κοιμηθώ. Μόνο μην έχει καρότο μέσα και μας ξενερώσει. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Ναι φχαριστώ πολύ μου έβαλες μέσα τον κόκορα και το λουκάνικο και έγινε κανονικό φαγητό! :lol:

Γίγαντες φούρνου απλά μπορώ να φάω ένα ταψί και μετά να μην μπορώ να κοιμηθώ. Μόνο μην έχει καρότο μέσα και μας ξενερώσει. :thumbsdown:

Εγώ τα τρώω και σκέτα, λεμονάτα ή κοκκινιστά, ο κόκορας ήταν για να κατεβαίνει το κρασί :lol:

Γίγαντες χωρίς καρότο-σέλινο δεν είναι γίγαντες :rtfm:

Να μιλήσουμε τότε για λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο? ή μήπως για φακές με μπόλικο σκορδοξυδο συνοδεία λακέρδας.