Σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα
Μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα

belgarion έγραψε:bibendum έγραψε:Φανταζομαι οτι θα την παθετε οπως οι γιατροι με τις εφημεριες. Αρκει να μην ακολουθησουν την τακτικη "Αφου μαθατε χωρις αυτα δεν σας δινουμε τιποτα"
Μας έχουν πληρώσει εφημερίες μονο Γενάρη και Φλεβάρη φέτος.Συναδέλφου με 2 μικρά παιδιά του έκοψαν το ρεύμα προχθές γιατί ο άνθρωπος περιμένει να πάρει εφημερίες για να μπορέσει να πληρώσει το ρεύμα.Ευτυχώς που είχε καλο γειτονα και τον άφησε να τραβήξει ρεύμα με μπαλαντεζα μέχρι να μπορέσει να ξανακάνει σύνδεση....
.
markvag έγραψε:Ειλικρινά...
πως κατάφεραν να κάνουν όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις να μοιάζουν σαν όαση υπευθυνότητας και λογικής δεν έχω καταλάβει...![]()
![]()
markvag έγραψε:Ειλικρινά...
πως κατάφεραν να κάνουν όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις να μοιάζουν σαν όαση υπευθυνότητας και λογικής δεν έχω καταλάβει...![]()
![]()
giannik1977 έγραψε:Ότι κ να πεις Belgarion έχεις δίκιο....Αν επιτρέπεται , μηνιαίως για τι ποσό μιλάμε;
italakias έγραψε:markvag έγραψε:Ειλικρινά...
![]()
Το ερωτημα θα επρεπε να ηταν,πως καταφερνουμε σαν λαος και ψηφισουμε ολο και χειροτερους πολιτικους να μας κυβερνανε και τι μπορουμε να κανουμε για να το σταματησουμε.
belgarion έγραψε:bibendum έγραψε:Φανταζομαι οτι θα την παθετε οπως οι γιατροι με τις εφημεριες. Αρκει να μην ακολουθησουν την τακτικη "Αφου μαθατε χωρις αυτα δεν σας δινουμε τιποτα"
Μας έχουν πληρώσει εφημερίες μονο Γενάρη και Φλεβάρη φέτος.Συναδέλφου με 2 μικρά παιδιά του έκοψαν το ρεύμα προχθές γιατί ο άνθρωπος περιμένει να πάρει εφημερίες για να μπορέσει να πληρώσει το ρεύμα.Ευτυχώς που είχε καλο γειτονα και τον άφησε να τραβήξει ρεύμα με μπαλαντεζα μέχρι να μπορέσει να ξανακάνει σύνδεση....
.
KWSN-Men έγραψε:belgarion έγραψε:bibendum έγραψε:Φανταζομαι οτι θα την παθετε οπως οι γιατροι με τις εφημεριες. Αρκει να μην ακολουθησουν την τακτικη "Αφου μαθατε χωρις αυτα δεν σας δινουμε τιποτα"
.
Από την άλλη, υπάρχουν οι ιδιωτικοί μαλ... υπάλληλοι, που έχουν μείνει άνεργοι και οι άλλοι που έχουν χρεωστούμενα 2 και 3 και 5 και 9 μήνες. Ολόκληρο τον μισθό, όχι τα εξαιρούμενα.
kacey έγραψε:edit: βασικα τι ακριβως δειχνει το αρθρο? Οτι δεν ισχυει η τριετης υφεση, η αυξηση του χρεους και της ανεργιας? Γιατι δεν τα αμφισβητει. Και στο τελος λεει οτι κακως παρεμεινε η ΑΑΑ αξιολογηση απο τη Fitch. Αρα, τι ακριβως μας δειχνεις εσυ? Αυτο το τελευταιο?
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]