Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#178774 XaOXaoxAoXao...https://www.youtube.com/watch?v=rQOatQfiJ5Y

Νουμερα βγαλμένα από τα παραμύθια. Κυριολεκτικά.

Και άντε και ισχύουν αυτά που λέει ο καραγκιοζόβλακας. Υπάρχει αντίλογος. Τόσα χρόνια που υπήρχαν επενδυτές αρχιδάτοι στις άλλες ομάδες και έφερναν παιχταράδες, ποιος έβγαινε πρωταθλητής? Ο διορισμένος φυσικά. Γιατί? Γιατί καθάριζε το κατεστημένο και δεν πα να έπαιζε στην Α' και η Ρεάλ, πάλι ο gay θα το έπαιρνε.

Τα 50 μύρια του χοντρού υποτίθεται πήγαν σε κάτι χρέη, δεν ισχύει αυτό τελικά? Και άντε και τα βαλε. Από τότε πόσα έχει βάλει τσέπη?
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#178797 Αναμενομενη απαντηση. Οπως ξερεις εσυ που πηγαν τα 50 αλλο τοσο ξερω γω που πηγαν τα 10. Οποτε κλασσικα οπως σας βολευει. ΑΛΑΤΙ.
Άβαταρ μέλους
By italakias
kovathe έγραψε:Η καραμέλα με τα λεφτά του Τσ. Λ. παλιωσε... Ο μαρινακης πήρε την ομάδα 5η, εκτός Ευρώπης κ έβαλε με το καλημέρα 50 ζεστά μυριακια... Η συνέχεια γνωστή...
Όπως πολύ σωστά λέει κι ο Νικόλακο
http://www.gavros.gr/content/blogs/mege ... fhma-25-ek

Με λίγα λόγια βρείτε κάνα σοβαρό επενδυτή να φτιάξει ομάδα μπας και διεκδίκησετε ποτέ πρωτάθλημα κ αφήστε τα σάπια.
Παίρνετε ακριβώς αυτό που σας αξίζει.-

< >

Δυσκολο να βρεθει σοβαρος επενδυτης να ασχοληθει με το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
By Chris

< using some app
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#178828 what the fuck is so amazing? :hmmm:

Θα μου πεις για τους ξενέρωτους νορβηγούς το να τραγουδάν 300 άτομα ένα τραγούδι/σύνθημα μπορεί να είναι και κατόρθωμα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#178896 Για να καταλάβω, τρώει το τρίμπαλο ο ζέλας από τις μπουγάτσες και φταίει ο Μαρινάκης... :omg:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#179085 Εννοείται ρε. Για όλα ο Μαρινάκης φταίει. Τους έχει γαμησει τη ψυχολογία τελείως...

Οποίος έχει παράπονα απο τον αρετοπουλο στη ντουμπα, ας βάλει να δει το γιαχο πως επαιξε τον ΟΣΦΠ... 2 πέναλτι και 4 κόκκινες τους χάρισε που σε κάθε φαση παταγαν κ κλωτσαγαν πεσμένο παίκτη... Όμως η μεγάλη ομάδα τους πέταξε το διμπαλο και τους βουλωσε..
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#179241 Η λογική του γαύρου, έχω στήσει τη παράγκα του αιώνα κ κράζω αριστερά κ δεξιά ότι με σφάζει διαιτησίας ντοινγκ!

Άαα ναι γλυφό κ τα ... Του προεδρα που βάζει 50 μυρια το χρόνο , τη δε καταλαβενεται (απο πια τσέπη σε πια δε μας λένε), ακολουθεί κ μήνυμα με Λίνκ απο το γαύρος.gr που δείχνει ότι δε βάζει 50 αλλά 150 μυρια για να γελάσουμε λίγο τώρα!

Εκεί στο Ολυμπιακό έργο- τηγάνι που έφτιαξε κ αυτό ο άλλος πρόεδρος με δικά του λεφτά λέμε κ οχι του κράτους κ το ξεπλήρωσε κ 8 φορές γιατι ήταν λαρτζ πολύ πρόβατο ρε παιδί μου!
Άβαταρ μέλους
By edmond
#179331 και να φανταστείς ότι κάποτε κουβέντιαζα με γάβρο και μου εξηγούσε πως με την επένδυση για το γήπεδο, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίρνει για χρόοοοονια το πρωτάθλημα για απόσβεση. :help:
στην ερωτηση μου ότι αμα είναι έτσι ας μην κάνουμε και πρωτάθλημα, να τον βγάζουμε κατευθείαν ρε παιδί μου, με...αφοπλισε λέγοντας πως "νταξ μωρε θα πρέπει να κινηθεί και το χρήμα λίγο"!! :omg:
α, και χωρις το αγκάθι του Εθνικού, μην μας χαλάνε και το γήπεδο οι ερασιτέχνες τώρα, που μου θέλουν και δικαιώματα στο γήπεδο... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
edmond έγραψε:και να φανταστείς ότι κάποτε κουβέντιαζα με γάβρο και μου εξηγούσε πως με την επένδυση για το γήπεδο, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίρνει για χρόοοοονια το πρωτάθλημα για απόσβεση. :help:
στην ερωτηση μου ότι αμα είναι έτσι ας μην κάνουμε και πρωτάθλημα, να τον βγάζουμε κατευθείαν ρε παιδί μου, με...αφοπλισε λέγοντας πως "νταξ μωρε θα πρέπει να κινηθεί και το χρήμα λίγο"!! :omg:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πώς δεν τον έχουμε προτείνει αυτόν για υπουργό Οικονομικών τέτοιες δύσκολες εποχές...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#179360 Εκεινο το @ρχιδι το Τζιμπουρ παλι εξω ηταν χθες βραδυ και κατα τα αλλα δεν ξερει ποτε θα επιστρεψει. 3 η ωρα κουκουλοφορος κιολας στο καταγωγι το blondie's.

Σε δουλευουνε ρε μοσχαρι Μελισσανιδη!!

< G3
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
GeorgT έγραψε:Άαα ναι γλυφό κ τα ... Του προεδρα που βάζει 50 μυρια το χρόνο , τη δε καταλαβενεται (απο πια τσέπη σε πια δε μας λένε)

:omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
edmond έγραψε:και να φανταστείς ότι κάποτε κουβέντιαζα με γάβρο και μου εξηγούσε πως με την επένδυση για το γήπεδο, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίρνει για χρόοοοονια το πρωτάθλημα για απόσβεση. :help:
α, και χωρις το αγκάθι του Εθνικού, μην μας χαλάνε και το γήπεδο οι ερασιτέχνες τώρα, που μου θέλουν και δικαιώματα στο γήπεδο... :ninja:

Εμεις δε θελουμε τετοιους στην ομαδα μας. Δεν ειμαστε χανουμια η ζελες να μας λενε τι να κανουμε. Εδω απαιτησαμε σε ολοκληρο κοκκαλη να φυγει.Φυσικα και θελουμε πρωταθλημα να παιζουμε γτ καπου πρεπει να δινουμε @#$τσες. Και συγκεκριμενα στον βαο την αεξαρα και το μπαοκ. Οι 2 απ τους 3 τον φερμαρανε πολυ καλα φετος και μας υποχρεωσαν να τους πουμε ευχαριστω για τις υπηρεσιες τους. Θα τους ξαναπροτιμησουμε γιατι ειναι καλοι σε αυτο που κανουν. :) Απο ευρωπη αρκει το @#$%πουκι απ την αρσεναλ. Ευχαριστουμε αρσεν.. :)