Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#184337 Φαουλ δικο μου.
Μου ειχε διαφυγει. :(

Krom οκ δεν εκανα και κανενα εγκλημα.Γραψε λαθος
Άβαταρ μέλους
By g8777
#184350 Γκεαο πως να δουλεψει αγορι μου το ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ φλασακι. Ελα στου Γεραρδου, we have cookies. :s_yes

(Καλα αυτη την αηδια με τους σαραντρεις σκληρους και εξηνταδυοφλασακια δεν εχει βρεθει ΕΝΑΣ να στα πεταξει στην τουαλετα; Ουτε καν ξερεις τι εχεις και που. Ξυπνα, παρε ενα-αντε 2 και ΤΕΛΕΙΩΝΕ με τις μλκιες :s_whiteflag )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#184355 εγώ χαρίζω τα παλιά ή τα αφήνω για δουλειά μόνο δε θέλω να μαζεύω ένα σωρό
Άβαταρ μέλους
By g8777
#184356 Aντε τωρα να πας για καφε απο εκει και να του πεις "Εχεις πουθενα το Αμπου Νταμπι του 2010 να δω κατι στον αγωνα;" Οταν κανουμε το τριμηνο μνημοσυνο του Ναντο θα φωναξει "ελα ρε εδω ηταν το σκασμενο, πεινασα με το ψαξιμο, να παρουμε 3-4 Domino's ;"
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Aντε τωρα να πας για καφε απο εκει και να του πεις "Εχεις πουθενα το Αμπου Νταμπι του 2010 να δω κατι στον αγωνα;" Οταν κανουμε το τριμηνο μνημοσυνο του Ναντο θα φωναξει "ελα ρε εδω ηταν το σκασμενο, πεινασα με το ψαξιμο, να παρουμε 3-4 Domino's ;"

Ε όχι δα, όταν έλεγε για "τσόντα" τι νομίζεις πως εννοούσε;

:s_wink :s_wink :s_wink
Άβαταρ μέλους
By elteo
#184599 ΦΑΑΑΑΚΚΚΚ! :lipsealed:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kovathe έγραψε:Τα windows 10 τα κατεβάζουμε αν είμαστε με πειρατικά 7αρια?

Ναι, κάνε το τώρα, εγώ σε "αγορασμένα" 8άρια δεν είχα κανένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#184603 elteo ξέρεις πως με αυτό προκαλείς τον Γκεάκο τώρα ε; :lol: :lol:

Anonymous Founder έγραψε:
kovathe έγραψε:Τα windows 10 τα κατεβάζουμε αν είμαστε με πειρατικά 7αρια?

Ναι, κάνε το τώρα, εγώ σε "αγορασμένα" 8άρια δεν είχα κανένα θέμα.

Και εγώ που αναβάθμισα από "αγορασμένα" 7αρια είμαι οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#184643 Ωραία, πάμε στη 2η ερώτηση.
Αξίζει να κανεις τη μετάβαση ή να τ αφήσω ήσυχο (οτι δουλεύει σωστα δεν το πειραζουμε κιετς).
Ενας συνάδελφός μου είχε διάφορα θέματα (δεν του αναγνώριζε θύρες USB κλπ κουλά) οποτε τα ξαναεβγαλε...