- 02 Οκτ 2014, 00:13
Σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχαμε εμείς με τον ταχυδρόμο απευθυνθήκαμε στον προϊστάμενο του τοπικού κέντρου διανομής των ΕΛΤΑ (όχι του ταχυδρομείου).
Με την ευκαιρία θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας για το ebay.
Έκανα πριν 2 εβδομάδες μια αγορά αξίας 20€. Μετά από λίγες ημέρες μου ήρθε email (όχι message) με το οποίο με ενημέρωναν πως χρωστάω να πληρώσω άλλα 15€. Εντωμεταξύ η τιμή του προϊόντος δεν έχει αλλάξει

.
Το μήνυμα μου το είχαν στείλει στα Γερμανικά (γερμανός ο πωλητής), λες και έχω υποχρέωση να γνωρίζω Γερμανικά.
Τους απαντώ ότι είμαι ΟΚ, πως η τιμή του ebay είναι 20€ και πως δεν σκοπεύω να δώσω λεπτό επιπλέον. Τους ενημερώνω επίσης, πως αν δε το έχουν στείλει, τότε να ακυρώσουν την παραγγελία και να μου επιστρέψουν το ποσό της αγοράς.
Αντί για αυτό, μου στέλνουν άλλο μήνυμα, πάλι στα Γερμανικά, που με ενημερώνουν πως αργεί να φανεί το ποσό στην τράπεζα τους, και πως θα αργήσουν να προχωρήσουν την διαδικασία;
Πως πρέπει να προχωρήσω τώρα; Πηγαίνω κατευθείαν Paypal και κάνω dispute ή ανοίγω πρώτα case μέσω ebay; Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να ξεμπλέξω με αυτούς;