Deleted User 1 έγραψε:Που θα πάει, ετσι όπως έχετε καταντήσει τους υπόλοιπους και γενικότερα όπως έχετε υποβαθμίσει το προϊόν, θα σταματήσει η απευθείας πρόκριση στους ομίλους και εκεί θα φανεί πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Θα δούμε ποιοι έχουν επενδυτές και ποιοι απατεώνες (δηλαδή όλοι). Τότε θα γίνει το απαιτούμενο restart και θα ισορροπήσει η κατάσταση. Βέβαια ακόμα κι αυτό είναι επίφοβο γιατί τότε μπορεί να επαναληφθούν σκηνικά πρώτης παράγκας και να μην αλλάξει τίποτα αλλά δεν πειράζει. Όσο ζούμε ελπίζουμε ότι θα ξεβρωμίσει καααποια στιγμή ο τόπος από τους λιμανίσιους και θα αρχίσουμε και πάλι να απολαμβάνουμε τη μπαλίτσα μας.
Η μεγαλύτερη τιμωρία σας όμως (πέρα από την κατακραυγή του κόσμου) είναι το ότι από του χρονου θα παιζετε προκριματικά για το ch.l..
(μιας και την 1η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ την εχετε σιγουρη...).
soch έγραψε:@ kovathe
Δες εδώ αν ήταν φωτοβολίδες ή καπνογόνα.
Το κρέας ψάρι ρε πστ μου με το έτσι θέλω...
Εχεις πρόβλημα όρασης έτσι? Σοβαρά το λέω. Κ μ έκανες να κλικαρω και το βοθροσαιτ..
Ξέρεις ποιες είναι οι φωτοβολίδες και ποια τα καπνογόνα και τη διάφορα τους?
Εγω πάντως είμαι υπέρ να διακόπτεται το παιχνιδι ακόμη κ για πλαστικό μπουκαλάκι άδειο.... Αλλους δε βολευει αυτό.
Λολολολολ. Εμείς θα περνάμε ρε κουτα , εσεις παλι γκαμπαλες θα βλέπετε.
kovathe έγραψε:soch έγραψε:@ kovathe
Δες εδώ αν ήταν φωτοβολίδες ή καπνογόνα.
Το κρέας ψάρι ρε πστ μου με το έτσι θέλω...
Εχεις πρόβλημα όρασης έτσι? Σοβαρά το λέω. Κ μ έκανες να κλικαρω και το βοθροσαιτ..
Ξέρεις ποιες είναι οι φωτοβολίδες και ποια τα καπνογόνα και τη διάφορα τους?
Εγω πάντως είμαι υπέρ να διακόπτεται το παιχνιδι ακόμη κ για πλαστικό μπουκαλάκι άδειο.... Αλλους δε βολευει αυτό.
Εντάξει μυρωδιάς είσαι, γήπεδο δεν πατάς, ούτε έχεις χρησιμοποιήσει τέτοια πράγματα του διαβόλου.
Αλλά ρε πστ μου εκεί στο βρωμολίμανο οι μαουνιέρηδες δε σας έχουνε μάθει ποιά είναι τα καπνόγονα και ποιες οι φωτοβολίδες?
R21
Για εξηγα μας ρε μπαρουτοκαπνισμενε ποιες είναι οι φωτοβολίδες κ που τις ειδες...
Οφθαλμίατρο γρήγορα παίδες... Kostis20 ακούει? Έχουμε σοβαρό θέμα...
Το καπνογόνο βγάζει καπνό, όχι φως...
Amen and a-women!

Καπνογόνο

Καταλαβαίνεις πιστεύω ποιο από τα δυο θα κάνει ζημιά σε ποδοσφαιριστή εφόσον πέφτει στον αγωνιστικό χώρο.
Το χειρότερο όμως είναι ότι επιμένουν επιβεβαιώνοντας θριαμβευτικά ότι είναι και πολύ περιορισμένου διανοητικού επιπέδου για να το πω περιφραστικά μη φάω edit mod
R21
https://youtu.be/y6yk-tNEMXw
Καπνογόνα:
https://youtu.be/deQ-KInYIz8
Στο 2ο βίντεο το λέει κ φωτοβολίδα (λανθασμένα).
Άντε ξεστραβωσου αεξακι.
Βασικά πρέπει να εχεις σοβαρή νοητική στέρηση για να γίνεις οπαδός της κλαψας αλλά δικαιολογεισαι απο τις πολλές φαπες...
Προφανώς κατι κουνηθηκε εκεί μέσα....