Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
pik. έγραψε:Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.

΄Οπως και κάποιος Πακιστανός μπορεί κάλλιστα να σέβεται την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους ΄Ελληνες που την έχουν ξεσκίσει.
Άβαταρ μέλους
By pik.
diplomat έγραψε:
pik. έγραψε:Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.

΄Οπως και κάποιος Πακιστανός μπορεί κάλλιστα να σέβεται την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους ΄Ελληνες που την έχουν ξεσκίσει.

εννοειται αυτο!

ομως γιατι με βαζετε στην ιδια μοιρα;
ειναι το ιδιο πραγμα να πηγαινεις σε μια χωρα ,να σπουδαζεις εκει με εξοδα δικα σου σε ΑΕΙ και να πληρωνεις ενοικια Πανεπιστημιο κλπ και στο τελος να δουλευεις μια και εχεις παρομοια κουλτουρα και ηθη εθιμα και το ιδιο ενας λαθρο να μπαινει Ελλαδα και να πηγαινει στα γκετο χωρις χρηματα και να ψαχνεται;
Το ιδιο ειμαστε ρε φιλε;

δεν ξερω...μαλλον πρεπει να παω σε κανεναν συναδελφο να με εξετασει.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
pik. έγραψε:
diplomat έγραψε:

εννοειται αυτο!

ομως γιατι με βαζετε στην ιδια μοιρα;
ειναι το ιδιο πραγμα να πηγαινεις σε μια χωρα ,να σπουδαζεις εκει με εξοδα δικα σου σε ΑΕΙ και να πληρωνεις ενοικια Πανεπιστημιο κλπ και στο τελος να δουλευεις μια και εχεις παρομοια κουλτουρα και ηθη εθιμα και το ιδιο ενας λαθρο να μπαινει Ελλαδα και να πηγαινει στα γκετο χωρις χρηματα και να ψαχνεται;
Το ιδιο ειμαστε ρε φιλε;

δεν ξερω...μαλλον πρεπει να παω σε κανεναν συναδελφο να με εξετασει.

Eχμ, ναι!

Με εξαίρεση ότι εκείνοι δεν είχαν τον ντάντη να τους πλερώνει τα ΑΕΙ...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
trident1971 έγραψε:Εσενα ποιος στα πληρωσε? :hmmm:

O άγγλος φορολογούμενος... :shifty:

Αλλά κλασσικά επικεντρώθηκες στο λάθος κομμάτι. Κελ σορπριζ!
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#186003 Μήπως το παρατραβάτε άνευ λόγου με υπερβάλλοντος ζήλου προσωπικές
επιθέσεις ? :roll:

Ο castigamatti έγραψε κάτι πολύ σωστό , το πρόβλημα στη ρίζα του.

Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όμως με τόσα διαπλεκόμενα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
EDDIE_147 έγραψε:Nass η χερσαία επέμβαση θα λύσει το θέμα ISIS και όχι το μεσανατολικό (προφανώς).

Πότε τα τελευταία χρόνια λύθηκε κάποιο πρόβλημα (εκτός από τους τζίρους των επαγγελματικά εμπλεκόμενων) με χερσαία επέμβαση ?
Στη Σομαλία ?
Στο Ιράκ ?
Στο Αφγανιστάν ?

Το ISIS πολύ ευκολότερα θα αντιμετωπιστεί κλείνοντας τις κάνουλες χρημαοδότησης και λαθρεμπορίου (πετρέλαιο μέσω Τουρκίας)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#186033 Nass η χερσαία εισβολή πάντα πετυχαίνει το βραχυπρόθεσμο στόχο της (εκτός από τη Διεππη).
Το θέμα είναι τι προγραμματισμός γίνεται για το μετά.
Πχ το Ιράκ 2003 ήταν epic fail εξ αρχής.
Εδώ θεωρω ότι ή ISIS γιγαντώθηκε επειδή περίμεναν οι δυτικοί να φάει τον Asad και μετά να ξεπαστρεψουν τους τζιχαντιστες.
Οπότε μια ρεαλιστική λυση περιλαμβάνει σε ένα βαθμό και τον Asad.
Άβαταρ μέλους
By italakias
elteo έγραψε:ΦΑΚ! :lipsealed:

Eνας μακελάρης του Παρισιού ταυτοποιήθηκε στη Λέρο τον Οκτώβριο!

Αυτος που εγραψε αυτο το αρθρο ειναι χιτλερικος,φασιστας και ρατσιστης.
Ο τρομοκράτης δεν θα θαλασσοπνιγεί για να έρθει στην Ευρώπη. Θα έρθει κοστουμάτος!!! :lol: