Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#180253 Το κρυο του αρεσει μπας και παρει καμια ανασα ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ . :lipsealed:

Γκεακο μανα μου αν ηξερες το τι ΣΑΒΟΥΡΑ τρως με αυτες τις νατσομαλακιες και τα χαμπουργκερονυχοκερατα θα δαγκωνες στην καρωτιδα τραγι να το φας μαζι με το δερμα.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#180260 Ο χοχλιός θέλει καλό ρούφηγμα να βγει ολόκληρος.

Αν βρείτε γυναίκα να τους τρώει σωστά, ορμάτε με κλειστά μάτια.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
manosky έγραψε:Ο χοχλιός θέλει καλό ρούφηγμα να βγει ολόκληρος.

Αν βρείτε γυναίκα να τους τρώει σωστά, ορμάτε με κλειστά μάτια.

:twisted:

Εγω τον βγαζω με οδοντογλυφιδα, οπότε ανατριχιασα με την προταση σου... :s_rofl

Ειναι και λιγο πιο κοσμιο αν η παρεα εχει και τυπους bill33 μεσα που ηδη θα ειναι σε φαση να φυγουν τρεχοντας με τη θεα και μονο, ποσο μαλλον αμα αρχισει η υποπιεση και οι σκαστρες απο EVO (οταν φευγει ο χοχλιος απο το καβουκι και σκαει στον ουρανισκο....)
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#180269 Νταξει θοδωρή, το παραχεσες με την τελευταια περιγραφή, κοντεψα να πάω τουαλέτα μεριά. Πολύ δύσκολα να αηδιασω, αλλά τα σαλιγκάρια ουτε να τα βλέπω -.-

Ps. Πατσαδακι χοντρό με μπολικο ξυδακι! :D
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Alxnks έγραψε:Νταξει θοδωρή, το παραχεσες με την τελευταια περιγραφή, κοντεψα να πάω τουαλέτα μεριά. Πολύ δύσκολα να αηδιασω, αλλά τα σαλιγκάρια ουτε να τα βλέπω -.-

:s_sorry :s_sorry :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
trident1971 έγραψε:
Alxnks έγραψε:Νταξει θοδωρή, το παραχεσες με την τελευταια περιγραφή, κοντεψα να πάω τουαλέτα μεριά. Πολύ δύσκολα να αηδιασω, αλλά τα σαλιγκάρια ουτε να τα βλέπω -.-

:s_sorry :s_sorry :s_sorry

Χαχα! Μου χει μείνει τραυματικό αυτό ακριβως όπως το περιέγραψες, απο μικρός, που τα έτρωγαν παππους-γιαγια. Ευτυχώς μεγάλωσαν κι έκοψαν τις κακες συνήθειες κι έμεινε μονο το πατσαδακι! :D
Άβαταρ μέλους
By drdino
#180303 Πατσά με σκορδοστουμπι και καυτερο :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimik
drdino έγραψε:Πατσά με σκορδοστουμπι και καυτερο :eat:

μπούκοβο για να μαθαίνουν και οι αδαείς :rtfm:

πάει με όλα, πατσά, πιτόγυρα, σουβλάκια, μπριζόλες, μακαρόνια (με κιμά), σούπες κλπ κλπ κλπ

μερικά χρόνια μετά group buy για μαξιλαράκια αιμορροΐδων :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#180312 Για τους χοχλιούς έχω πάρει ειδικό σετάκι (πιρουνάκι & λαβίδα). Σε ταβέρνες γυρίζεις λίγο ένα δοντάκι από το πιρούνι και βγαίνει ωραιότατα (sry Bill). Γενικά προτιμώ τους μπουμπουριστούς με σκόρδο και δενδρολίβανο, αλλά και οι στιφάδο μπορεί να είναι εξαιρετικοί.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By gianik
#180329 Ηρθα να δω λιγο την γιαγια στο χωριο.Ελπιζω να μην ξεφυγω στο φαι για 2-3 μερες..Αλλα οταν εχεις μπροστα σου ζυμωτο ψωμι , ψημενο σε ξυλοφουρνο , πως να αντισταθεις; :eat: