Αρέσκω
Πρόλαβα γκρίνια ποπολάρου για γκάζια και καθίσματα;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
popolaros έγραψε:φτανουν μαρκο;
Όταν το οδηγήσω θα σε ενημερώσω...
+ Ελ. άσφαλτος;;;
Φτάνουν... φτάνουν...

Ξεκόλλα, δεν είναι όλα τα αμάξια Ελίζ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

timkoul έγραψε:Μονο σε μενα θυμιζει S2000 μπροστα...?
Και S2000 θυμίζει μπροστά, και τα πίσω φτερά θυμίζουν Z3 και το πλάι και πίσω μοιάζουν με F-Type.
KWSN-Men έγραψε:timkoul έγραψε:Μονο σε μενα θυμιζει S2000 μπροστα...?
Και S2000 θυμίζει μπροστά, και τα πίσω φτερά θυμίζουν Z3 και το πλάι και πίσω μοιάζουν με F-Type.
Κοίτα να δεις που με πρόλαβες (ή έχεις διαβάσει τα σχόλιά μου στο Mazdaspeed forum). Φώτα και κοψίματα S2K μπροστά, Ζ4 για την ακρίβεια σχεδόν όλος ο κώλος του. Γενικά όμως είναι ωραίο σχέδιο, εμένα μου φέρνει σε καινούριο και φρέσκο σχήμα.
Δυστυχώς τα μοτέρ θα είναι επιεικώς μέτρια, δηλαδή ο 1.5 με τα 115 (ή 120) άλογα, και ο 2.0 με τα 140 (ή 150) άλογα. Τα δεύτερα νούμερα είναι οι "βελτιώσεις" που θα κάνει η Mazda για να τα φορέσει στο MX5....
Γιατί να τον κοψει στο ΜΧ5;
http://www.autoblog.gr/2014/10/02/epish ... ipo-kosmo/
Το θεμα ειναι να χωρανε πλεον και οι ψηλοι (ανω του 1,85μ) χωρις να βρισκει το κεφαλι στην οροφη,
να διατηρηθει η τιμη σε παρομοια επιπεδα με το απερχομενο, και να υπαρχει μια σοβαρη υποστηριξη μετα την πωληση...
P.S ...καπου πηρε το ματι μου σε ενα δημοσιευμα οτι θα εχει στανταρ μηχανικο μπλοκε, ακομα και το 1500αρι ΜΧ-5. ξερει κανεις τιποτα για αυτο, αν ισχυει οντως?