Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#182415 Μ αρεσε ολο το τετραημερο Σαββατο- Κυριακη- Δευτερα- Τριτη.
Το κεφαλαιο Κομοτηνη εκλεισε οριστικα και εκλεισε με πολυ ωραιο τροπο... :metalo: Δεν θα το ξεχασω ποτε... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#182608 Μαρεσει η 10ημερη ταξιδαρα που έσκασε ξαφνικά για Μιλάνο-Τορίνο-Βενετια-Αλπεις. :inlove:

Δεν μαρεσει η συνεχομενη ανοργανωσια του ελλ πανεπιστημίου. :thumbsdown:

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#182690 Μ' αρέσει η νέα παραλαβή
Εικόνα

Επίσης μ' αρέσει που με ένα συνάδελφο συνεφέραμε μία που τα παραήπιε χθες... :-)

Αριστερά το κάταγμα μηριαίου, δεξιά μετά από μιάμιση ώρα χειρουργείο :-)

Edit [mod]
Σβήστηκε η φωτό.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#182692 Μακαρι να μπορουσες να κανεις διαγνωση εξ αποστασεως γιατι χθες εκανα τη |λογοκρισία| και εκοψα μια πασα κρυος κι εχει γινει σα μελιτζανα το δαχτυλο. Καταγμα δεν πρεπει να ειναι αλλα δεν κλεινει γροθια με τιποτα το χερι.

Εικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#182695 Αμα σε βρει η μπάλα στο δάχτυλο κόντρα παθαινεις διάστρεμμα.
Συνήθως δεν είναι σοβαρό και περνάει μονο του.
Εγω είχα εξαρθρώσει το μικρό δάχτυλο έτσι στην προπόνηση... Μιλάμε οτι έκανε ορθή γωνία.
Το έβαλα μονος μου στη θέση του τραβώντας το και μετα το εδενα με το διπλανό με τειπ μέχρι που δεν πονουσε.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#182696 +1 στον kovathe, αν δεν χειροτερέψει μην αγχώνεσαι

@peterpan μόνο το κάτω δεξιά έχω κάνει, περίεργο

Έβαλα μπροστά να φτιάξω το παρακάτω, εκτύπωση σε α2 φωτογραφικό χαρτί, δεν ξέρω ακόμα αν μου αρέσει/δε μου αρέσει, είναι γολγοθάς

http://global.epson.com/company/sports/formula_one/

< using some app
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#182698 Ναι λογικα διαστρεμμα ειναι. Ετσι λεει και φιλος ορθοπεδικος που του στειλα τη φωτο στα Λονδινα που κατοικοεδρευει.

< G3
Άβαταρ μέλους
By mjacob
PeterPan έγραψε:Αριστερά το κάταγμα μηριαίου, δεξιά μετά από μιάμιση ώρα χειρουργείο :-)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/06 ... 8351f9.jpg

Ίδιο κάταγμα είχα πάθει κι εγώ πριν χρόνια. Αυτοκίνητο σε εμένα, αυτός/αυτή από τι;

Στη δική μου ήλωση (?) είχαν βάλει μόνο την πάω βίδα, με το στέλεχος που πάει στη λεκάνη (ή τι κάνει τέσπα).

Ακόμα θυμάμαι τον πόνο :s_wacko Σε πρώτη φάση είχαν βάλει το κόκκαλο στη θέση του με το χέρι, χωρίς νάρκωση (για κάποιο λόγο δεν έπρεπε να σου δίνουν ναρκωτικά για 24h) :metalo: :metalo: Ένας ειδικευόμενος που μου έπιανε το χέρι νομίζω τα είχε δει χειρότερα κι από εμένα :lol:

Χειροκίνητο τρυπάνι στο γόνατο, κάτι βάρη να το τραβάνε, και χειρουργείο μετά από 3 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Deleted User 1 έγραψε:Μακαρι να μπορουσες να κανεις διαγνωση εξ αποστασεως γιατι χθες εκανα τη |λογοκρισία| και εκοψα μια πασα κρυος κι εχει γινει σα μελιτζανα το δαχτυλο. Καταγμα δεν πρεπει να ειναι αλλα δεν κλεινει γροθια με τιποτα το χερι.

Εικόνα

< G3

Αν δεν είναι κάταγμα, ίσως είναι ρήξη τένοντα του καμπτήρα. Να πας να το δεις αμέσως.
Υπέρηχος ίσως δείξει κάτι, ακόμη καλύτερα η μαγνητική.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#182714 Οχι ρε μη λες τετοια τωρα! :(

Ο συναδελφος σου με καθησυχασε, οσο γινεται βεβαια να καταλαβε κι αυτος απο μια φωτο. Θα αφησω το ΣΚ να δω αν θα στρωσει και αν δεν, παω απο Δευτερα για καμια ακτινα.

< G3
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#182751 Έχω πάθει το ίδιο στραμπουληγμα με το ίδιο πρήξιμο σε διαφορετικά δάχτυλα 100 φορες.
99.9% δεν είναι τπτ απολύτως.
Ρήξη τένοντα κιόλας πρεπει να είναι εξαιρετικά σπάνιο.