elteo έγραψε:saxon_747 έγραψε:Έχεις adblock?
...>.
Adguard στο ένα και adblock plus στο άλλο.
Δοκίμασες να τα απενεργοποιήσεις;
elteo έγραψε:saxon_747 έγραψε:Έχεις adblock?
...>.
Scotch έγραψε:@ Deleted User 1: Είναι στο αυτόματο ο υπολογισμός τύπων; (formulas --> Calculation options --> automatic)
πρέπει να αγοράσω κάτι πιο σοβαρό σε keyb + mouse. Καλό θα ήταν να υπάρχει κάτι σε στυλ "gaming" στην ονομασία του, δηλαδή κυρίως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, φωτισμός, καλή ανάλυση και πιθανότατα laser.
Geo f1 έγραψε:http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-p-PER.549686
ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ!!!
Ειναι λιγο εκτος οριων αλλα...
The Ace έγραψε:...και υπερβολές του στυλ 200€ για πληκτρολόγιο δεν παίζουν...
vasilis έγραψε:Ποντίκι ψάχνω και εγώ. Γύρω στα 30€ έλεγα. Καλο ρολακι να εχει και να είναι fool size. Χρήση τα πάντα όλα και απο παιχνίδια λίγο wot.
Προς το παρών εχω ενα m150 που είναι στα τελευταία του.
Deleted User 1 έγραψε:Scotch έγραψε:@ Deleted User 1: Είναι στο αυτόματο ο υπολογισμός τύπων; (formulas --> Calculation options --> automatic)
Είναι στο ΟΝ. Τέσπα τώρα δούλεψε η παλιά καλή πρακτική του count και κομπιουτερακι. Βιαζόμανε αλλα long term πρεπει να το φτιάξω. Αυτά συμβαίνουν άμα συνεχίζεις δουλειά τρίτων.
saxon_747 έγραψε:elteo έγραψε:saxon_747 έγραψε:Έχεις adblock?
...>.
Δοκίμασες να τα απενεργοποιήσεις;
axel12p έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα (κάποιος μετατροπέας ίσως), ώστε να τοποθετηθεί σε laptop SSD στην θέση IDE σκληρού 2.5";
krom έγραψε:axel12p έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα (κάποιος μετατροπέας ίσως), ώστε να τοποθετηθεί σε laptop SSD στην θέση IDE σκληρού 2.5";
Yπάρχουν PATA ssd (ψιλοακριβοι) και αντάπτορες ide/sata ide/msata
http://www.ebay.com/bhp/ide-to-sata-laptop-converter
vasilis έγραψε:Ποντίκι ψάχνω και εγώ. Γύρω στα 30€ έλεγα. Καλο ρολακι να εχει και να είναι fool size. Χρήση τα πάντα όλα και απο παιχνίδια λίγο wot.
Προς το παρών εχω ενα m150 που είναι στα τελευταία του.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]