Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#180738 Μικρομεσαίο με 90 άλογα είναι, με 4 άτομα μέσα λογικό να ψοφίσει. Μπίλια του τιμονιού=; Θέλει αντλία;
Άβαταρ μέλους
By King Alexander
#180740 Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς, θα πάει να ρωτήσει στην αντιπροσωπεία να δει πόσο κοστίζει για να ξέρουμε, γιατί κάτι είχαν πει για αλλαγή ολόκληρου του "συστήματος" τιμονιού(μπορεί να κοστίσει από 250 έως και 500€). Και εγώ ψιλοάσχετος είμαι, δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί... Μάλλον και για αυτό το αφήνει αρκετά λιγότερο, ώστε να κάποιος θελήσει να το αλλάξει να το κάνει.
Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ακριβή η τιμή που το δίνει, αλλά να δούμε και πόσο θα κοστίσει η επισκευή του υδραυλικού τιμονιού(να σημειώσω, πως μετά τα 10+ χιλιόμετρα το τιμόνι δεν ενοχλεί, αλλά σταματημένο θα είναι ζόρι για την αδερφή μου, οπότε καλό είναι αν το αγοράσει, να της το φτιάξουν)

Επεξεργασία
Οπότε, αν η επισκευή κοστίσει έως 500€, είναι ακόμη καλή η αγορά στις 3000€;

Δεν θα το πάρει και κανένας ραλίστας, η αδερφή μου και ο άντρας της θα το οδηγούν, φρόνιμα-σιγά πάνε και οι δύο τους. Δεν περίμενα να βάζει φωτιά στην άσφαλτο βέβαια, 1.4 είναι, απλά μου φάνηκε πολύς ο χρόνος που χρειάστηκε για να προσπαθήσει να επιταχύνει. Στιβαρό μου φάνηκε επίσης, καλή ορατότητα, ευκολοδήγητο.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#180760 Η τιμη καλη ειναι , αν σας αρεσει και ειναι σε καλη κατασταση και ξερετε και το ιστορικο του , προχωρήσετε το
Αλλά σιγουρευτείτε για το προβλημα στο τιμονι, τι ειναι ακριβως και ποσο κοστιζει!!!
Απο τι αυτοκινητο εισαι συνηθισμένος και σου φαινεται τοσο αργο?
Μπορεις να βρεις και να οδηγησεις ενα άλλο C4 1,4 για να συγκρίνεις αν εχει καποιο προβλημα το συγκεκριμένο και ειναι αργο
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#180762 Οδηγάς καθημερινά αυτοκίνητο; Τι αυτοκίνητο έχεις; :hmmm:

Edit: Με πρόλαβε ο Αλέξανδρος...
Άβαταρ μέλους
By King Alexander
#180767 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δούμε το πρόβλημα, πόσο κοστίζει και τι ακριβώς είναι και πιθανόν να προχωρήσουμε.

Τι να σου πω, δεν έχω μεγάλη εμπειρία από σύγχρονα και βαριά μικρομεσαία 1.4.(το τελευταίο δικό μου αυτοκίνητο ήταν ένα Sunny 1.6 του 92', 900 κιλά βάρος) .Απλώς μου φάνηκε ότι αδυνατούσε να ξυπνήσει η μηχανή, να μου δείξει έστω ότι ζορίζεται για να κάνει αυτό που θέλω, δηλαδή να επιταχύνει έστω και αργά. Κατέβασα πάλι σε δευτέρα για να ανέβουν οι στροφές από περίπου 50 που είχα και με τέρμα γκάζι.

Ίσως και να χρειάζεται λίγη εξοικίωση με το αυτοκίνητο, να δω πώς συμπεριφέρεται και να το "νοιώσω" καλύτερα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη με τόσο σύντομη επαφή και χωρίς να ξέρω πώς συμπεριφέρονται αντίστοιχα αυτοκίνητα άλλων εταιρειών, απλά ένα ερώτημα έκανα.

