Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#185553 Είναι στην αναμονή το θέμα, είχα πάει με σκοπό να τα δώσω τα 60€ αλλά η ταμίας δεν ήξερε τίποτα και μου είπε +150€. Έφυγα και θα πάω ξανά σε λίγο που υποτίθεται θα είναι ο υπεύθυνος τηλεοράσεων ⚆ _ ⚆
g8777♥, hf και εγώ αυτό πιστεύω :hmmm:
trident1971, έλα ντε; Δεν ξέρω πώς το γράφουν αυτό το "εργοστασιακή εγγύηση" ( πάντως και το πλαίσιο, έτσι την είχε). Κάτι σαν τις πονηριές που αναγράφεις σκεφτόμουν και εγώ, ρώτησα αν είναι σαν την εργοστασιακή απλά +3 χρόνια και μου είπε ναι. Πρέπει να σιγουρευτώ όμως
Qsis, δεν το ήξερα αυτό. Μόλις πήρα τηλέφωνο, ισχύει για πάνω από 32', μια χαρά
thednick, την είχαν προσφορά πριν από λίγες μέρες, απλά τώρα ήρθαν >σωστός ο axel12p. LG έχει πολύ σωστή εγγύηση, ισχύει. Συμφωνώ για τα άλλα που λες, αλλά τώρα μου φαίνεται ότι αξίζει.
Dodger, σωστός! Ας μεταφερθεί
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#185581 Άντε επιτέλους....τελείωσε και αυτό το upgrade. Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο νόμιζα, ή έχω γίνει πολύ καλός σε In-situ upgrades ή τα Windows10 είναι πολύ πιο τσαχπίνικα όσον αφορά τέτοιες hardwareικές αλλαγές. Έκανα power-off, έβγαλα τα παλιά, έβαλα τα καινούρια, power-on, 5-10" για να κάνει Setup Devices, και κατευθείαν boot στο desktop. Συνολικά δεν μου πήρε πάνω από μια ωρίτσα, την περισσότερη ώρα πάλευα με την ψύκτρα και τη βάση της. Γενικά όμως ΠΟΛΥ καλή δουλειά από την M$, δεν της το είχα :thumbsup:

Before

Εικόνα

Με τα κάτωθι πραγματάκια

Εικόνα

φτάσαμε στο κάτωθι after

Εικόνα

Εντελώς γομάρια η HyperEvo και η 390, ευτυχώς και τα δύο χώρεσαν χωρίς πολλά ζόρια, αλλά αν είχα πάρει την Sapphire 390, τότε σίγουρα θα είχα θέματα με τα καλώδια που πάνε προς τα πάνω.

Εμπειρίες και αποτελέσματα εν ευθέτω χρόνο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#185586 Καλοριζικο Ασσε. :thumbsup:

Κανε κατι με την διαχειριση των καλωδιων. Κριμα να ειναι ετσι.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#185588 Δε βλέπω και χώρο για να τα χώσει όμως, αυτή η περίπτωση θέλει κουτί με τρύπες, να περάσουν από πίσω

< using some app
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#185589 Το κουτί (coolermaster btw, ΠΟΛΥ γερό πράγμα) έχει και δέστρες γύρω-γύρω για να κρατάνε τα καλώδια, αλλά λόγω του όγκου των όσων μπήκαν, αναγκάστηκα μέχρι και να ξεβιδώσω 2 δέστρες για να χωρέσουν τα καλώδια. Κάτι θα κάνω πάντως, έτσι και αλλιώς πρέπει να το ξανανοίξω για να βάλω σωστά το front panel connector που το έχω λίγο πρόχειρο....
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
elteo έγραψε:Kατεβαίνει το φθινοπωρινό update....

Εικόνα

Εμένα γιατι δεν μου το χει βγάλει ακόμα;;;
Μήπως υπαρχει κάποιο ΚΒ να κατεβάσω και να κάνω μόνος μου την αναβάθμιση;;;

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#185626 Για αρχη, απεκατέστησε το avast, αποσυνδεσε ότι usb συσκευή έχεις και ξαναπερνα τους drivers της motherboard

...>.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#185809 Τι στο καλό!?

Όταν κατεβάζω updates από Social Club ή Steam η ταχύτητα σέρνεται (~150kbp/s) ενώ ο task manager δείχνει ότι χρησιμοποιώ όλο το bandwidth... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Geo f1 έγραψε:Μεγεια Ασσε!!!
Καλοριζικο.

Εγω κλαμα

Μπλε οθονες

Εικόνα

Εικόνα

:x

Εβγαλες ακρη τελικα με τις μπλε οθονες;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By gakost
Geo f1 έγραψε:Αξιζει η αγορα μιας τετοιας?

Πολυ καλη τιμη
http://www.e-shop.gr/gembird-dcam-004-m ... PER.583417

Όχι. Κατ'αρχήν έχει IR LED και μέσα από το παρ μπριζ το μόνο που κάνουν είναι να θολώνουν την εικόνα και να δημιουργούν αντανακλάσεις. Είναι φθηνή γιατί είναι φθηνιάρικη.

Αν όντως σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματια στα reviews του techmoan.

https://www.youtube.com/user/Techmoan
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#185843 Σε ευχαριστώ Gakost. Άρα κάποια deals του eshop ειναι...πονηρα..
Wagn οχι ακομα. Εχει φ1 αυτο το σκ και δεν το ρισκαρω να μεινω χωρις pc. Lol

< 3
Άβαταρ μέλους
By gakost
MIXOStsi έγραψε:Τι στο καλό!?

Όταν κατεβάζω updates από Social Club ή Steam η ταχύτητα σέρνεται (~150kbp/s) ενώ ο task manager δείχνει ότι χρησιμοποιώ όλο το bandwidth... :hmmm:

Τα 10αρια είναι έξυπνα και καταλαβαίνουν την ταχύτητα σύνδεσης του ιντερνετ. Μπορεί τα 150kbps να είναι η μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσης σου. Σε τι ταχύτητα συγχρονίζεις;