Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#6499 Image

Αρέσκω :yahoo:

Πρόλαβα γκρίνια ποπολάρου για γκάζια και καθίσματα;
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:φτανουν μαρκο;

Όταν το οδηγήσω θα σε ενημερώσω... :s_biggrin

+ Ελ. άσφαλτος;;;

Φτάνουν... φτάνουν... :s_devil :s_devil :s_cool

Ξεκόλλα, δεν είναι όλα τα αμάξια Ελίζ... :rtfm: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
timkoul έγραψε:Μονο σε μενα θυμιζει S2000 μπροστα...?

Και S2000 θυμίζει μπροστά, και τα πίσω φτερά θυμίζουν Z3 και το πλάι και πίσω μοιάζουν με F-Type.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
KWSN-Men έγραψε:
timkoul έγραψε:Μονο σε μενα θυμιζει S2000 μπροστα...?

Και S2000 θυμίζει μπροστά, και τα πίσω φτερά θυμίζουν Z3 και το πλάι και πίσω μοιάζουν με F-Type.

Κοίτα να δεις που με πρόλαβες (ή έχεις διαβάσει τα σχόλιά μου στο Mazdaspeed forum). Φώτα και κοψίματα S2K μπροστά, Ζ4 για την ακρίβεια σχεδόν όλος ο κώλος του. Γενικά όμως είναι ωραίο σχέδιο, εμένα μου φέρνει σε καινούριο και φρέσκο σχήμα.

Δυστυχώς τα μοτέρ θα είναι επιεικώς μέτρια, δηλαδή ο 1.5 με τα 115 (ή 120) άλογα, και ο 2.0 με τα 140 (ή 150) άλογα. Τα δεύτερα νούμερα είναι οι "βελτιώσεις" που θα κάνει η Mazda για να τα φορέσει στο MX5....
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#11774 Ο δίλιτρος κυκλοφορεί ήδη με 165 άλογα.
Γιατί να τον κοψει στο ΜΧ5;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#11775 Το νούμερο που ακούγονται πάντως είναι 180 για τον 2000. 165 βγάζει ο δίλιτρος στο 6άρι.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#18526 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει το εξωτερικό του καθόλου. Αν σέρνεται κιόλας με τον 1.5, ακόμα χειρότερα. Βέβαια το αγοραστικό του κοινό είναι δεδομένο. Να δούμε όμως και σε τι τιμές θα βγει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#19313 Ωραιο το s2000 replica :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#19363 Έχουμε να δούμε 2λιτρα δηλωμένα 1500... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#22329 ...ακομα και ο 1500αρης, εφοσον βγαζει 135αλογα, σε συνδυασμο με μειωμενο βαρος, οπως αναφερεται, κοντα στα 1000-1100 κιλα, συνολικα ισως ειναι και καλυτερος συνδυασμος απο αυτον του GT86 (με τα "κουφια" 200...)

Το θεμα ειναι να χωρανε πλεον και οι ψηλοι (ανω του 1,85μ) χωρις να βρισκει το κεφαλι στην οροφη,
να διατηρηθει η τιμη σε παρομοια επιπεδα με το απερχομενο, και να υπαρχει μια σοβαρη υποστηριξη μετα την πωληση...

P.S ...καπου πηρε το ματι μου σε ενα δημοσιευμα οτι θα εχει στανταρ μηχανικο μπλοκε, ακομα και το 1500αρι ΜΧ-5. ξερει κανεις τιποτα για αυτο, αν ισχυει οντως?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#22346 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δε φέρνουν και το δίλιτρο εδώ. Για το ύψος που λες νομίζω απ ότι λένε και οι ίδιοι είναι το μιρκότερο ΜΧ-5 εκτός από το φάρδος. Τα 135 ικανοποιητικά μου φαίνονται κι εμένα. Άλλωστε ποτέ δεν έβαζε φωτιά στο δρόμο το MX5. Toυλάχιστον στην ευθεία. :innocent: