Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
The Ace έγραψε:Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά

:thumbsup:

ας το πιστεψουμε... :shifty:
επρεπε να πας Καστανιτσα βρε,θα σε κερναγαν απο γλυκα μεχρι φαγητο,ειχε επισης γιορτη καστανου το σκ.
Μετα θα πηγαινες και 2-3 χλμ πιο εξω και θα μαζευες και ενα μπαγκαζ καστανα για το τζακι το χειμωνα.Μια χρονια τα μαζευα πανω στην ασφαλτο,ουτε χωμα να πατησεις δεν χρειαζοταν.Ειχαν ωριμασει και ειχαν πεσει κατω.
Πολυ πιο ομορφο χωριο επισης η Καστανιτσα+ δρομαρα μεχρι να φτασεις(καλοκαιρινο σημειο βολης μου)

http://www.arcadiaportal.gr/news/giorti ... kastanitsa

http://www.kalimera-arkadia.gr/voria-ky ... kones.html
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181208 Για εκεί λέγαμε αρχικά, αλλά ήταν 1,5 ώρα διαδρομή, συν άλλη 1,5 ώρα επιστροφή, με τα παιδιά μέσα, άστα να πάνε, απλώς ανέφικτο....και στα Δολιανά δεν ήταν άσχημα, με 1€ έτρωγες όσο ήθελες, και εκεί τα κάστανα ήταν χύμα στο δρόμο και μάζευες όσα ήθελες (είχαν σταματήσει 3-4 αυτοκίνητα και γέμιζαν σακούλες)....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#183110 Αθηνα- Κομοτηνη- Αθηνα
1498 χλμ.
3 ατομα με αρκετες αποσκευες.
6,6 λτ/100 χλμ.
81 χλμ. Μεση ταχυτητα.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#183124 Audi A3 1.6fsi 115 ps 6speed 3θ, με το οποίο κυκλοφορώ αυτές τις μέρες.

Μετά από 580 χλμ (τα μισά περίπου σε χαλαρό ταξιδάκι σε εθνική και επαρχιακό, τα υπόλοιπα στο καθημερινό σπίτι - σχολείο τα παιδιά - δουλειά - σπίτι και κανένα σούπερ μάρκετ) 8,39lt/100χλμ... Όχι και άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι η καθημερινότητά μου είναι μικρές διαδρομές με κρύο μοτέρ για αρκετό κομμάτι αυτών... Βαρύ σχετικά αμάξι, άθλιο μοτέρ, αλλά τουλάχιστον καίει λογικά...

Η Νίτσα σε αντίστοιχες περιπτώσεις έκαιγε Μ.Ο. κάπου 9,5-10 (και αν είχα μόνο τα καθημερινά θα ήταν πάνω από 11... :lipsealed: )
Άβαταρ μέλους
By Lippi
Zeus έγραψε:Σε Volvo που εχω δει (μοτέρ PSA) αναφέρει για οδήγηση σε ανοιχτό δρόμο με 120 km/h για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν θυμάμαι ποσό).

Αν και καθυστέρηση το μανουαλ για τους PSA λέει πανω απο 60χαω περίπου και πάνω από 2000σαλ για ένα τέταρτο εφόσον ανάψει η σχετική ένδειξη.
Σε κάποια άλλα μοντέλα του ομίλου δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο παρά οδήγηση σε ανοιχτό δρομο εφοσον είναι εφικτο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Focusman91 έγραψε:Αθηνα- Κομοτηνη- Αθηνα
1498 χλμ.
3 ατομα με αρκετες αποσκευες.
6,6 λτ/100 χλμ.
81 χλμ. Μεση ταχυτητα.
Δεν είναι υπερβολικά χαμηλή η μέση; Με 100 πηγαίνεις σε εθνική και Εγνατία; Εγώ στο Αθήνα-Αλεξανδρούπολη είχα πάντα πάνω από 100 μέση (συνήθως πάνω από 110). Με μέση σαν την δική σου μπορεί και να μην απέχω πολύ από σένα σε κατανάλωση.... (ΒΜW E39 520i αυτόματη).
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#183461 Πηγαιναμε κομβοι με τον κολλητο μου οποτε ειπαμε να μαστε χαλαροι. Κινουμασταν μεταξυ 100 και 120.

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Focusman91 έγραψε:Κινουμασταν μεταξυ 100 και 120.

#irunmarathos faster :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#183564 Απο το να εχω μετα τη μουρμουρα οτι παω γρηγορα και δεν μπορει να με φτασει γιατι δεν τραβαει το δικο του, προτιμω να πηγαινω και γω πιο αργα.

.
Άβαταρ μέλους
By johnkyr
#183735 μπορεί όμως πολύ εύκολα να ανέβουν οι φόροι (στα "βρώμικα καύσιμα") όπως προτείνουν διεθνείς οργανισμοί ... για να σώσουμε τον πλανήτη (εδώ γελάμε).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
alexandros.K έγραψε:http://www.autoblog.gr/2015/11/09/h-timh-toy-petrelaioy-tha-parameinei-xamhlh-gia-xronia/

Σύμφωνα με ένα άρθρο που διάβαζα πρόσφατα, στον ΟΠΕΚ υπολογίζουν οτι η τιμή θα ανέβει στα 60$ το 2020 , ενω η Goldman Sachs ή (η morgan) περιμένει να ανακάμψουν οι τιμές μετά από 15ετία :lipsealed: