Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
BASSstarlet έγραψε:Ταχυδρόμος:
DELL S2415H
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#184734 Ειδικά για τον γκεάκο προτείνω να πάρει κανένα φλασάκι της προκοπής με επιδόσεις του τύπου 350MB/s read, 180MB/s write ... και να πετάξει όλα τα παλιά.

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Dri ... ---350MB_s
Άβαταρ μέλους
By trident1971
BASSstarlet έγραψε:Ευχαριστώ, δεν ήταν προγραμματισμένη αγορά, μου χάλασε το viewsonic που είχα.
Το ενφια για μένα ήταν;

ναι, ειναι μπολικα τετραγωνικα η οθονη!! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
elteo έγραψε:ΦΑΑΑΑΚΚΚΚ! :lipsealed:

Εικόνα

Πολυ καλυτερο επεξεργαστη απο εμενα και πολυ καλυτερη ψυξη!!
Επισης εχει πιο νεα μητρικη!! Τουμπανο ο κυριος..

Να τα specs μου για compare..

OS1: Windows 10 Pro,OS2: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus X99 Deluxe, CPU:Ι7-5820Κ @ 3.30 GHz (LGA2011-3), RAM: TeamGroup DDR4 64GB 16-16-16-39 2400 MHz, GPU:Msi GTX Titan X , PSU:CoolerMaster V1200 Platinum ,SSD1:Intel 400GB SSD 750 Series SSD2: Samsung 840 Evo 250GB,SSD3:Samsung 850 Evo 250GB,HDD:11 TB W/D, Case:CoolerMaster Cosmos 2, CPU Cooler:Corsair Hydro Series 100i, Monitor: Asus PG278Q WQHD G-SYNC ROG 2560x1440,Various: Logitech Z5500,G27,Keyboard:Corsair K70 rgb
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#184792 το καλύτερος είναι πολύ σχετική έννοια...

καλύτερος σε τι;

για παιχνίδια (που είναι το πιο βαρύ που κάνεις) όχι, για τις περισσότερες βασικά εφαρμογές δεν είναι καλύτερος

σε πάρα πολύ λίγα και συγκεκριμένα πράγματα είναι καλύτερος ο συγκεκριμένος με τα σημερινά δεδομένα και τις σημερινές εφαρμογές
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
vasilis έγραψε:
HDD:11 TB W/D

ειδική παραγγελία;

Οχι βρε.
Συνολο
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Geo f1 έγραψε:
vasilis έγραψε:
HDD:11 TB W/D

ειδική παραγγελία;

Οχι βρε.
Συνολο

ρεύμα τριφασικό ή έχουμε κάποιον μικρό υποσταθμό στο μπαλκόνι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#185073 το pc μου εινια παλιο. Εχει μονο Sata2 & USB2, και επειδη του εβαλα εναν SSD και εχω και απο πριν 2 SATA3 WD black που λεω να χρησιμοποιησω ως storage (ενας για προγραμματα, τορρεντ κλπ και ο αλλος για μουσικες και ταινιες) πηρα αυτο εδω:

Εικόνα

που ειναι μια καρτα PCI-E που βγαζει 2χ SATA3 & 2x USB3 και θα μου ελυνε το προβλημα. Ολοι οσοι την εχουν (βλεπε κριτικες στα διαφορα amazon, οχι μονο απο εκει που τη πηρα) λενε οτι δουλευει απροβληματιστα και βλεπει και τον σκληρο με το λειτουργικο, bootαρει απο αυτον και γενικα δουλευει σαν να ειναι υποδοχες στο ΜΟΒΟ.

Στη δικη μου περιπτωση και ενω στο bios φαινονται οι σκληροι και τυχον στικακι USB που ειναι πανω, μου κανει "νερα":

ενιοτε δουλευει κανονικοτατα.
ενιοτε - ενω στο bios φαινονται κανονικοτατα οι δισκοι - κολλαει ανελεητα το συστημα. Μπορει τα Windows να κανουν 3-4 λεπτα να bootαρουν, και μετα καθε κλικ να εχει χρονο αντιδρασης 30 δευτερολεπτα.
αν βαλω αλλους σκληρους πανω και το δισκο με το λειτουργικο κανονικα στο ΜΟΒΟ, καποιες φορες χανονται/σταματανε να ανταποκρινονται οι δισκοι.
τελευταια παρατηρησα οτι αν εχω πανω σε αυτο στικακι/στικακια, χανεται το ασυρματο που ειναι επισης με ανταπτορα PCI-E.

εχω βρει drivers, εχω δοκιμασει διαφορους, εχω γκουγκλαρει lt301+problem χωρις να βγαλω ακρη. Καμμια ιδεα?
Άβαταρ μέλους
By kacey
#185089 ορθη ερωτηση που ξεχασα να αναφερω, εχω δοκιμασει και τις δυο διαθεσιμες (η τριτη μπλοκαρεται απο τη γραφικων) PCI-E slots. Λαθος τποθετηση πως μπορει να γινει? κουμπωνει στη PCI-E και τελος.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
kacey έγραψε:ορθη ερωτηση που ξεχασα να αναφερω, εχω δοκιμασει και τις δυο διαθεσιμες (η τριτη μπλοκαρεται απο τη γραφικων) PCI-E slots. Λαθος τποθετηση πως μπορει να γινει? κουμπωνει στη PCI-E και τελος.

Αφού έχεις αποκλείσει τα παραπάνω, μάλλον ελαττωματική είναι. Ρεύμα πέρνει από molex?

...>.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#185108 Κι εμένα στην επάρκεια ρεύματος θα πήγαινε ο νους μου (τέτοιου τύπου κολλήματα είναι κλασσικό σημάδι ότι τα έχει παίξει το PSU)