Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#180100 Έκανα μερικά μαζέματα στην μηχανή μετά από 2 χρόνια που την έχω στην κατοχή μου (Ducati Multistrada 1000DS 2004):
-Αλλάχτηκε το κάλυμμα της σέλας σε ταπετσέρη. Εξαιρετική δουλειά, αλλά μου άφησε το λογότυπό του πάνω στην σέλα και δεν βγαίνει εύκολα! :rant: :s_devil
- Είχε φαγωθεί η ζάντα από κακό σφίξιμο και έπαιζε πολύ. Πήγε στο μηχανουργείο και διορθώθηκε.
-Είχε στραβώσει το τιμόνι και ήταν τόσο στραβό πια που με πονούσε το χέρι μου! :dizzy: Αυτό γιατί μου έχει πέσει εν στάσει, 3 φορές και το μόνο που την πλήρωνε είναι οι καθρέφτες και το τιμόνι! :s_rofl
Βγήκε, ισιώθηκε και μπήκε και μια αλουμινένια μπάρα ανάμεσα. Το να μπει άλλο αλουμινένιο το σκέφτηκα για λίγο, αλλά το κόστος πήγαινε στο θεό (300€+).
Όλα τα παραπάνω κόστισαν 350€, δυστυχώς για να βγει η σέλα του οδηγού πρέπει να βγει και το τεπόζιτο! :thumbsdown: :s_empathy
-Το ξηροκάμπανο που έκανε τρελό θόρυβο (ακουγόταν πολύ παραπάνω από την εξάτμιση και το υπόλοιπο μοτέρ! :s_shout :s_hang ) ανοίχτηκε και η διάγνωση ήταν πως η αλουμινένια καμπάνα έφαγε τα ψωμιά της ενώ οι δίσκοι έχουν ακόμη ψωμί, αλλά όχι πάρα πολύ. Σαν πιο οικονομική και σωστή λύση μπήκε η καμπάνα από 900SS που είναι ατσάλινη και δεν παθαίνει ποτέ τίποτε και δίσκοι μεταχειρισμένοι αλλά με αρκετό ψωμί ακόμη. Η μεταμόρφωση περίπου συγκλονιστική. Σχεδόν δεν καταλαβαίνεις πως είναι ξηρή η καμπάνα πια ακουστικά!
:dizzy:
Κόστος 200€.

Γενικά πολλά, αλλά έχω μια πολύ καλύτερη μηχανή και αυτά είναι λογικά για ένα μηχανάκι 11 ετών πια...
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#180114 1.78 είμαι, αλλά το πρόβλημα ήταν μάλλον χαζό:
-Την πρώτη φορά ήταν σκοτάδι και το σταντ το έβαλα πάνω σε υγρό χώμα. Όταν πήγα να κατέβω, η μηχανή βούλιαξε και πάρτην κάτω! :svivhaha:
-Την δεύτερη φορά όπως πάρκαρα με το πίσω μέρος στο πεζοδρόμιο, ακούμπησε η μπαγκαζιέρα σε ένα κάδο σφήνωσε, πάρτην πάλι κάτω! :dizzy: :s_shout
-Η τρίτη φορά, ήταν και η εξάντληση της ηλιθιότητας, αφού φτάνω στο γκαράζ του σπιτιού μου και λόγω κακής διάθεσης και πολλών στο μυαλό μου εκείνη την μέρα, παίρνω μικρό κύκλο στροφής για να γυρίσω και δεν είχα κατεβάσει το δεξί πόδι κάτω, τσιμπάω το φρένο, σταματάει εντελώς αλλά υπό κλίση και... μπαμ, πάλι κάτω! : :s_rofl :s_hang

Τρεις πτώσεις, με 0 χιλιόμετρα στην κυριολεξία και ουσιαστικά έπεφτε όχι απότομα, αλλά σιγά σιγά, ούτε γρατζουνιά δεν έχει κάνει από τις πτώσεις! :s_wacko

Δεν παραπονιέμαι προφανώς, είναι περισσότερο ατυχίες, παρά κάτι άλλο. Επιπλέον είναι εξαιρετικά ελαφριά (<200 κιλα) και η σέλα της αρκετά χαμηλά για το είδος της, οπότε δεν φταίει ούτε η μηχανή, ούτε το μπόι μου, περισσότερο η βλακεία της στιγμής.
:help:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#180121 Μια απο τις 2 στατικες πτωσεις μου, ηταν μπροστα σε καφετερια (bonus fail ημουν με μια πρωην! - μεγαλο γκαντεμοσκυλο εκεινη!)

Φτανουμε εδω: https://goo.gl/maps/FJ6GsbBJNCK2

Ειχε κατι τραπεζακα εκτος απο τα ορθια καθισματα... στο ενα ειχαν οι σερβιτοροι καφεδες κτλ ...
Κατεβαινει η δικια μου απο τα αριστερα και ειχα μονο το αριστερο ποδι κατω. Αλλαζει το κεντρο βαρους και φευγω απο τα δεξια.
Το δεξι δεν προλαβα να το βαλω ποτε κατω. Πιαστηκε το τζιν στο μαρσπιεδακι! :thumbsdown:
Φέέέέέέέέταααααα ... τα πηρα ολα παραμαζωμα! :lol:

Η αλλη, ηταν οταν ξεχασα πως δεν ειχα κατεβασει stand ... απλα σηκωσα το ποδι να ξεκαβαλησω με σκοπο να την αφησω να "κατσει" απαλα καθως θα γλιστρησει κατω απο τα ποδια μου. Ε, γλιστρησε. Ειχα 2 σακουλες απο ψωνια, μια στο καθε χερι.
Η γνωστη διαδικασια, του κλειδωσε, βγαλε κλειδι, ξεχωρισε του σπιτιου και της εισοδου να ειναι ετοιμα, χωρις να βγαλεις γαντια κρατωντας τη σακουλα φορωντας κρανος μπουφαν για να μην παιδευτεις να μπεις.... :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#180122 Πλατεία Προφ. Ηλεία? :iconcool: Στην αρχή ψάρωσα γιατί νόμισα ότι ήταν Νεάπολη :lol:

Μία στατική έχω φάει κι αυτή γιατί βούλιαξε το σταντ στο χαλίκι το οποίο είχε μαλακό χώμα από κάτω, απλά δεν πρόλαβα να την συγκρατήσω με το πόδι και την κράτησα με τα χέρια μέχρι που την ξάπλωσα απαλά απαλά, βέβαια οι ώμοι μου πονούσαν καμιά βδομάδα μετά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#180124 :lol: :lol: :lol:

Η πιο αστεια στατικη πτωση ηταν με το Αφρικα καινουριο σε καφετερια στην Ηλιουπολη με την κοπελα μου. Παμε να φυγουμε, ξεκλειδωνω τιμονι, βαζω μπροστα να την κατεβασω απο το πεζοδρομιο, ξεχασα να βγαλω την κλειδαρια δισκοφρενου ο βλαξ και αφου κανω μισο μετρο "γκαπ" το λουκετο στο πιρουνι, εγω με στριμενο τιμονι να παταω κατω απο αριστερα ,ειχε ομως πευκοβελονες κατω, γλιστραει το παπουτσι και να σου ο δικος σου να πεφτει η μηχανη και εγω να κανω σπαγγατ. :lol: :lol:
Αφου την σηκωσαμε σκασμενοι στα γελια, εριξα και 2 φασκελα στο λουκετο για να ανεβει η ψυχολογια :lol:
Άβαταρ μέλους
By Morx
dimik έγραψε:Πλατεία Προφ. Ηλεία? :iconcool: Στην αρχή ψάρωσα γιατί νόμισα ότι ήταν Νεάπολη :lol:

Ενας τρου gentleman δεν βγαζει ποτε το κοριτσι για καφε στη Νεαπολη, ειδικα την "τοτε" Νεαπολη και το καγκουρο-φεστιβαλ! :lol:
Δεν ξερω αν εισαι Λαρισαιος, αλλα εκει ηταν απλα τραγικη η κατασταση!
Άβαταρ μέλους
By dimik
Morx έγραψε:
dimik έγραψε:Πλατεία Προφ. Ηλεία? :iconcool: Στην αρχή ψάρωσα γιατί νόμισα ότι ήταν Νεάπολη :lol:

Ενας τρου gentleman δεν βγαζει ποτε το κοριτσι για καφε στη Νεαπολη, ειδικα την "τοτε" Νεαπολη και το καγκουρο-φεστιβαλ! :lol:
Δεν ξερω αν εισαι Λαρισαιος, αλλα εκει ηταν απλα τραγικη η κατασταση!

