Dimitris_P έγραψε:Online τα λένε αυτά στο χώρο των pc
Σωστος. Όλα είναι ups (Uninterruptible power supply).
Το αν είναι on-line ή line interactive έχει να κάνει με τον τρόπο που τροφοδοτούνται οι συσκευές που συνδέονται στα ups.
...>.
Dimitris_P έγραψε:Online τα λένε αυτά στο χώρο των pc
21 quadra έγραψε:Δεν νομίζω ότι στην αγορά των pc κυκλοφορούν UPS, όλα είναι SPS και ονομάζονται UPS με την ίδια γενική λογική που όλα τα σκούτερ τα λέγανε βέσπες και τώρα τα λένε παπιά και όλα τα ταχύπλοα τα λένε Κρίς κράφτ.
Pitt έγραψε:21 quadra έγραψε:Δεν νομίζω ότι στην αγορά των pc κυκλοφορούν UPS, όλα είναι SPS και ονομάζονται UPS με την ίδια γενική λογική που όλα τα σκούτερ τα λέγανε βέσπες και τώρα τα λένε παπιά και όλα τα ταχύπλοα τα λένε Κρίς κράφτ.
Όλα αυτά είναι πραγματικά UPS. Αυτά ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους χωρίζονται σε κατηγορίες, οι κυριότερες των οποίων είναι:
-Off-line ή Standby (SPS)
-Line interactive
-On-line
-Hybrid
Με επιφύλαξη για τα υβριδικά, όλα τα άλλα κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στην αγορά της πληροφορικής.
21 quadra έγραψε:Δεν είπα ότι είναι κάτι καινούργιο, ήθελα να πω ότι αυτά που πληρώνουμε με 60-200€ για UPS είναι SPS,
Pitt έγραψε:21 quadra έγραψε:Δεν είπα ότι είναι κάτι καινούργιο, ήθελα να πω ότι αυτά που πληρώνουμε με 60-200€ για UPS είναι SPS,
Σήμερα πλέον υπάρχει ότι τραβάει η καρδιά του καθενός.
Όλα αυτά τα UPS είναι on-line και κοστίζουν από 60-200€
Καλή εβδομάδα
21 quadra έγραψε:Εγώ είχα 3 από το πλαίσιο....
The Ace έγραψε:APC UPS + APC πολύπριζο ασφαλείας, με γραπτή εγγύηση αποζημίωσης συνδεδεμένου εξοπλισμού, και καθάρισες.
JimClark έγραψε:Για κεραυνική προστασια αν δεν εχεις Τ1 και Τ2 σκετο το πολυπριζο δεν κανει τπτ. Μιλω για πληγμα αμεσο και εμμεσο.
Pitt έγραψε:The Ace έγραψε:APC UPS + APC πολύπριζο ασφαλείας, με γραπτή εγγύηση αποζημίωσης συνδεδεμένου εξοπλισμού, και καθάρισες.
Συνδεσμολογία; Εννοείς το ένα να τροφοδοτείται από το άλλο;
JimClark έγραψε:Για κεραυνική προστασια αν δεν εχεις Τ1 και Τ2 σκετο το πολυπριζο δεν κανει τπτ. Μιλω για πληγμα αμεσο και εμμεσο.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]