Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
A-Viper7 έγραψε:Πρώτα αυτό:

pik. έγραψε:Α Viper απαραδεκτο ξεαπαραδεκτο,δεν αλλαζω αποψη.

και μετά αυτό:
pik. έγραψε:αλλα να μου πεις γιατι ειναι απαραδεκτο.

Άμα θέλω να χάσω χρόνο, προτιμώ να κάνω φούσκες με τα σάλια μου. :)

Βασικα, αυτο προτιμαμε και εμεις :thumbsup:
βγαλε και φωτογραφιες και ποσταρε
Άβαταρ μέλους
By Spartan
A-Viper7 έγραψε:
pik. έγραψε:

και μετά αυτό:

γιατι περιμενες να μου αλλαξεις γνωμη;

δεν ειναι κακο να συζηταμε ακομα και αν διαφωνουμε,αλλα προφανως ,τελικα,αλλος ειναι το φασιστομουτρο εδω μεσα .
Εγω σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την ξερω...εσυ δεν την σεβεσαι καν ενω την ξερεις.
Δημοκρατικο ε;

κανε ο,τι θελεις με το σαλιο σου ,οσο εχεις.

καλη συνεχεια.

Ο σκοπός του διαλόγου είναι να πείσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ότι έχει άδικο και εσύ έχεις δίκιο.

Α, αυτός είναι ο σκοπός του διαλόγου... Μάλιστα...Κάτι μάθαμε και σήμερα! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Spartan έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:
pik. έγραψε:

και μετά αυτό:

γιατι περιμενες να μου αλλαξεις γνωμη;

δεν ειναι κακο να συζηταμε ακομα και αν διαφωνουμε,αλλα προφανως ,τελικα,αλλος ειναι το φασιστομουτρο εδω μεσα .
Εγω σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την ξερω...εσυ δεν την σεβεσαι καν ενω την ξερεις.
Δημοκρατικο ε;

κανε ο,τι θελεις με το σαλιο σου ,οσο εχεις.

καλη συνεχεια.

Ο σκοπός του διαλόγου είναι να πείσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ότι έχει άδικο και εσύ έχεις δίκιο.

Α, αυτός είναι ο σκοπός του διαλόγου... Μάλιστα...Κάτι μάθαμε και σήμερα! :thumbsup:

Αν έχεις καλύτερο ορισμό του διαλόγου ευχαρίστως να τον ακούσω και να ανασκευάσω. :)

Σίγουρα πάντως δεν γίνεται διάλογος όταν η μία πλευρά δηλώνει ότι δεν αλλάζει γνώμη στον αιώνα τον άπαντα, γιατί ΕΤΣΙ!
Άβαταρ μέλους
By italakias
A-Viper7 έγραψε:
Ο σκοπός του διαλόγου είναι να πείσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ότι έχει άδικο και εσύ έχεις δίκιο. Όταν ο απέναντι ξεκινάει με "εγώ δεν αλλάζω γνώμη ότι και να λέτε, φτου και το πατάω και δεν ξεπατιέται", με συγχωρείς πάρα πολύ αλλά δεν αξίζει(ς) τον κόπο να ασχοληθώ.

Φασιστόμουτρο είσαι εσύ και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σου.-

Άλλο να θέλεις να αλλάξεις τη γνώμη ένος που τα έχει κάνει νιμου στη γκλάβα του και άλλο να του επιβάλεις τη γνώμη σου. Απλό; Απλό!

Και εννοείται οτι ΔΕΝ σέβομαι την άποψή σου (γιατί είναι ένα μάτσο σκουπίδια) αλλά την ανέχομαι. Η ανοχή είναι η βάση της δημοκρατίας, ο σεβασμός κερδίζεται. :)

Ο σκοπός του διαλόγου είναι να πείσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ότι έχει άδικο και εσύ έχεις δίκιο

Μακαρι να ηξερες τι σημαινει διαλογος,θα σε βοηθουσε στο να κανεις συζητηση με αλλους .
Παντως για να σε βοηθησω ,διαλογος ειναι η συζητηση που γινεται μεταξυ δυο ή και περισσοτερων ανθρωπων, βαζοντας ο καθε ενας τα επιχειρηματα του ,με σκοπο να καταληξουν σε ενα αληθινο συμπερασμα και οχι αυτο που πιστευεις εσυ το να προσπαθει να πεισει ο ενας τον αλλον οτι εχει αδικο ή δικιο.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
A-Viper7 έγραψε:Σίγουρα πάντως δεν γίνεται διάλογος όταν η μία πλευρά δηλώνει ότι δεν αλλάζει γνώμη στον αιώνα τον άπαντα, γιατί ΕΤΣΙ!

Εδώ συμφωνούμε, αλλά το γιατί ακριβώς αυτό, έρχεται σε σύγκρουση με τον ορισμό του διαλόγου που μόλις έδωσες, το αφήνω σε σένα.

:)
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Spartan έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:Σίγουρα πάντως δεν γίνεται διάλογος όταν η μία πλευρά δηλώνει ότι δεν αλλάζει γνώμη στον αιώνα τον άπαντα, γιατί ΕΤΣΙ!

