Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By nass
#186593 Για πείτε καμιά ιδέα για χειμερινά γάντια. Τα παλιά μου τα 'φτυσαν μετά από "Ν" (15 ?) χρόνια.
Αδιάβροχα (Gore Tex ?)
Οχι τρελλά ζεστά, δεν κινούμαι στο Βόρειο Ακρωτηριο
Διακριτική εμφάνιση (όχι kevlar ενισχύσεις μην τυχόν και πέσω στο Mugello :) )
Κόστος ας πούμε έως 100-120 €
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#186603 Τι εννοείς χωρίς ενισχύσεις βρε nass; :dizzy:
Εννοείται πως πρέπει να έχουν και θα σου πρότεινα να έχουν και στο μετακάρπιο, εγώ έκανα τεράστιο λάθος και πήρα μόνον με την ενίσχυση στις άκρες των δακτύλων, γιατί ήδη είχα ανέβει στα 80€ και ήθελα σχεδόν άλλα τόσα για το μετακάρπιο.
:lipsealed:
Γνώμη μου είναι να αναθεωρήσεις και να πάρεις δερμάτινα και με όσες ενισχύσεις μπορείς να πληρώσεις. Τα δικά μου είναι τα παρακάτω:
Εικόνα
https://www.motorparts.com.gr/eshop/eks ... etail.html
Άβαταρ μέλους
By dimik
#186609 Νομίζω ψάχνεις κάτι σαν τα παρακάτω,

http://www.fc-moto.de/Ixon-Pro-Fighter

http://www.fc-moto.de/Acerbis-Balling-Waterproof-Glove

http://www.fc-moto.de/Ixon-Pro-Skin-HP-WP-Gloves

την Ixon πάντως την εμπιστεύομαι απόλυτα καθώς ότι έχω αγοράσει έχει βγεί λίρα 100.
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:Τι εννοείς χωρίς ενισχύσεις βρε nass; :dizzy:

Η έμφαση είναι στο "διακριτική εμφάνιση" αυτό που βάζεις είναι ΟΚ (ως προς την εμφάνιση αλλά δεν είναι αδιάβροχα) αυτό όμως όχι.

Χειμερινά γάντια εννοείται ότι πρέπει να είναι "ψηλά" ως τον καρπό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#191971 Αφού είπαμε για γάντια, για πείτε καμιά ιδέα για να μην κρυώνουν τα πόδια...
:help:
Κάτι που να είναι πρακτικό και να μπορεί εύκολα να μπει και να βγει, μην μου πείτε για καμιά σαλοπέτα/νιτσεράδα!
:lol: :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Αφού είπαμε για γάντια, για πείτε καμιά ιδέα για να μην κρυώνουν τα πόδια...
:help:
Κάτι που να είναι πρακτικό και να μπορεί εύκολα να μπει και να βγει, μην μου πείτε για καμιά σαλοπέτα/νιτσεράδα!
:lol: :s_wacko

Όπως χειμερινό παντελόνι μηχανής ας πούμε? γιατί οτιδήποτε άλλο ή δεν θα είναι κατάλληλο ή θα είναι γελοίο με το Ducati :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#192011 Ισοθερμικό από μέσα; Και στο γραφέιο το βγάζεις αν ζεσταίνει πολύ; Αλλιώς πήγαινε στην αλίμου στο στοκ με τα ρούχα για σκι και πάρε το φθηνότερο παντελονι σοβαρού χρώματος, ένα νούμερο μεγαλύτερο

< using some app
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Και στο γραφείο μετά πώς θα την παλέψω; θα είναι άβολο και πολύ ζεστό φοβάμαι.

Ναι δεν ενδείκνυται για να κυκλοφορείς μετά στο γραφείο το παντελόνι μηχανής σε κάθε περίπτωση, αλλά μήπως υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζεις μόλις φτάνεις? Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος αν θέλεις οπωσδήποτε να κυκλοφορείς με την μηχανή. Η "πολιτικό" παντελόνι και κρύο-βροχή-λάσπη ή παντελόνι μηχανής και το πολιτικό σε backpack.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#192018 Εφαρμοζω το παντελόνι μηχανής (φουλ προστασία) πάνω απ το κανονικο. Μόλις φτάσω γραφείο το βγάζω κι όλα καλά.
Ανεβαινετε στη μηχανή χωρίς παντελόνι με προστασία? :thumbs down:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#192024 Ε, ναι είναι λίγο |λογοκρισία|, γι'αυτό και ψάχνω λύσεις. Αυτό που λες είναι καλή πατέντα. Και προστασία από το κρύο και από πτώση.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#192072 To χειμώνα ούτε που το σκέφτεσαι. Αυτό το σύστημα το ακολουθώ και το καλοκαίρι (προφανώς βοηθάνε οι θερμοκρασίες) αλλά σε ζεστές μέρες γίνεσαι λούτσα προφανώς. Είναι όμως το μόνο σύστημα που σου επιτρέπει να ντύνεσαι κυριλάτα και να χρησιμοποιείς και τη μηχανή
Του χρονου το καλοκαίρι θα παίξει είτε τζινάκι κέβλαρ (και καβάτζα πάντα αδιάβροχο γιατί είμαστε και ολλανδία :tomato: ) είτε κάποιο πολύ ελαφρύ για φόρεμα απο πάνω αλλά πάντα με προστασίες
Άβαταρ μέλους
By dimik
#192076 Υπόψιν όμως ότι η κορντούρα δεν είναι και καμιά τρελή προστασία σε ότι αφορά την τριβή, προστατεύουν μεν γόνατα-γλουτούς κλπ αλλά σε ότι αφορά την τριβή στα υπόλοιπα μέρη του σώματος είναι απλά λίγο καλύτερα από ένα χοντρό τζιν. Το λέω αυτό έχοντας δει να πέφτουν μπροστά μου και με τζιν και με κορντούρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#192128 Αγοραστηκαν γαντακια χειμερινα Dainese Rainlong D-Dry απο Ελληνικο μαγαζι στα 85€.
Πρωτη εντυπωση ζεστο με πολυ καλη εφαρμογη, μολις μαλακωσουν λιγο θα ειναι τελεια!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#192178 Θέλω κ εγώ γάντια ρε γμτ. Κάτι κολόρι που είχα πάρει, εκτός ότι ξέφτισαν σε 1-2 μήνες εσωτερικά, δεν τα λέω και ζεστά. Η μλκία με τα γάντια είναι ότι συνήθως είναι πολύ ακριβά ρε γμτ. :x
Καμιά πρόταση σε vfm; Όχι κάτι τρελό. Λίγο ζεστά να είναι, χρήση στην Αθήνα μόνο. :hmmm: