Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Κώστα Γαμάτε αν προσπαθήσουμε να βρούμε την κότα που έκανε το πρώτο αυγό, αναπόφευκτα θα πάμε κάπου στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, στο ρίξιμο των Αράβων και μετέπειτα στο φύτεμα του Ισραήλ και τους πολέμους που ακολούθησαν.

Το ISIS αυτή τη στιγμή τρώει κράξιμο και από τους κατεξοχήν φανατικούς μουσουλμάνους.
Δεν θα το έβαζα στην ίδια θέση με Χεζμπολάδες κλπ.

Για μένα ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και οι ΗΠΑ γιατί άφησαν να ξεφύγει η κατάσταση στη Συρία σε μια προσπάθεια να φύγει από τη μέση ο Άσαντ.
Το πρόβλημα θα λυθεί έστω προσωρινά με χερσαία επέμβαση (που θα αποτελέσει σε μεγάλο βαθμό και την έναρξη της λύσης για το προσφυγικό της Συρίας), αλλά το μετά απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση και από το Ισραήλ που αφήνει να συντηρείται στα σπλάχνα του μια εν δυνάμει ωρολογιακή βόμβα.

Αν χρειαστεί να πάμε πίσω στο χρόνο,πρέπει να φτάσουμε στον Boabdil και στην πολιορκία της Granada από τους καθολικούς βασιλείς, πολύ πριν την κυριαρχία του μερκαντιλισμού.
Εννοώ ότι αντί να κόβεις συνεχώς κεφάλια της λερναίας Ύδρας, χθες της αλ κάιντα, προχθές των ταλιμπάν και αύριο του χαλιφάτου, ο ασφαλέστερος τρόπος να αντιμετωπίσεις με πιθανότητες επιτυχίας το πρόβλημα,παραμένει το να συμβάλλεις στην εξάντληση της δεξαμενής, από την οποία στρατολογούν και αφιονίζουν τους εκτελεστές,τα θεοκρατικά καθεστώτα και οι μουλάδες.
Όσο αυτό δεν γίνεται ,το μόνο που θα απομένει, είναι να ματαιοπονείς με φράχτες και γκετοποιήσεις μέσα στις ίδιες σου τις πόλεις, όταν είναι γνωστό ότι ο θρησκευτικός φανατισμός,αποτελεί διιστορικά ,το ισχυρότερο υποκατάστατο για να χορτάσει ο λιμασμένος και να αποκτήσει νόημα η ζωή του κυνηγημένου.Γι αυτό και αιματοκύλησε τόσες φορές την ανθρωπότητα,περισσότερο και πάνω από οποιαδήποτε άλλο σκοπό και ιδεολογία.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pik. έγραψε:εχω σιχαθει να βλεπω διαφημισεις με πακιστανους και μαυρους.
Οι αλλοι εδω οι Μπολονιεζοι εφτιαξαν διαφημιση με μαυρο να φτιαχνει παραδοσιακο προιον και να λεει 400χρονια παραδοση...τι παραδοση ρε |λογοκρισία| και αρχιδια..

Συγγνώμη Δημήτρη, αλλά αυτό είναι σχεδόν ρατσιστικό. Τι σε πειράζουν οι Πακιστανοί στις διαφημίσεις; Ξεχνάς μήπως ότι κι εσύ ξένος είσαι εκεί; Σε αντιμετωπίζουν με ρατσισμό; Ελπίζω όχι, αλλά αν συμβαίνει τότε καταλαβαίνεις τι βιώνουν και οι πρόσφυγες/μετανάστες.

Φυσικά η λύση που προτείνει ο Castigamatti είναι η ορθότερη. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό απαιτείται στρατιωτική δράση. Ήδη οι Ρώσοι κάνουν αρκετά. Όσο για το Παρίσι, θεωρώ ότι επιλέχθηκε ως ευκολότερος στόχος σε σχέση με Μόσχα ή Λονδίνο.

Όσο για την Κίνα... Να βομβαρδίζουν οι Ρώσοι τους συμμάχους τους Κινέζους; Δε νομίζω...
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 14 Νοέμ 2015, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
rx8_drifter έγραψε:αν θες τώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το πως αναπτυχθηκε ο ISIS, ποιος τον χρηματοδότησε έμεσα ή άμεσα, και πώς φτάσαμε εδω μέσα, χωρίς να πεταγονται πορδές περι μπετρελαίων και λοιπόν passpartout.

