Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#181658 http://www.protothema.gr/economy/articl ... a-ohimata/

Τώρα θα δικαιωθούν και εκείνοι που μας έλεγαν ότι στις δυναμομετρήσεις έβγαζαν παραπάνω άλογα από το εργοστάσιο και εμείς τους δουλεύαμε! Αφού είχαν δικές τους εκπομπές ρύπων σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έκαναν ότι γούσταραν στην Ευρώπη!
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#181676 Χμμμμ έχω ibiza 1.2 tsi dsg. Από που να αρχίσω.... Τις επιταχύνσεις τις έχει πάντως....
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#182603 Ηρθε γραμμα σε συναδελφο με Polo 1.2 tdi (του 2014) που αναφερει οτι διαθετει παρανομο λογισμικο και θα ενημερωθει συντομα για το πως αυτο θα αντιμετωπιστει....
Άβαταρ μέλους
By markvag
#182704 Για το συγκεκριμένο αμάξι, μία είναι η αντιμετώπιση: Βάψιμο μπλε και παρέα με τα ψάρια! :rtfm: :rtfm: :shifty: :shifty: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182786 Αν ακολουθησουμε αυτην την τακτικη θα φυγουν τα ψαρια απο τη θαλασσα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182789 Εμεις που δεν εχουμε vw δεν θα πρεπε να μιλαμε κανονικα. Αλλα εχω ψαρια και ειπε για ψαρια ο μαρκβαγκ γι αυτο και πεταχτηκα
Άβαταρ μέλους
By g8777
rx8_drifter έγραψε:Δε βλέπω τον g87777 να συμμετέχει, λές να το πάρκαρε ήδη στο βυθό :hmmm:

Epc και check engine σημερα. Σβηνω, ξαναβαζω μπρος, epc παει. :s_laughat

Κανω και ενα ξεσκι στις 6k σαλ, παει και το check engine. :s_yes

VAG ΕΙΣΑΙ. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

(Κωδικος P1142 και τα τετοια μας κουνιουνται πες στους Γερμανους)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#182800 Πες στους βοσκους εκει πανω στις Αλπεις να τα βαλουν εκει που ξερουν.
Στην φτηνια παλι; Να μου δωσουν κανα χιλιαρικο για τους πολλαπλασιαστες και τους γρυλλους λεω γω. :x
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:Εμεις που δεν εχουμε vw δεν θα πρεπε να μιλαμε με στόμφο για την εξυπηρέτηση της VW κανονικα. Αλλα εχω ψαρια και ειπε για ψαρια ο μαρκβαγκ γι αυτο και πεταχτηκα

fixed :)
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182855 Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι τοτε μιλησα υπερ της εξυπηρετησης της VW (αν και δεν εχω vw) και υποτημιτικα για την μαμα VW αλλα no worries.
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι τοτε μιλησα υπερ της εξυπηρετησης της VW (αν και δεν εχω vw) και υποτημιτικα για την μαμα VW αλλα no worries.

bibendum έγραψε:σωστα και θα μαθουμε για το ποσο καταπληκτικη εξυπηρετηση και το ποσο σεβεται τους πελατες του το γκρουπ.

σαν το success story του σαμαρα ενα πραγμα

ναι έχεις δίκιο, έπρεπε να καταλάβω ότι το bold δεν ήταν ειρωνικό, με συγχωρείς είμαι ηλίθιος :roll:

βέβαια ότι σου έγραψα δεν ήταν γιατί κόπτομαι για την VW και την εξυπηρέτηση της, αλλά άλλη ιστορία αυτό :)
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#182864 πραγματι δεν ηταν ειρωνικο. Οση ειρωνια ειχε το ποστ μου εκεινο ηταν απεναντι στα ΜΜΕ που ευκολα μπορουν να κουκουλωσουν ενα σκανδαλο μετα απο την καλη εξυπηρετηση των αντιπροσωπειων προκειμενου να βγαλουν λαδι την μαμα VW για τα οργια που κανει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#182869 Δέχομαι ότι ήταν παρεξήγηση του γραπτού λόγου.

Για τα υπόλοιπα ζούμε σε έναν corporate world και αυτά γίνονται και θα γίνονται όταν εταιρείες έχουν μεγαλύτερους προυπολογισμους από πολλά κράτη, το θέμα είναι εμείς ως καταναλωτές τι κάνουμε.

Προσωπικά εδώ τους έχω κραξει για το DSG αλλά στο τέλος βρήκα το δίκιο μου.

< >