Σε κάθε περίπτωση, μου φάνηκε ευχάριστο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

@Pitt: ναι οδηγώ σχεδόν καθημερινά επαγγελματικό Jumper 2.0, δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο εδώ και μερικά χρόνια. Ούτε και μπορώ να συγκρίνω το Μικρα 1.2 της μαμάς που μου φαίνεται αρκετά νευρώδες αλλά είναι μικρότερη-ελαφρύτερη κατηγορία. Επίσης ένα Κορόλλα παλιό(και αυτό αρκετά νευρικό και γκαζιάρικο, αλλά ελαφρύ) και ένα Navara 2.5TD από παλαιότερους εργοδότες (εντάξει, η δύναμη του τουρμποντίζελ δεν συγκρίνεται) . MErcedes φορτηγάκι από άλλη δουλειά, εκτός και αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#180810 Ράλυ δε θα κάνει αλλά σε σχέση με το ματιζ μιλάμε για μέρα με νύχτα! Αν δεν κοστίζει πολύ η επισκευή προχωρήστε
Άβαταρ μέλους
By Άρης
kobulis έγραψε:Από πότε έχεις να κάνεις τέρμα πάνω τέρμα κάτω την ανάρτηση;

:ninja: Είναι κάτι που πρέπει να κάνει;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Άρης έγραψε:
kobulis έγραψε:Από πότε έχεις να κάνεις τέρμα πάνω τέρμα κάτω την ανάρτηση;

:ninja: Είναι κάτι που πρέπει να κάνει;

To κάνεις μια φορά στο τόσο (κάθε 5-6 μήνες ??) για να μην στεγνώνουν εντελώς τα καλάμια στο τέρμα-πάνω και τέρμα-κάτω. Δεν είναι ακριβώς "must-do", αλλά καλό είναι να γίνεται, και όσο πιο συχνά τόσο το καλύτερο...

Τεςπα, δύο μέρες τώρα δεν μου έχει ξαναβγάλει μήνυμα, θα το πάω αύριο στην Ωμέγα έτσι και αλλιώς για έλεγχο και αλλαγή της μπουκάλας, και θα δούμε τι έγινε...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#181396 Παραγγελία η μπουκάλα, 2 λίτρα LDS συμπλήρωμα (εξ'ου και το Suspension Faulty) από τη διαρροή της εν λόγω μπουκάλας, συν μια ξελιγωμένη μπαταρία που πέταγε διάφορα κουλά στο BSI (αυτό το ήξερα, αλλά το είχα "ξεχάσει" με το φορτιστάκι B&D που της έβαζα συνεχώς).

Τσακ-μπαμ από τα 250€ για τη μπουκάλα πήγαμε στο 400αρι...καλά το πάει η γαλλίδα :vava:
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
#181411 Ναι αλλα σκεψου οτι μεχρι του χρονου το καλοκαιρι θα ειναι σε κατασταση βιτρινας, με τοσα που θα του εχεις αλλαξει. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By elteo
#181432 Θα είναι όμως ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
elteo έγραψε:Θα είναι όμως ; :lol:

Φτου φτου φτου, φάε τη γλώσσα σου (ή το πληκτρολόγιό σου) :s_tongue

Θέλει σίγουρα τακάκια και *ίσως* δίσκους, αλλά αυτά είναι αναλώσιμα, δεν μπορούν να θεωρηθούν "βλάβες". Ελπίζω δηλαδή να έχω να κάνω μόνο με αναλώσιμα, δεν θέλω άλλες βλάβες, ευχαριστώ πολύ :help:
Άβαταρ μέλους
By otso
#181451 καταντησε σαν το τοπικ για το 3008 οπου μιλανε μονο για βλαβες
Άβαταρ μέλους
By drdino
#181453 Γαλλικά μπουρδέλα, τι περιμένεις.