Εγώ ξέρω ότι κάτι παράνομα ζευγαράκια πήγαιναν Προφ. Ηλία :lol: Καλά η Νεάπολη ήταν κλασική καγκουράδα. Κρίμα που δεν είχα μοτοσυκλέτα όσο έμενα εκεί, θα ήταν πολύ εξυπηρετική.
2001-2010 κάτοικος Λάρισας, οδός Κύπρου Νικηταρά σαν φοιτητής και Φουρτούνα (καθ. Ιωαννίνων) μετά :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Morx έγραψε:σε καφετερια

-Έκανα πέσιμο σε καφετέρια.
-Γάμησες?
-Όχι, γαμήθηκα :lol:

Στο ενεργητικό μου έχω 3 στατικές, μια σε υγρό γρασίδι που γλίστρισα σπρώχνοντας προς τα πίσω
για να κάνω αναστροφή. Μια δεύτερη σε αυτό το σημείο που μετά από βροχή είχε γίνει νεροφάγωμα
https://www.google.gr/maps/@41.0065084,25.1090877,3a,49.4y,194.01h,68.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1sivuqniIcr7gQwbT0dkzljQ!2e0!7i13312!8i6656
Πηγαίνοντας πέρασα από το δεξί άκρο του δρόμου και γυρνώντας πήγα από την άλλη. Τελικά
αποδείχτηκε ότι τα Pirelli Diablo δεν κάνουν για enduro...
Εικόνα
μου πέφτει η μηχανή ανάμεσα από τα πόδια αλλα έμεινα όρθιος. Το αστείο είναι ότι στα 50
μέτρα υπήρχε ζευγάρι που φασωνόταν σε αμάξι και μόλις με είδαν έβαλαν όπισθεν και έφυγαν,
θα νόμιζαν ότι θα τους ζητούσα βοήθεια για να την βγάλω από τη λάσπη... κωλόπαιδα :lol:
Η τρίτη δεν είχε τίποτα αστείο, αφού έσπασα το πόδι μου και σέρνομαι ακόμα με πατερίτσες :vava:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#180161 Κυπρου και Νικηταρα, πιο κεντρο πεθαινεις!! :lol:
Παρανομο ζευγαρακι δεν ημασταν, απλα για ενα διαστημα ηταν το στεκι της παρεας σε ενα και μοναδικο μαγαζι εκει (Μη διαφημιζουμε κιολας! :lol: )
Η Λάρισα οδηγιεται μονο με μηχανη, αστικες συγκοινωνιες της πλακας και ακριβες, ποδηλατο ειναι απιστευτο βασανο χωρις υποδομες και παιδεια ενω με το αυτοκινητο, κανεις 1μισι χιλιομετρο σε 20 λεπτα...
Την αφησες σε καλες εποχες τη Λάρισα...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Morx έγραψε:Κυπρου και Νικηταρα, πιο κεντρο πεθαινεις!! :lol:
Παρανομο ζευγαρακι δεν ημασταν, απλα για ενα διαστημα ηταν το στεκι της παρεας σε ενα και μοναδικο μαγαζι εκει (Μη διαφημιζουμε κιολας! :lol: )
Η Λάρισα οδηγιεται μονο με μηχανη, αστικες συγκοινωνιες της πλακας και ακριβες, ποδηλατο ειναι απιστευτο βασανο χωρις υποδομες και παιδεια ενω με το αυτοκινητο, κανεις 1μισι χιλιομετρο σε 20 λεπτα...

