Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
The Ace έγραψε:Για μικρό Gbit switch π.χ. αυτό http://www.skroutz.gr/s/312890/Cisco-SLM2024T.html

Για router το πιο φθηνό 1000αρι είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/6340638/Cisco-RV130W.html

Για το δικό μου θέμα του upgrade, βλέπω ότι τους 31 πόντους που θέλει η Sapphire 390 δεν τους έχω, για την ακρίβεια τους έχω αλλά ο-ρ-ι-α-κ-ά, οπότε αναγκαστικά πάω σε MSI ή Gigabyte. To 1000αρι Corsair PSU που έχω είναι modular, οπότε εκεί έχω όσα 6pin και 8pin γουστάρω, άρα δεν έχουμε πρόβλημα ούτε wattage ούτε connectors. Επίσης είδα ότι έχω το απαιτούμενο ύψος για να βάλω και μια Hyper212 Evo ψύκτρα, οπότε νομίζω ότι κατά 99% έχω κλείσει με τον εξοπλισμό :iconcool:

3 pc, εκτυπωτές και μια webcam θα μπεί, χρειάζεται όντως managed switch? :dizzy:

Επίσης απο τη στιγμή που θα πάρει gigabit switch, αρα δέν θα χρησιμοποιεί τα port στο πίσω μέρος του ρουτερ, δέν υπάρχει λόγος το ρούτερ να είναι gigabit.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
fubar.gr έγραψε:
3 pc, εκτυπωτές και μια webcam θα μπεί, χρειάζεται όντως managed switch? :dizzy:

Επίσης απο τη στιγμή που θα πάρει gigabit switch, αρα δέν θα χρησιμοποιεί τα port στο πίσω μέρος του ρουτερ, δέν υπάρχει λόγος το ρούτερ να είναι gigabit.

Χαχα, αυτό ακριβώς. Ένα unmanaged gbit 8-port είναι υπεραρκετο. Το router ας είναι gbit , μπορεί να κουμπωσει μελλοντικά τπτ πάνω...

Ποια εταιρία πλην cisco εμπιστευόμαστε; tp-link, linksys, netgear?

...>.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#184011 Όλα έτοιμα!

Gigabyte Z170-HD3, i5 6600K, MSI 390 8G Gaming, Hyper212 Evo, Sharkoon gaming keyb + gaming mouse, + gaming pad για να γλυστράει :inlove:

Τσιμπάω και το Fallout (στο Πλαίσιο δεν το είχαν), και προχωράω πάραυτα στο παρασύνθημα, ήτοι upgrade, εγκαταστάσεις και δοκιμές.

Για όποιον ενδιαφέρεται, με την αποξήλωσή τους, πωλούνται τα αντικαθιστώμενα Asus P7P55, i5 750 και Sapphire R9 270X 2G BestOC
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#184022 Προβλημα..

Πηγα χθες να περασω στο στικακι data traveler καποιες ταινιες και σειρες να το χωσω στην τβ να υπαρχει.

45 gb περιπου...

Και το transfer speed επαιζε συνεχως απο 16mb/sec μεχρι 20. Και ξανα και ξανα και ξανα..Δεν ανεβαινε δεν επεφτε..σαν καρδιογραφημα..Το αλλαξα θυρα τα ιδια.Ολα αυτα σε usb3.

Το βαζω σε usb2 εκανε το ιδιο αλλα σε μικροτερες φυσικα ταχυτητες...!!! 13mb με 19.

Τι κανουμε?
Να το παω πισω?

Ace μεγεια το εργαλειο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
MIXOStsi έγραψε:Πόσο η gpu Ace?

439€ από Πλαίσιο. Είχα ακόμα κάποιο υπόλοιπο μετά το board και τον i5 και αφού τη βρήκα μπροστά μου (τελευταίο κομμάτι στο Σύνταγμα, η παραγγελία που έκανα μου έβγαλε μη-διαθεσιμότητα, δεν υπήρχε σε αποθήκη), λέω δε μαμιέται, φέρτη τώρα να ξεμπερδεύουμε...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Chris έγραψε:Geo, τα drivers για usb3 είναι περασμένα?

Για το φλασακι?
Δεν ξερω ρε μανμου.

Αλλα 2 φλασακια που εβαλα προσφατα επαιξε μπαμ με την μια..Στις ιδιες θυρες.
Να μπω στην Kingston το βραδυ να κοιταξω?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#184037 Χμμ ασε να κανω ξανα ενα πειραμα με τα αλλα φλασακια που δουλευαν πιο παλια και το ξαναβλεπουμε.
Παντως το σαββατο με αλλο φλας μετεφερε 2 ταινιες γρηγορα και ομορφα. (Καπου στα 9gb)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
MIXOStsi έγραψε:Πόσο πουλάς την gpu ρε τρελέ... :lol:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Sorry ρε φίλε, είμαι στο πανικό με τη δουλειά, μαζί με τη χαρά για το h/w και το Fallout που τσίμπησα, καταλαβαίνεις....

Από 100€ για να φύγουν άμεσα, δηλαδή 100€ για board+i5+ψύκτρα, και 100€ για την 270Χ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#184275 Λοιπον το ενα φλασακι
Kingston 64gb usb3 το ιδιο αρχειο (μια τσοντα) την κανει transfer με 80mb σταθερα!!

Το αλλο
Kingston 128gb στην ιδια θυρα παει απο 16 εως 20 και παλι 16 και παλι 20...

Τι να πω!!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Το δεύτερο το αγόρασες από σωστό μαγαζί; Μήπως είναι καμιά μαϊμού;

Η τσόντα πάει πιο γρήγορα :rtfm: :rtfm: