Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
junior gt έγραψε:Ούτε σήμερα πήγες γήπεδο? Επαγγελματίας του πληκτρολογίου βλέπω :omg:
Άσε τα πεσίματα και πές μου να σου πάρω ένα εισητήριο με τις γριές την Κυριακή. :whistlink:

Άμα σε αφήνει η κυρά... :lipsealed:

ΚΟΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, άντε μη πω στον Βαγγέλα να σας στείλει πίσω στην χώρα σας.

κατά τα άλλα τα γνωστά, ΤΡΑΜΠΑΛΑ!
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#182022 Α ρε ομαδαρα τρέλα!!
Εκεί που άλλοι θα κατέρρεαν, με 0-1 στη πλάτη κ χαμένο πεναλτι, το γυριζουμε στο 90'......

Έχει μεγαλώσει πολύ ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη την εποχή Μαρινάκη.

Μπράβο σε ολους κ ειδικά στον προπονηταρα που έχουμε στον παγκο... Κάτι ήξεραν τελικά αυτοι που τον περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμη...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#182027 Πριαπισμός χωρίς προηγούμενο. :iconcool:

Αυτή η νίκη είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί αποδεικνύει ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και προπονητή.
΄Εχει μέταλλο γιατί δέχεται γκολ στην έδρα της, χάνει πέναλτυ για την ισοφάριση και όμως καταφέρνει την ανατρόπα.
΄Εχει προπονητή, γιατί βλέπει ότι δεν του βγαίνει ο Ερνάνι και κάνει μία αλλαγή λουκούμι, κανονικό ματ.

Κυρίως όμως, ο Θρύλος έχει κόσμο, όπως σωστά παρατηρεί και ο μυστακοφόρος Μασάδο, που ήλπιζε σε διπλό στον Πειραιά. :svivhaha:
Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Μποτία, που χάνει ζέλες και μάλλον ΄Αρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#182030 Και μετα πως να ασχοληθεις με αεξαρες και ζελες;;;;; ο αλλος ο πουθενας λεει οτι ο οσφπειραιως εχει κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι στη ζελα. ΦΑΚ ας πουμε. μετα απορουμε γτ σας κυβερνανε αυτοι που σας κυβερνανε. Καναπε και τραμπαλα παλι ειχε σημερα το μενου της αεξαρας και της ζελας. edit mod ειναι αμετρητες.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kovathe έγραψε:Μπαγερν ετοιμάσου...........

Και ο Θεός βοηθός. Θα είμαι ικανοποιημένος με μια αξιοπρεπή ήττα της τάξεως του 2-0.
Η πρόκριση θα παιχτεί με την Άρσεναλ εδώ κατά 99%.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Giuseppe Busso έγραψε:
kovathe έγραψε:Μπαγερν ετοιμάσου...........

Και ο Θεός βοηθός. Θα είμαι ικανοποιημένος με μια αξιοπρεπή ήττα της τάξεως του 2-0.
Η πρόκριση θα παιχτεί με την Άρσεναλ εδώ κατά 99%.

Προφανώς αν το δεις ρεαλιστικά οτιδήποτε κάτω απο 5 είναι επιτυχία. Ειδικα μετά το χτεσινο της Άρσεναλ.
Ωστόσο, για κάποιο λογο είμαι αισιόδοξος γι αυτό το ματς... Πιστεύω θα παρουμε αποτέλεσμα και θα τρελανουμε όλη την Ευρώπη.

Οι λαγοί παρακαλουνται να μην επεμβαίνουν όταν συζητάμε για τσου λου.... Διοργάνωση που δεν πρόκειται να ξαναδουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#182066 χαχαχα κατω απο 5 λεει θα ειναι επιτυχια...
Το λεει απο τωρα για να ειναι καλυμενος.

Μπορει να μην εχει ενδιαφερον να το χτυπησει το ματς η Μπαγιερν και να παιξει με τα 2α..
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#182068 Γκεακο κανόνισε γιατί σε συμπαθω μπαγασακο....

Όλοι εκεί μέσα τρώνε 4-5-6 ενιοτε και 7... Ρεαλισμός λέγεται, οχιι καλυψη.
Αν και σας είπα τη γνώμη μου, θα ρους τρέλανουμε ολους.......
Άβαταρ μέλους
By diplomat
kovathe έγραψε:Γκεακο κανόνισε γιατί σε συμπαθω μπαγασακο....

Geo f1 έγραψε:Και γω σε συμπαθω!!

Γκετ ε ρουμ γιου του... :inlove:

Εdit:
Ο Θρύλος είναι πλέον επισήμως και με την βούλα πρέσβης.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/grafei-istoria-sto-champions-league-o-olympiakos.3755722.html?utm_source=News247&utm_medium=athlitika_home_Main&utm_campaign=24MediaWidget

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στην Ευρώπη από την Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 97 νίκες σε 243 παιχνίδια, αφήνοντας πίσω τους τον Παναθηναϊκό με 96 νίκες σε 273 αναμετρήσεις.

Αν το δούμε καθαρά σε ποσοστά, το 40% των αγώνων του Ολυμπιακού είναι νίκες, ενώ το αντίστοιχό ποσοστό για τους πράσινους αγγίζει το 35%.