Βασικά σε ένα στενό μεταξύ Νικηταρά και παλιού νοσοκομείου έμενα, καταπληκτική περιοχή, τα πάντα με τα πόδια σε 10 λεπτά μαξ. Μετά πήρα το Audi 80 χωρίς υδραυλικό τιμόνι και έφτιαχνα δικέφαλους-τρικέφαλους-ώμους κάθε φορά και τέλος με το Σιρόκο είχα ρεκόρ οικονομίας μέσα στην πόλη 7-7.5 λ/100χλμ είχα απελπιστεί και πήγαινα όσο πιο χαλαρά γινόταν :lol: Δεν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου αλλιώς θα είχα μοτοσυκλέτα από την day 1 στην πόλη.
Το ξέρω ότι την άφησα σε καλές εποχές, κάνω ένα προσκύνημα κάθε καλοκαίρι που έρχομαι Ελλάδα και απογοητεύομαι όλο και περισσότερο, τουλάχιστον δεν έκλεισε ο Μαγρίζος και αγοράζουμε κανένα γυαλί :lol: Btw μου άρεσε πολύ ένα κουλτουριάρικο καφέ πίσω και δεξιά από τα δικαστήρια.
Άβαταρ μέλους
By Morx
dimik έγραψε:
Morx έγραψε:Κυπρου και Νικηταρα, πιο κεντρο πεθαινεις!! :lol:

Βασικά σε ένα στενό μεταξύ Νικηταρά και παλιού νοσοκομείου έμενα, καταπληκτική περιοχή, τα πάντα με τα πόδια σε 10 λεπτά μαξ. Μετά πήρα το Audi 80 χωρίς υδραυλικό τιμόνι και έφτιαχνα δικέφαλους-τρικέφαλους-ώμους κάθε φορά και τέλος με το Σιρόκο είχα ρεκόρ οικονομίας μέσα στην πόλη 7-7.5 λ/100χλμ είχα απελπιστεί και πήγαινα όσο πιο χαλαρά γινόταν :lol: Δεν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου αλλιώς θα είχα μοτοσυκλέτα από την day 1 στην πόλη.
Το ξέρω ότι την άφησα σε καλές εποχές, κάνω ένα προσκύνημα κάθε καλοκαίρι που έρχομαι Ελλάδα και απογοητεύομαι όλο και περισσότερο, τουλάχιστον δεν έκλεισε ο Μαγρίζος και αγοράζουμε κανένα γυαλί :lol: Btw μου άρεσε πολύ ένα κουλτουριάρικο καφέ πίσω και δεξιά από τα δικαστήρια.

To Orange / Φιλιον λες, η οπως σκατα; Γωνιακο;
Καλα λεω οτι εφυγες σε καλες εποχες, τραβα τωρα εκει πισω απο τα Δικαστηρια να δεις κλαρινα, SWAG YOLO και τα συναφη...
Ολη η Αυστραλια μετακομισε απο τη Νεαπολη που λεγαμε! :lol:

Για 'μενα εμειναν 2-3 καφετεριες της προκοπης στην πολη και ΑΝ!
Η αρχισα να παραωριμαζω και να γερναω στα 28 μου η κατι παει στραβα οντως.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#180219 Το Πορτεγο λέω, τουλάχιστον όταν πήγα ήταν ήσυχο και cozy.

Φαντάσου ότι πήγαινα Blowjob τότετενες πριν αλλάξει όνομα και 1900, Απέριττον ανάλογα τα κέφια.
Στα 28 μου έφυγα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Morx
dimik έγραψε:Το Πορτεγο λέω, τουλάχιστον όταν πήγα ήταν ήσυχο και cozy.

Φαντάσου ότι πήγαινα Blowjob τότετενες πριν αλλάξει όνομα και 1900, Απέριττον ανάλογα τα κέφια.

Κατσε ρε, το Πορτεγο ειναι ανοιχτο απο το 2010 ? :dizzy:
Αν ναι, τι σκατα ποτε περασαν τα χρονια!
Ωραιο μαγαζι... indeed! Και καλο κοσμο μαζευε οταν συνηθιζα να πηγαινω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Morx έγραψε:
dimik έγραψε:Το Πορτεγο λέω, τουλάχιστον όταν πήγα ήταν ήσυχο και cozy.

Κατσε ρε, το Πορτεγο ειναι ανοιχτο απο το 2010 ? :dizzy:
Αν ναι, τι σκατα ποτε περασαν τα χρονια!
Ωραιο μαγαζι... indeed! Και καλο κοσμο μαζευε οταν συνηθιζα να πηγαινω.

Πέρσι τον Δεκέμβρη πήγα για πρώτη φορά όταν έκανα μια καταδρομική στην Λ. Πλαστήρα για ΣΚ :lol: