drdino έγραψε:Ούτε στο περίπου (μετά το έντιτ) ούτε ακριβώς. Άλλο το ένα σύστημα κι άλλο το άλλο.H activa είναι μάλλον πιο κοντινό σύστημα.
Τι εννοείς η activa είναι πιο κοντινο?
drdino έγραψε:Ούτε στο περίπου (μετά το έντιτ) ούτε ακριβώς. Άλλο το ένα σύστημα κι άλλο το άλλο.H activa είναι μάλλον πιο κοντινό σύστημα.
D-Jet έγραψε:REALZEUS έγραψε:Εγώ πάντως δεν αναφέρθηκα σε νούμερα πωλήσεων. Είπα απλά ότι και άλλοι κατασκευαστές είχαν πολύ αξιόλογες προτάσεις στις μεγάλες κατηγορίες. Το Renault 25 για παράδειγμα ήταν πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Μεταξύ Ε34 και W124 προσωπικά θα επέλεγα την BMW πάντως.
Είχε ωραίο 24βάλβιδο μοτέρ στα 2λιτρα η BMW. Και κάπου εκεί τελειώνουμε...![]()
REALZEUS έγραψε:Βασικά και τα δύο ήταν γοτθικά κασόνια με ρόδες που δεν θα έβλεπαν καν προς τα που πήγε μια κούκλα 164 ΤΒ! Απλά να είχαμε να λέγαμε.
belgarion έγραψε:Υπήρχε και η 300-24 αλλά και η 500E αργότερα αν και αυτή ήταν part Porsche αν θυμάμαι καλά( ήμουν και μικρός τότε),για όποιον ήθελε μπαντιλικια...
D-Jet έγραψε:Αν ήθελαν σπορ συμπεριφορά, απλώς θα το έφτιαγναν, γιατί είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος αυτό; Στο φινάλε φινάλε, και το μαγικό φίλτρο να έριχαν στις άλφα αυτού του κόσμου, παίρνεις δέκα 164, τις κάνεις σώβρακα και βρίσκεις αμέσως το μαγικό συστατικό για το ξουραφένιο τιμόνι που 500 άχρηστοι που έχεις και πληρώνεις για μηχανικούς δεν κατάφεραν να βρουν...
D-Jet έγραψε:REALZEUS έγραψε:Βασικά και τα δύο ήταν γοτθικά κασόνια με ρόδες που δεν θα έβλεπαν καν προς τα που πήγε μια κούκλα 164 ΤΒ! Απλά να είχαμε να λέγαμε.
Τι να πω...
Έχεις δει ποτέ από κοντά 164 πρόσφατα (την οποία επίσης βρίσκω κούκλα αλλά δεν έχει σημασία αυτό) ή σααμπ 9000; Και αν ναι, έχεις ζήσει καθόλου μαζί τους;
Επίσης θέλω να σχολιάσω αυτό:
Γράφει (ποιος τα γράφει αυτά;;;; αλήθεια! )
Με τη Μερτσέντες μετακινείσαι με αρχοντιά, ασφάλεια, άνεση,
αλλά τίποτα περισσότερο
![]()
![]()
Διάβασέ το - φωναχτά, όμως!
Τι ακριβώς δηλαδή περίμεναν περισσότερο από ένα λιμουζινάκι με ένα καταπιεσμένο μοτεράκι των 118 ίππων που ξέθαψαν από τις μικρότερες σειρές και της το κότσαραν για τις χώρες του τρίτου κόσμου; Φαντάζομαι ότι ξέρεις πως με εξαίρεση το επίσης αναιμικό 200D ή στάνταρ 124 του πολιτισμένου κόσμου ήταν η 250td και η 300άρα (και αργότερα η 280/320) έτσι;
Αλλά και αλλιώς να το δεις, τι ακριβώς πιστεύεις ότι είχαν στο νου τους στη ΜΒ όταν σχεδίαζαν την 124, που δεν τους πέτυχε το κάτι περισσότερο; Και πόσο δύσκολο, νομίζεις, θα τους ήταν να της βάλουν μοτέρ για μπαντιλίκια και τιμόνι κουτσομπόλικο;
Έλεος, ρε παιδιά...
Giuseppe Busso έγραψε:Mα και στην Alfa Romeo αν ήθελαν αμάξι που να κινείσαι με αρχοντιά, ασφάλεια και άνεση, θα αγόραζαν 10 Μερσέντες, θα τις έκαναν βίδες και θα το κατασκεύαζαν.
) το σπορ στησιμο και το τιμόνι που μπορεί να είναι ξουράφ αλλά μπορεί και να σου κατεβάσει τα χέρια μετά από 5 ώρες στο δρόμο και ούτω καθεξής...Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]