Εδώ συμφωνούμε, αλλά το γιατί ακριβώς αυτό, έρχεται σε σύγκρουση με τον ορισμό του διαλόγου που μόλις έδωσες, το αφήνω σε σένα.

:)

Ήμουν σίγουρος... :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#185930 Συνοψίζω γιατί βαριέμαι να μαζεύω quotes.
Η αναφορά στην Κίνα ήταν τυχαία.
Κίνα;

Γι αυτό και δεν έγραψα κάτι επιπλέον.
Θα μπορούσα να γράψω "μπορεί να είναι οποιοσδήποτε".

Αυτό εννοούσα και τίποτα επιπλέον.
Το αν είναι η Σαουδική Αραβία, οι ΗΠΑ, ο Πούτιν, ο δήμος Ζαχάρως ή η Κίνα δεν μπορεί να το ξέρει ούτε ο zorz, ούτε ο drifter ούτε κανένας άλλος κουφιοκεφαλάκης. :inlove:
Όλοι εικάζουμε.&-

Αυτό που έχει σημασία και υποστήριξα συγκεκριμένα (αλλά προφανώς η μπάλα έπρεπε να φύγει εκτός γηπέδου) είναι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με συζήτηση επιπέδου Φασιστάκηδες vs Κουλτουριαράκηδες.

Drifter ο εμετός του ΧΣ δεν χρειάζεται καμία ανάλυση.
Δεν θέλω να ξέρω τι έφαγε χτες το βράδι.
Βρωμάει από μακριά και αυτό είναι το μόνο που έχει μια κάποια σημασία. :)

Αν θεωρείς σκατοψυχιά το ότι κράζουμε τις |λογοκρισία| του ΧΣ, τότε η ΧΑ είναι 5 επίπεδα κάτω από το φασισμό του απέναντι μαγαζιού.

Nass η χερσαία επέμβαση θα λύσει το θέμα ISIS και όχι το μεσανατολικό (προφανώς).
Η επέμβαση του Μπους στο Ιράκ ήταν μια παπάτζα και μισή και οφείλεται σε ένα βαθμό για το σημερινό αίσχος.

Ξαναλέω πάντως ότι οι πρόσφυγες είναι εκτός θέματος στην κουβέντα για ISIS.
Μια τέτοια οργάνωση μπορεί να περάσει κόσμο στην Ευρώπη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (άσχετα αν τελικά μπορεί να εκμεταλλεύτηκε τις ροές κόσμου - αλλά αυτό είναι δευτερεύον).
Άβαταρ μέλους
By pik.
IKE έγραψε:.pik γιατί δεν κάνεις τα λόγια σου πράξη αδειάζοντας την γωνιά που η σιχαμερή βδελυρή παρουσία σου έχει καταλάβει στην Ιταλία?

:lol:
αν εσυ περνας τον εαυτο σου για edit[mod] που μπορει και να σκοτωσει για φαγητο και εχει μισος για τους Ευρωπαιους,οποτε μαλλον κρινεις με αυτα τα κριτηρια και μενα που ετυχε και ειμαι ομοεθνης σου,τοτε δικαιωμα σου.Για το ατομο σου.Μην θες να υποτιμας τον αλλο πηγαινοντας τον στο επιπεδο σου.Επισης μια και εχεις γνωσεις και εισαι εξυπνο παιδι,μην υποτιμας τον εαυτο σου.Αξιζεις περισσοτερα.
κατα τα αλλα δεν ειμαι φασιστας ειμαι ρεαλιστης
Δεν θα γαμησεις περισσοτερο ή θα κερδισεις περισσοτερα χρηματα αν λες οτι εισαι αριστερος ή αν λες τους αλλους φασιστες χωρις να κανεις διαολογο.
Ωπα λαθος...αν λες οτι εισαι αριστερος στην Ελλαδα μπορει να τα κανεις ολα... :metalo: :lol:
οσον αφορα την παρουσια μου εδω,δεν θα σου εξηγησω την ζωη μου αγαπητε..
Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.
A-Viper7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Χαχαχα οντως θεικο

< 3

Geako, δεν πας να γράψεις για παπούτσια καλύτερα; :)

καταλαβα πολλα...
A-Viper7 έγραψε:Να θυμήσω ότι ο πικ με κατηγόρησε για φασισμό... :dizzy:

οταν δεν ξερεις να κανεις διαλογο,εισαι.

τεσπα δεν εχει σημασια...
εξαλλου γνωριζομαστε εδω μεσα πλεον.
ευτυχως.
Και αντι να κανουμε παρεα τρωμε ο ενας τον αλλο
γι αυτο μειναμε και λιγοι
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
pik. έγραψε:

Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου λίγο.

Μαζί σου ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω διάλογο... :)
Άβαταρ μέλους
By pik.
A-Viper7 έγραψε:
pik. έγραψε:

Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου λίγο.

Μαζί σου ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω διάλογο... :)

εχασε η Βενετιά βελονι....