Για πες να μάθουμε
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
pik. έγραψε:
g47 έγραψε:
pik. έγραψε:
Πολυ νοημα το σχολιο σου.

Για τετοιο παραληρημα μια χαρα ειναι.

εβρισα κανεναν;Εσενα μηπως; Οχι.
Αρα δεν ξερεις να μιλας,οποτε κοιταζε σαν αυτον στην φωτογραφια που ανεβασες,μπορει και να σου μοιαζει.

costas80 έγραψε:Ρε συ pik στάσου λίγο. Όλη η βρωμιά του μαγκρέμπ; Σοβαρά τώρα; Αυτοί δε διαφεντεύαν τόσα χρόνια αυτή την περιοχή του πλανήτη όπως και πολλές άλλες; Όταν εκμεταλλεύονταν τους πόρους και τη φθηνή εργασία των βορειοαφρικανων ήταν όλα καλά; Και που να πάνε οι μετανάστες δηλαδή;

γιατι τωρα που μας εχουν κανει εμας αφρικανους και μας εκμεταλλευονται με φορους και για ενα πιατοι φαι θα παρουν τα παντα,ειναι καλα;
Αυτος ειναι ο κοσμος μας ,εχει να κανει με ηλιθιους, αν βρισκεις ζωα γιατι να μην κανεις;

Η Γαλλια οπως συντομα και η Ιταλια θα πληρωσουν τις μαλακιες τους με τον κοσμο που και καλα εχουν δεχτει.
Η Ευρωπη ειναι ενα συνονθύλευμα κρατων με διαφορετικες κουλτουρες ηθη εθιμα νοοτροπιες που δεν προκειται να ενωποιηθει ποτε λογω Γερμανιας που θελει μονο να μασαει.
Οι Γαλλοι πληρωνουν οικτρα τις πολιτικες των ηλιθιων που εκλεγουν.
Οπως και εμεις δηλαδη...μονο που εμας τους επιβαλλουν αυτοι τους ηλιθιους!

το κριμα ειναι κρατη μοντελα οπως ηταν η Γαλλια σιγα σιγα τα κανουν μπορντελα για να χαιδευουμε τα αυτια του πολυπολιτισμικου μας προφιλ.
εχω σιχαθει να βλεπω διαφημισεις με πακιστανους και μαυρους.
Οι αλλοι εδω οι Μπολονιεζοι εφτιαξαν διαφημιση με μαυρο να φτιαχνει παραδοσιακο προιον και να λεει 400χρονια παραδοση...τι παραδοση ρε |λογοκρισία| και αρχιδια..
Βαζουμε αυτογκολ μονοι μας,μονο που εμεις το παιζουμε πολιτισμενοι jesuis μαλακας κλπ.

15 χρονια στην Ιταλια εχω δει ολοκληρες περιοχες να φευγουν Ιταλοι μεταναστες σε Καναδα και Αμερικη και να ερχονται πακιστανια και μετα τους κανουμε νταντα.
Στην Σουηδια παιρνουν επιδομα 2000Ε οι λαθρο και στην Ελλαδα οι ελληνες κλεινουμε τις επιχειρησεις μια μετα την αλλη.
ωρες ωρες μιλαω με man ψευτοΒΠ παιδακια που δεν καταλαβαινουν τι γινεται στον κοσμο και περιμενω απαντηση η να διαβασω κατι ομορφο η εξυπνο.
Προφανως κανω λαθος.

Συγγνώμη που στο λέω, αλλά είναι απαράδεκτο το ποστ σου...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#185871 Α Viper απαραδεκτο ξεαπαραδεκτο,δεν αλλαζω αποψη.
αλλα να μου πεις γιατι ειναι απαραδεκτο.
Που διαφωνεις;

εκτος αν κραυγαζεις ενα απαραδεκτο και μετα συνεχιζεις την επανασταση απο το bistrot με κανενα κρασι χαλβαδιαζοντας κανενα γκομενακι οποτε viva la revolucion

τα αποτελεσματα λενε οτι ενδεχεται να εχω δικιο.
Σημερα η Γαλλια θρηνει,αυριο η Ιταλια και ,σιγα σιγα,ετοιμαζομαστε εμεις.

κριμα για τους Γαλλους κριμα και για τους επομενους.
δεν τελειωσε αυτο εδω.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#185874 Πρώτα αυτό:

pik. έγραψε:Α Viper απαραδεκτο ξεαπαραδεκτο,δεν αλλαζω αποψη.

και μετά αυτό:
pik. έγραψε:αλλα να μου πεις γιατι ειναι απαραδεκτο.

