Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#183665 Καλό είναι να βρεις μηχανικό κι όχι "μαγαζι". Ισως από αυτους που κανουν επιθεωρήσεις.

"ενεργειακοι επιθεωρητές"
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kacey έγραψε:Αυτα που εχεις αριστερα διπλα της, δεν λιωνουν?

οχι γιατι δεν ειναι κλασισκη ξυλοσομπα -πετρελαιου που βγαλει θερμοτητα απο παντου.Οι πελλετοσομπες βγαζουν ζεστο αερα απο συγκεκριμενους αεραγωγους.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#185915 Οχι.
Αν και υδραυλική απο τα πλαινα δεν εχει ζεστη - το δοκιμασα
μονο απο πανω
Ουτε η αεροθερμες που ειχα πριν ηταν ζεστες απο το πλαι
Άβαταρ μέλους
By vagmann
vagmann έγραψε:Υπαρχει τροπος να αναβει καλοριφερ απο αποσταση πχ,με χρηση κινητου τηλεφωνου με sms,καπως? :hmmm:

Λυθηκε το θεμα με συσκευη GSM,η οποια συνδεθηκε πανω σε κλασσικο θερμοστατη καλοριφερ με on/off κουμπι,και ενα ρελεδακι!
Στελνεις sms και ανοιγοκλεινει αντιστοιχα...κοστος στα 120€ ολα μαζι...! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#187044 Ακουσα τις προαλλες οτι θα εβγαινε η αποφαση. Γιαυτο ρωταω. Δεν εχω επαφη αμεση με τα δελτια "ειδησεων" και οτι μαθαινω το μαθαινω εμμεσα απο συζητησεις και φορουμς. Οποτε μου διεφυγε η μή αποφαση.

ΥΣ. Σε μια κρισημη και σοβαρη αποφαση, αυτοι ειναι που θα αναλαβουν? :ninja: που μπλεξαμε γαμωτ η κοινωνια μου.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#191261 Τον Σεπτέμβρη μετακόμισα και το σπίτι έχει ατομική θέρμανση με λεβητα αερίου. Τώρα είπαμε να ανάξουμε πρώτη φορά θέρμανση. Γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχει αρκετή πίεση το κύκλωμα;

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#191262 Η πιεση αυτη ειναι με το κυκλωμα κρυο ή ζεστο, σε τι θερμοκρασια;
Ποσα σωματα εχει και ποια η διαφορα υψους του μανομετρου σε σχεση με τα καλοριφερ;
Χωρητικοτητα λεβητα;
Ποσα λιτρα το δοχειο διαστολης;

(εκ πρωτης οψεως, με τετοια χαλκοσωληνακια και ρακορ ... καλο ειναι το 1bar σε κρυο κυκλωμα, γιατι ζεστο, δεν ξερω ποσο παραπανω μπορει να φτασει! :lipsealed: )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#191263 Χλιαρό, πρέπει να μπήκε πριν λίγο. 7 σώματα, σε έναν όροφο είναι όλα τα σώματα, το μανόμετρο πρέπει να είναι ένα μέτρο πιο πάνω από τα σώματα και σε γενικές γραμμές στο ίδιο ύψος με τον λέβητα.