Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#182145 Μια δοκιμη θα απαντησει στο ερωτημα. Δυσκολο μεν , αλλα ποτε δεν ξερεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Μια δοκιμη θα απαντησει στο ερωτημα. Δυσκολο μεν , αλλα ποτε δεν ξερεις.

Είπα μήπως ξέρεις κάποιος γιατί πρέπει να ψάχνω 10 ώρες να βρω την 2η... όπου είναι... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#182421 :inlove: :eat: :superman: :thumbsup: :twisted:

Ωρα για χειμερινα χιλιομετρα τωρα! Συνεχιζουμε απο 'κει που ειχαμε μεινει :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By xenos
#190822 Σήμερα φουλάρισμα να δούμε τι καίμε. Με 7.3 λτ => 182χλμ ==> ~4λτ/100χλμ. Πολύ καλά πιστεύω! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#190827 Και εγω τωρα που κινουμαι 100% εντος πολης ... ειμαι 4λ/100
Σβελτα μπορω να πω. Θα κανω και μια δοκιμη στο επομενο γεμισμα χωρις να ξεπερναω τις 5000rpm...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#191740 Μιας και επιασαν τα κρυα, βαλαμε τα χειμωνιατικα μας!

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#191962 κατά τις 07:30 που βγαίνω κάθε μέρα έξω, στάνταρ θα πετύχω καναδυο μαγκίτες με κοντομάνικο :ninja: πανω σε σκουτερομηχανες!
ακόμα και σήμερα που το πρωί οσο να' ναι δάγκωνε εδώ στο άθενς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#191970 Πέτυχα κι εγώ σήμερα ένα ζευγάρι σε μηχανή, ξεκράνωτους, και με ελαφρά μπουφανάκια! :dizzy:
Εγώ δερμάτινο, Buff στον λαιμό και να καλύπτει και μέσα στο κράνος, κράνος (εννοείται), γάντια, δερμάτινο μπουφάν.
Και φυσικά, πρέπει να κάνω κάτι για το παντελόνι, γιατί με το τζιν μόνον, το δαγκώνω... :lipsealed: :s_biggrin
Απορώ με τα μυαλά του κόσμου, πραγματικά! :s_hang
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#191987 κατσε να το διαβασει ο οτσο και θα σου δωσει λυση :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Morx
Anonymous Founder έγραψε:γιατί με το τζιν μόνον, το δαγκώνω...

[m0d]σε παρακαλω πολυ να μη βγαινεις οφφτοπικ! :rtfm: [/m0d]

:lol:

Λοιπον, για το τζιν και γενικα να παλεψεις το κρυο για αρκετη ωρα. (ΟΤΙ και να φορας, το μονο που σε σωζει ειναι η προστασια απο τον αερα, που ΔΕΝ εχεις...) Θελεις 2 ή 3 στρωσεις. Μια στρωση να μπλοκαρει αερα (κοινως, ενα χοντρο τζιν χειμερινο), μια στρωση μαλλινη να σε κραταει ζεστο και ενα ισοθερμικο κολαν. Τις 2 τελευταιες στρωσεις τις βρισκεις με ενα ισοθερμικο ΚΑΛΟ.

Τιποτα δε σε κραταει ζεστο εκτος απο θερμαινομενα ή παντελονια μηχανης, επομενως eventually θα κρυωσεις, απλα με τα παραπανω, θα παρατεινεις το χρονο αυτο αναλογα τις εξωτερικες συνθηκες πρωτον και δευτερον τις αντοχες σου.
Με ισοθερμικο και ενα καλο παντελονι μηχανης αδιαβροχο... την εβγαζα για ταξιδακια με τη μηχανη στα περιξ της Θεσσαλιας (καμια 80αρια χλμ) σε θερμοκρασιες 5 βαθμων ας πουμε.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό είναι λύση για ταξιδάκια. Εγώ θέλω λύση για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Παρε ενα ισοθερμικο καλο και ενα χοντρο τζινακι. Για 20 λεπτα οδηγησης θαρρω πως θα 'σαι κομπλε, εκτος και αν εισαι μεγαλος σε ηλικια και μπάρμπας (εισαι; :lol: ) για να την παλεψεις! :P
Άβαταρ μέλους
By Govus
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό είναι λύση για ταξιδάκια. Εγώ θέλω λύση για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Για πόση απόσταση μιλάμε; Εγώ το σπίτι-δουλειά (περί τα 8 χλμ.) το κάνω ΠΟΛΛΑ χρόνια τώρα με σκέτο παντελόνι, ας έχει και 0 βαθμούς (κάτι σπάνιο πλέον...). Εντάξει, τα μπούτια κοκκαλώνουν, αλλά αν υπάρχει θέρμανση σώνεται γρήγορα η κατάσταση.