Άμα θέλω να χάσω χρόνο, προτιμώ να κάνω φούσκες με τα σάλια μου. :)
Άβαταρ μέλους
By pik.
A-Viper7 έγραψε:Πρώτα αυτό:

και μετά αυτό:

γιατι περιμενες να μου αλλαξεις γνωμη;

δεν ειναι κακο να συζηταμε ακομα και αν διαφωνουμε,αλλα προφανως ,τελικα,αλλος ειναι το φασιστομουτρο εδω μεσα .
Εγω σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την ξερω...εσυ δεν την σεβεσαι καν ενω την ξερεις.
Δημοκρατικο ε;

κανε ο,τι θελεις με το σαλιο σου ,οσο εχεις.

καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
pik. έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:Πρώτα αυτό:

και μετά αυτό:

γιατι περιμενες να μου αλλαξεις γνωμη;

δεν ειναι κακο να συζηταμε ακομα και αν διαφωνουμε,αλλα προφανως ,τελικα,αλλος ειναι το φασιστομουτρο εδω μεσα .
Εγω σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την ξερω...εσυ δεν την σεβεσαι καν ενω την ξερεις.
Δημοκρατικο ε;

κανε ο,τι θελεις με το σαλιο σου ,οσο εχεις.

καλη συνεχεια.

Ο σκοπός του διαλόγου είναι να πείσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ότι έχει άδικο και εσύ έχεις δίκιο. Όταν ο απέναντι ξεκινάει με "εγώ δεν αλλάζω γνώμη ότι και να λέτε, φτου και το πατάω και δεν ξεπατιέται", με συγχωρείς πάρα πολύ αλλά δεν αξίζει(ς) τον κόπο να ασχοληθώ.

Φασιστόμουτρο είσαι εσύ και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σου.-

Άλλο να θέλεις να αλλάξεις τη γνώμη ένος που τα έχει κάνει νιμου στη γκλάβα του και άλλο να του επιβάλεις τη γνώμη σου. Απλό; Απλό!

Και εννοείται οτι ΔΕΝ σέβομαι την άποψή σου (γιατί είναι ένα μάτσο σκουπίδια) αλλά την ανέχομαι. Η ανοχή είναι η βάση της δημοκρατίας, ο σεβασμός κερδίζεται. :)
Τελευταία επεξεργασία από A-Viper7 και 14 Νοέμ 2015, 16:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#185883 .pik γιατί δεν κάνεις τα λόγια σου πράξη αδειάζοντας την γωνιά που η σιχαμερή βδελυρή παρουσία σου έχει καταλάβει στην Ιταλία?
Άβαταρ μέλους
By costas80
IKE έγραψε:.pik γιατί δεν κάνεις τα λόγια σου πράξη αδειάζοντας την γωνιά που η σιχαμερή βδελυρή παρουσία σου έχει καταλάβει στην Ιταλία?

Γιατί ρε παιδιά προσωπικές επιθέσεις και εδώ; Ο pik έχει την άποψη του, κι εγώ δε συμφωνώ με αυτή, αλλά δεν είναι λόγος να τον πω φασίστα. Τέλος πάντων ακόμα είναι πολύ νωρίς, μόλις ταυτοποιηθούν οι δράστες θα μπορούμε να έχουμε μια ιδέα για τα κίνητρα τους.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#185891 Δεν είναι προσωπική επίθεση, διάβασε το ποστ του πιο πριν. Τα επίθετα είναι δικά του.

Η απορία μου είναι γιατί δεν εφαρμόζει όσα λέει για τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
costas80 έγραψε:
IKE έγραψε:.pik γιατί δεν κάνεις τα λόγια σου πράξη αδειάζοντας την γωνιά που η σιχαμερή βδελυρή παρουσία σου έχει καταλάβει στην Ιταλία?

Γιατί ρε παιδιά προσωπικές επιθέσεις και εδώ; Ο pik έχει την άποψη του, κι εγώ δε συμφωνώ με αυτή, αλλά δεν είναι λόγος να τον πω φασίστα. Τέλος πάντων ακόμα είναι πολύ νωρίς, μόλις ταυτοποιηθούν οι δράστες θα μπορούμε να έχουμε μια ιδέα για τα κίνητρα τους.

Να θυμήσω ότι ο πικ με κατηγόρησε για φασισμό... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#185895 Αυτό είναι το σύνηθες, ο φασίστας να κατηγορεί τους άλλους για φασισμό.