Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
GTS έγραψε:Αγωνιστικες πινακίδες δεν συμφερει να βγαλεις; Το αφηνεις μονιμα σε κανεναν φιλο στις Σερρες.

Έχω κάτι γνωριμίες στις Σέρρες, άμα θέλει του το κρατάω εγώ! :innocent:

Θα το κουνάω και που και που (θα πετάγομαι, τι είναι οι Σέρρες από Θεσσαλονίκη, ένα φτύσιμο δρόμος, θα βλέπω και τα ξαδέρφια), για να δουλεύει και λίγο ( :innocent: ), μην πάθει και τίποτα από την ακινησία... :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#182198 Δεν νομιζω να μπορω να βγαλω αγωνιστικες πινακιδες ρε σεις..

Θανο δεν ειμαι παντοφλα..trust me
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Geo f1 έγραψε:Θανο δεν ειμαι παντοφλα..trust me

Παντόφλα δεν είσαι, αλλά ένα racing παπουτσάκι ίσως ?

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182206 τι θελει να πει ο ποιητης με αυτο;

Οι συντελεστές του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης στα αυτοκίνητα που τα Τέλη Κυκλοφορίας τους υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές CO2 αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia θα κυμαίνονται από 5% έως και 10% της Αξίας Λιανικής των οχημάτων και θα μειώνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε βάθος πενταετίας.

Ειδικότερα στις προτάσεις που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο περιλαμβάνεται ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης να ανέρχεται σε 10% για αυτοκίνητα με Λιανική Αξία πάνω από 40.000 ευρώ ενώ σε ποσοστό 5% θα ανέρχεται ο συγκεκριμένος φόρος στα αυτοκίνητα με Αξία Λιανικής από 25.000 έως 39.999 ευρώ.

‘Οσον αφορά στις εκπτώσεις του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης το οικονομικό επιτελείο εξετάζει τα ποσά που απορρέουν από τον συγκεκριμένο φόρο να μειώνονται σε ποσοστό έως και 50% σε βάθος πενταετίας.
Άβαταρ μέλους
By nass
Geo f1 έγραψε:Δεν νομιζω να μπορω να βγαλω αγωνιστικες πινακιδες ρε σεις..

Φυσικά και μπορείς. Αλλά δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις παρά μόνο στα πλαίσια αγώνων και μόνο σε τρέιλερ (από και προς τον αγώνα).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#182231 Μαλιστα.
Σε ευχαριστω αλλα αυτο το σεναριο δεν με βολευει/αρεσει!
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:τι θελει να πει ο ποιητης με αυτο;

Οι συντελεστές του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης στα αυτοκίνητα που τα Τέλη Κυκλοφορίας τους υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές CO2 αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia θα κυμαίνονται από 5% έως και 10% της Αξίας Λιανικής των οχημάτων και θα μειώνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε βάθος πενταετίας.

Ειδικότερα στις προτάσεις που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο περιλαμβάνεται ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης να ανέρχεται σε 10% για αυτοκίνητα με Λιανική Αξία πάνω από 40.000 ευρώ ενώ σε ποσοστό 5% θα ανέρχεται ο συγκεκριμένος φόρος στα αυτοκίνητα με Αξία Λιανικής από 25.000 έως 39.999 ευρώ.

‘Οσον αφορά στις εκπτώσεις του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης το οικονομικό επιτελείο εξετάζει τα ποσά που απορρέουν από τον συγκεκριμένο φόρο να μειώνονται σε ποσοστό έως και 50% σε βάθος πενταετίας.

:dizzy: :omg: :dizzy: :omg:

Έχει να πέσει ακινητοποίηση αν το κάνουν αυτό που θα φύγει σύννεφο...

Δεν το πιστεύω, αλλά τους έχω αρκετά ηλίθιους κιόλας...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182256 Δλδ καταλαβες αυτο που καταλαβα και γω..

το 10% δλδ σημαινει οτι θα πληρωνεις 10% της αξιας του αυτοκινητου φορο, δλδ σε 5 χρονια θα εχει παρει αλλο ιδιο μισο αυτοκινητο;
Άβαταρ μέλους
By Andy
#182259 Καλά το κατάλαβες, αλλά δεν παύουν να είναι π@π@ριές του κάθε π@π@ρ@ δημοσιογράφου
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:Μαλιστα.
Σε ευχαριστω αλλα αυτο το σεναριο δεν με βολευει/αρεσει!

Ανταλασσεται με πρακτικοτατο χιουνταϊ 5πορτο, ΑΡΙΣΤΟ, που χωραει και παιδι και σκυλο και ψωνια κλπ. :lol:
και καιει και λιγο. :yahoo:

Κριμα τα τουρμπισματα ρε συ, βγαλτο μια βολτα μη σαπισει. :(
Άβαταρ μέλους
By Morx
#182435 Μου φαινεται αδιανοητο καποιος που ξοδεψε δεν ξερω και 'γω ποσα χιλιαρικα σε PC parts & "βελτιωση" αυτοκινητου ... να βγηκε εκτος προϋπολογισμου μεσα σε μερικα χρονακια. Κατι αλλο "στραβωνει" ...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Morx έγραψε:Μου φαινεται αδιανοητο καποιος που ξοδεψε δεν ξερω και 'γω ποσα χιλιαρικα σε PC parts & "βελτιωση" αυτοκινητου ... να βγηκε εκτος προϋπολογισμου μεσα σε μερικα χρονακια. Κατι αλλο "στραβωνει" ...

Εικόνα

:innocent:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#182563 :lol: :lol: :lol:

μπα δεν παιζει αυτο...
απλα ολοι μας βλεπουμε τι ερχεται και υποσυνειδητα ετοιμαζομαστε....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#182791 Τονα φορολογήσουν αυτά που δεν πληρώνουν τώρα είναι κάπως ψίχουλα αφού είναι πολύ λίγα σε αρισμό ως προς το σύνολο.

bibendum έγραψε:το 10% δλδ σημαινει οτι θα πληρωνεις 10% της αξιας του αυτοκινητου φορο, δλδ σε 5 χρονια θα εχει παρει αλλο ιδιο μισο αυτοκινητο;
Εγώ εδώ και χρόνια πληρώνω το 20% της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου μου για τέλη.... κανένας δεν με λυπήθηκε γιατί έχω μεγάλο πολυτελές δίλιτρο όχημα....κοινώς είμαι έχων!
Το θέμα είναι στα πρότυπα των Ευρωπαίων η χρήση (και όχι η αγορά) του αυτοκινήτου έχει πολύ περισσότερα έξοδα που αποτελούν πλέον βασικό κριτήροο επιλογής. Πχ σε άλλες χώρες το ποσό που θέλει η ασφάλεια ή τα εργατικά του συνεργείου για ένα πολύπλοκο αυτοκίνητο είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά πολύ καλών και γρήγορων αυτοκινήτων σε αστείες τιμές πώλησης.