Συζήτηση και τεχνικές λύσεις για τα παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#179143 Δεν ήμουν σαφής.
Υφισταται ή beta που μάλιστα είναι μια χαρα.
Παράλληλα υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση της από 190...
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
EDDIE_147 έγραψε:Δεν ήμουν σαφής.
Υφισταται ή beta που μάλιστα είναι μια χαρα.
Παράλληλα υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση της από 190...

Γιατί ψάχνεται για αντικατάσταση; Και τι ακριβώς θα την κάνει την 190;
Μια β που είναι μια χαρά ( :hmmm: ), πάντως, δεν την πουλάς σήμερα εκτός αν έχεις πολλή ανάγκη...

Αυτό που έβαλες είναι αμερικάνικο, θέλεις να μας πεις λίγα λόγια για το αυτοκίνητο;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#179165 Ή 190 θα προσφέρει δυνατότητα για καθημερινή χρήση κάτι για το οποίο δεν κάνει η beta.
Εγώ θεωρω ότι ή 190 θα είναι απελπιστικά τάφος για καθημερινή χρήση, ταξίδια κλπ.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
EDDIE_147 έγραψε:Ή 190 θα προσφέρει δυνατότητα για καθημερινή χρήση κάτι για το οποίο δεν κάνει η beta.
Εγώ θεωρω ότι ή 190 θα είναι απελπιστικά τάφος για καθημερινή χρήση, ταξίδια κλπ.

Ναι, τάφος είναι αλλά την οδηγάς και σαν πεθαμένος οπότε νιώθεις σαν στο σπίτι σου - δε σε πειράζει! :lol:
Αν σου πάει αυτό το στυλ, δε σε ενοχλεί. Δυσκολεύομαι, όμως, να πιστέχω πως μπορεί κανείς να προσαρμοστεί σε αυτο το στυλ ερχόμενος από μια σπορ λάντσια. Είναι άκρα, όπως καταλαβαίνεις.
Τι να σου πω, όμως... αν τη γουστάρει δε θα στεναχωρηθεί (αρκεί να ξέρει τι κάνει, είναι 30 ετών αυτοκίνητο) και αν θέλει απο τις πρώτες, πες του πως πάει στα 2 λίτρα αναγκαστικά, με ό,τι σημαίμει αυτό σε τέλη και ασφάλειες.

(Πάντως, ξαναλέω πως αν είχα εγώ μια καλή β δε θα την έδινα με τίποτα τώρα...:rtfm: )
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#179180 Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται η β coupe, αλλά η οικογενειακή τετραπορτη β κατάφερε να σκουριάσει στην επταετία παρά το κλειστό γκαράζ και το σκούπισμα μετά από κάθε επαφή με βροχή.

Αν εξαιρέσεις τα της λαμαρινας ήταν υπέροχο αυτοκίνητο στα όλα του, με 5 ταχύτητες, 4 δισκόφρενα, και λεπτομέρειες εξοπλισμού θα ζήλευαν αρκετά σημερινά αυτοκίνητα.

Όπως και να έχει, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην (οποιαδήποτε) 190 και την (οποιαδήποτε) β. Το πρώτο μπορεί να είναι κάλλιστα το μοναδικό καθημερινό σου αυτοκίνητο, ενώ η β ίσως το δεύτερο ή τρίτο σου.

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
kobulis έγραψε:Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται η β coupe, αλλά η οικογενειακή τετραπορτη β κατάφερε να σκουριάσει στην επταετία παρά το κλειστό γκαράζ και το σκούπισμα μετά από κάθε επαφή με βροχή.

Μια καλή β, τώρα είναι στη δεύτερη (τουλάχιστον) ανακατασκευή. Αν έχει γίνει ό,τι έχει γίνει στις ανακατασκευές σωστά δε σε απασχολεί πλέον.
Επίσης, οι νεώτερες σειρές ήταν σαφέστατα πιο ανθεκτικές, απλά η κακή φήμη είχε βγει. Υπάρχουν άλλοι που τις ξέρουν καλά και θα μπορούσαν να γράψουν πολλά στο θέμα αυτό...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#179220 Lancia b coupe σε καλή κατάσταση; Αν δεν έχει σκουριές, αξίζει να την κρατήσει.
Θα ήθελα να μας δείξεις φωτο στο σωστό θέμα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#179362 Φωτό υπάρχει στο σχετικό τοπικό...
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#199434 Αν και δεν μου ανοίγει το βίντεο από το κινητό, αυτόν τον ευσωμο αριστερά τον έχουν βάλει για να θυμίζει τον Neubauer?

.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#199536 Nαι, μάλιστα η MB έχει και ένα βιντεο για το making of των αναπαραστάσεων αυτών.
Είναι η μεγαλύτερη εταιρία αυτοκινήτων.-
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#199554 Είναι και η παλαιότερη εδώ που τα λέμε

.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#202260 Λοιπόν.... δεν πρέπει να έχει ποσταριστεί. :hmmm:
Όποιος γουστάρει και ενδιαφέρεται, εδώ βιντεάκι που έχει μαζεμένα ότι σχεδόν κυκλοφορούσε σκόρπιο στο δίκτυο σχετικά με τη φίρμα, την ιστορία της, τις εξελίξεις σειρών από τις υπέροχες παλιές μέχρι κάτι καινούρια σαβουράκια κλπ κλπ.
Δύο και κάτι ώρες, ότι πρέπει για αυτές τις μέρες που έχει κρύο και θυμίζουμε βόες από φαί και άραγμα. :lol:
Ζεσταίνουμε περισσεύματα από το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι :eat: , βάζουμε και κόκκινο κρασί και........
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:...
Δύο και κάτι ώρες, ότι πρέπει για αυτές τις μέρες που έχει κρύο και θυμίζουμε βόες από φαί και άραγμα. :lol:
Ζεσταίνουμε περισσεύματα από το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι :eat: , βάζουμε και κόκκινο κρασί και........
]

και... βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή γιατί έχουμε 75ευρώ για να τη βγάλουμε μέχρι τέλος του μήνα... :s_mad

https://www.youtube.com/watch?v=wrZTwWA5rsk