Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#185722 Μου άρεσε χτες στη συνάντηση η καλή παρέα και που γνώρισα άτομα που μιλάγαμε στα τοπικά, που η βραδιά ήταν εξαιρετική και καθήσαμε έξω, και το πήγαινε έλα με την εξαιρετική Maserati του καλού φίλου 224 που με τιμάει με τη φιλία του, ευχαριστώ σας κύριοι και στην επόμενη.

Να συμπλρώσω εδώ ότι ο Θρασύβουλος οδηγεί τη maserati του σαν maserati και όχι σαν ντηζελάκι με 4l/100, τις πίνει το αίμα και σπρώχνει όσους είναι εμπόδιο και οδηγάνε με 30 στην αριστερή σαν ζόμπι, έχουμε το ίδιο στύλ οδήγησης με το τρίπτυχο - γκάζι / φρένα / φώτα - και είναι ένας ακόμα λόγος συμπάθειας εκτός τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, Ιταλική τρομοκρατία στους Αθηναϊκούς δρόμους, ένα σχεδόν rendezvous για όσους έχουν δεί το βιντεάκι, τόχει με τα 1000 που λέμε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#185743 Μ' άρεσε κι εμένα η χθεσινή συνάντηση και η παρέα. :s_thumbsup
Δεν μου άρεσε που μόνον ο κύριος Παναγιώτης έκανε βόλτα με την Maserati! :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Μ' άρεσε κι εμένα η χθεσινή συνάντηση και η παρέα. :s_thumbsup
Δεν μου άρεσε που μόνον ο κύριος Παναγιώτης έκανε βόλτα με την Maserati! :lol:

Οι υψηλές γνωριμίες αγαπητέ βλέπεις μου επιτρέπουν την καλοπέραση με χλιδάτα γρήγορα Ιταλικά και χερά οδηγό αν ενδιαφέρεσαι πάντως να σου κάνω το κονέ αν και ο Θρασύβουλος είναι ετοιμοπόλεμος για καλή παρέα και καλή βόλτα, προτείνω την επόμενη φορά να ξεκινήσουμε από Άλιμο παρέα με τα αυτοκίνητα μας να πάμε Λαύριο για καφέ.

Πες του αγαπητού 224 να ανεβάσει τις φωτό από το νέο μουσείο της Alfa που έκανε πρόσφατα μια βόλτα έτσι για να πάει να το δεί, τις είδα στο κινητό και έπαθα ένα κάτι σε μεγάλη οθόνη θα είναι θαύμα, ειδικά ο Γιάννης ( Busso ) θα στάξει δάκρυ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#185767 Τώρα το χειμώνα καλύτερη περίπτωση ίσως είναι μια ορεινή διαδρομή, αν και να πω την αλήθεια μου, φοβάμαι λίγο τέτοιες εξορμήσεις με πολλά αυτοκίνητα, μήπως κάποιοι ενθουσιαστούν πολύ και γίνει καμιά :lipsealed: :lipsealed: .

Όσο για τον Θρασύβουλο, έχω κι εγώ τα κονέ μου! :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα το χειμώνα καλύτερη περίπτωση ίσως είναι μια ορεινή διαδρομή, αν και να πω την αλήθεια μου, φοβάμαι λίγο τέτοιες εξορμήσεις με πολλά αυτοκίνητα, μήπως κάποιοι ενθουσιαστούν πολύ και γίνει καμιά :lipsealed: :lipsealed: .

Όσο για τον Θρασύβουλο, έχω κι εγώ τα κονέ μου! :lol:

. για βόλτα μίλησα και όχι για αλητείες, αυτές πρέπει να είναι μοναχικές για να εισπράξεις την ευχαρίστηση.
Άβαταρ μέλους
By DAP
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα το χειμώνα καλύτερη περίπτωση ίσως είναι μια ορεινή διαδρομή, αν και να πω την αλήθεια μου, φοβάμαι λίγο τέτοιες εξορμήσεις με πολλά αυτοκίνητα, μήπως κάποιοι ενθουσιαστούν πολύ και γίνει καμιά :lipsealed: :lipsealed: .

Μπααααα μη το λες ...Τον παλιο καλο καιρο στις εξορμησεις με το αλλο φορουμ τυχαινε να ειμαστε και πανω απο 20 αυτοκινητα και ολοι πηγαιναν μια χαρα και μετρημενα....
Και για να θυμηθουμε λιγο οι αρχαιοι εδω μεσα.... Εν τελει ηταν ΜΩΒ; ..... :lol: :lol:

ωωωωππ παλι :offtopic: βγηκα... :oops: :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε: αν και να πω την αλήθεια μου, φοβάμαι λίγο τέτοιες εξορμήσεις με πολλά αυτοκίνητα, μήπως κάποιοι ενθουσιαστούν πολύ και γίνει καμιά :lipsealed: :lipsealed: .:

+1 οταν μαζευονται πολλοι,και ειδικα γληγοροι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#186142 Δε μου αρέσουν όσα συνέβησαν χθες. Ορισμένοι έχουν πολλές βίδες λάσκα...

Μου άρεσε επιτέλους!
Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By otso
DAP έγραψε:

Μπααααα μη το λες ...Τον παλιο καλο καιρο στις εξορμησεις με το αλλο φορουμ τυχαινε να ειμαστε και πανω απο 20 αυτοκινητα και ολοι πηγαιναν μια χαρα και μετρημενα....
Και για να θυμηθουμε λιγο οι αρχαιοι εδω μεσα.... Εν τελει ηταν ΜΩΒ; ..... :lol: :lol:

εγω δεν την ειχα δει , οποτε πες μας εσυ τι πιστευεις; (στις φωτο δεν φαινοταν παντως για μωβ) τωρα τι εχει ξερεις;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
PeterPan έγραψε:Δε μου αρέσουν όσα συνέβησαν χθες. Ορισμένοι έχουν πολλές βίδες λάσκα...

Μου άρεσε επιτέλους!
Εικόνα

Sent from space >

Εικόνα

:-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By markvag
dekouk έγραψε:ΔΕΝ με αρέσει που χτύπησα με τη μηχανή.,silverwing Honda.
ΜΕ αρέσει που ακόμα μια φορά επιβίωσα με γρατσουνιές κακώσεις κλπ.( εξοπλισμός και σωστή? αντίδραση---πηδηξα προσγειωθηκα----όλα καλά) Δεν με αρέσει που ή μηχανή μαζεύει καλό κοστούμι.
Δεν με αρέσει η αρνητική δήλωση του οδηγού του αυτοκινήτου. Παραβίασε stop αλλά αφού έπεσα πάνω του φταίω εγώ....Δεν με αρέσει που δεν είναι στο φιλικό διακανονισμό και έχει το τρέξιμο του στη συνέχεια...

Σιδερένιος φίλε!

Ελπίζω το τρέξιμο να περιοριστεί στο ελάχιστο, αν και με ελ. δικαστικό σύστημα... :rant:
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:

Μ' αρέσει που ρώτησα τον 3 ετών (σχεδόν) γιό μου "Αγόρι μου, τι χρώμα είναι το καινούριο αμάξι μας*, θυμάσαι;;;" (το είχε δει για λίγο) και η γεμάτη σιγουριά απάντηση "ΜΩΒ" :yahoo: :yahoo: :lol: :lol:

* μαύρο είναι... :lol: νομίζω δηλαδή... δεν ξέρω πια με τις bmw... :lol: :lol: :svivhaha: