Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#177222 Πάντως ένα ζευγάρι nike που αγορασα πέρσυ τα Χριστούγεννα απ το size.co.uk , ήδη μου άνοιξαν οι ραφές στο πλαϊνό (πάνω απ το μικρό δάχτυλο) και μιλάμε για παπούτσι βόλτας , όχι άθληση ή ποδήλατο με αυτό. Μήπως ήταν μουφα τα nike? Γενικά για το εν λόγω site τι ακούγεται;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
belgarion έγραψε:
dstou έγραψε:
Στο μεταξύ αν δείτε πως είναι ο MJF χωρίς φάρμακα (π.χ. στη διαφήμιση της Toyοta)

Δεν παίρνει φάρμακα? Εγώ νόμιζα ότι είναι έτσι ακριβώς γιατί παίρνει.

Ο άνθρωπος έχει δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα και λογικά είναι έτσι με φάρμακα όχι χωρίς.Άλλωστε κάθε πάθηση δεν εκδηλώνεται με την ίδια ένταση σε όλους τους ανθρώπους και ειδικά οι νευρολογικές και τα αυτοανοσα.

.

Αν διαβάσετε λίγο το βιβλίο του (όχι ότι το διάβασα, απλώς έριξα μια ματιά στο σχετικό κομμάτι), λέει ότι με τα φάρμακα είχε την εντελώς αντίθετη συμπεριφορά, δυσκινησία, δυσλεξία, δεν μπορούσε να σκεφτεί καθαρά κλπ. Και επειδή ακριβώς ήθελε να κάνει μεγάλη εντύπωση όποτε έπρεπε να μιλήσει για την ασθένεια, για το ίδρυμα κλπ σε επιτροπές, συνεντεύξεις και αλλού, δεν έπαιρνε φάρμακα ακριβώς για να μπορεί να σκεφτεί και να μιλήσει σωστά, αλλά και για να δουν όλοι τα έντονα συμπτώματα που είχε. Ήθελε δηλαδή να κάνουν όλοι άμεσα τη σύγκριση του "παλιού" MJF και του MJF με parkinson.

giannik1977 έγραψε:Πάντως ένα ζευγάρι nike που αγορασα πέρσυ τα Χριστούγεννα απ το size.co.uk , ήδη μου άνοιξαν οι ραφές στο πλαϊνό (πάνω απ το μικρό δάχτυλο) και μιλάμε για παπούτσι βόλτας , όχι άθληση ή ποδήλατο με αυτό. Μήπως ήταν μουφα τα nike? Γενικά για το εν λόγω site τι ακούγεται;

Δεν ξέρω αν το έχω πει εδώ μέσα, όταν ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα της ΓΣΕΕ πριν μερικά χρόνια, ήθελα να πάρω ένα "σοβαρό" Nike για παρκέ, που να με αντέχει. Παίρνω το πρώτο (ούτε που θυμάμαι μοντέλο), στο ημίχρονο δεν ένιωθα καλά τα παπούτσια, τα κοιτάω, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ είχαν ανοίξει οι ραφές στο εξωτερικό. Γίνομαι ρόμπα, δανείζομαι ένα ζευγάρι από συμπαίκτη, πάω πίσω στη Θεμιστοκλέους, του τα δίνω, του λέω "τιναυτάρε", παίρνω το ίδιο ζευγάρι που είχε σε 46, λέω "θα έτυχε".

Επόμενο ματς, στο ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ξανανοίγει το ένα παπούτσι στις ίδιες ακριβώς ραφές. Ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα φέρει κάτι πανάρχαια Asics, τα πάω και αυτά πίσω και του λέω "καταρχάς πάρτους τηλέφωνο και βρίστους, και κατά δεύτερον πιάσε ένα σοβαρό ζευγάρι γιατί με έχεις κάνει ρόμπα!" :lol:

Πήρα κάτι Reebok, δεν είχε και τίποτα πιο σοβαρό, τα οποία με έβγαλαν όλη τη χρονιά και τα είχα και μέχρι πριν μερικούς μήνες....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#177250 Ναι το θυμάμαι αυτό, το χεις ποσταρει ξανά. Μάλλον θα ήταν μουφα , εγώ στα δικά μου μόνο περπάτημα (και αυτο σαν 2ο ζευγαρι..) κ άνοιξαν στους 7 μήνες ;;;;
Την επόμενη φορά μόνο απ το site της Nike..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#177272 Ασε παλι εχω ερωτευτει ενα ζευγαρι αλλα κανω τουμπεκι γιαννη μου..
Γιατι βλεπω να με φιλοξενεις συντομα :P:P
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
The Ace έγραψε:Και επειδή ακριβώς ήθελε να κάνει μεγάλη εντύπωση όποτε έπρεπε να μιλήσει για την ασθένεια, για το ίδρυμα κλπ σε επιτροπές, συνεντεύξεις και αλλού, δεν έπαιρνε φάρμακα ακριβώς για να μπορεί να σκεφτεί και να μιλήσει σωστά, αλλά και για να δουν όλοι τα έντονα συμπτώματα που είχε. Ήθελε δηλαδή να κάνουν όλοι άμεσα τη σύγκριση του "παλιού" MJF και του MJF με parkinson.

Κυκλοφόρησε προχθές σε torrent το Back in Time, documentary για την 30η επέτειο και ενώ μιλούσε
φυσιολογικά εκτός από κάποιες παύσεις, δεν μπορούσε να συμμαζέψει τις κινήσεις του με τίποτα.
Προσπαθούσε να τις καμουφλάρει βέβαια, ανασηκωνόταν από την καρέκλα, άλλαζε σταυροπόδι,
έπιανε τα μαλλιά του και προσπαθούσε να εντάξει τους σπασμούς του στην έκφρασή του.
Στα καπάκια βάζει και ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση που περιέγραφε τις δυσκολίες του και
πόσο τον έχει εμπνεύσει ο MJF και το ιδρυμά του, κόντεψαν να με πάρουν τα ζουμιά λέμε...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
giannik1977 έγραψε:Πάντως ένα ζευγάρι nike που αγορασα πέρσυ τα Χριστούγεννα απ το size.co.uk , ήδη μου άνοιξαν οι ραφές στο πλαϊνό (πάνω απ το μικρό δάχτυλο) και μιλάμε για παπούτσι βόλτας , όχι άθληση ή ποδήλατο με αυτό. Μήπως ήταν μουφα τα nike? Γενικά για το εν λόγω site τι ακούγεται;

Για τιποτα δε μπορουμε να μαστε σιγουροι αλλα 99% αποκλειω να ναι μουφα.Επισης αν ηταν μουφα δε θα ηταν μετα απο 10 μηνες μονο οι ραφες το προβλημα :lol:
Το πιθανοτερο ειναι καπου να τα χτυπησες καταλαθως και να μη το καταλαβες ,εκτος κ αν γενικα το ποδι σου ριχνει πολυ βαρος στην εξω πλευρα ή κατι τετοιο.Υποψιν παντως πως αν μιλας για το internationalist ,ειναι απο τα σχετικα Low end μοντελα της εταιριας.Επισης υποψιν οτι εδω και αρκετα χρονια ,η nike στα υλικα της δεν ειναι συνωνυμο της ποιοτητας.Δε λεω οτι ειναι dexim ,αλλα αναλογικα με τα λεφτα τους δε παρεχουν την αναλογη ποιοτητα τα περισσοτερα ,αρα δε τα λες αθανατα.
Οπως και να χει δεν υπαρχει λογος να αποκλειεις παγκοσμιως γνωστα καταστηματα ,επειδη νομιζεις οτι πουλανε μουφες :iconcool:

Εδιτ,σχετικα και με ο,τι ειπε ο Ace.Δεν ειναι παντα ''μουφα'' η απαντηση σε τετοια χαζοθεματα.Μπορει να ετυχε να βρεθηκε στα χερια του καταστηματαρχη σειρα με ελαττωμα..
Επισης ενα παπουτσι ξεκιναει τη ζωη του περιπου 6-12 μηνες πριν φτασει για πρωτη φορα στο ραφι του καταστηματος.Αν μεινει εκει 2-3-4 χρονια σε τιποτα συνθηκες υγρασιας ή τρομερης ζεστης και η πρωτη του χρηση γινει απο ενα τερας 100 κιλων π.χ που προσγειωνεται ή αλλαζει συνεχως κατευθυνσεις (κινησεις μπασκετ δηλαδη) ,δεν ειναι καθολου απιθανο να τα παιξει το παπουτσι.Δε λεω οτι θα επρεπε να ειναι ετσι,ουτε υποστηριζω την εταιρια,απλα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#177720 Όποιος και να το φτιάχνει όσο και να έχει κάτσει σε αποθήκη, όσο και να κοστίζει δεν εννοείται παπούτσι μπάσκετ που να διαλύεται τόσο εύκολα στο μπάσκετ.
Και όσο για τα κιλά νομίζω εννοείται ότι ένας με πόδι νούμερο 46 πιθανότατα θα ζυγίζει περισσότερο από έναν με 42 και αυτή η διαφορά πρέπει να προβλεφτεί στην κατασκευή.
Κοινώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είτε λάθος σχεδιασμός είτε λάθος κατασκευή, να τα αποσύρουν και να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, ιδίως τα μεγάλα μεγέθη!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#177852 Χωρίς να θέλω να στηρίξω ή να κατηγορήσω τη Nike -ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία- μπορεί όντως η συγκεκριμένη παρτίδα να ήταν πολυκαιρισμένη, να είχε αποθηκευτεί λάθος, να είχε ελάττωμα εκ κατασκευής, μπορεί μπορεί....Ένα Nike Overplay VII που έχω τώρα για παρκέ, και το έχω φορέσει ήδη αρκετές φορές, δεν έχει δείξει κανένα απολύτως σημάδι φθοράς ή κόπωσης σε ενώσεις, ραφές κλπ.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#177871 @sknipper ,μη τρελαινεσαι,μιλαμε για ενα μεμονωμενο γεγονος :help: :iconcool:
Τοσα χρονια κορυφαια εταιρια η Nike ειμαι σιγουρος οτι περα απο την τσεπη της και τις τσιπιες,ξερει καλυτερα απο εμας να φτιαχνει εστω και λιγο ποιοτικα προιοντα :oops:
Άβαταρ μέλους
By g47
#178729 Μολις παρελαβα.
Υπενθυμίζω οτι ειχα παραγγειλει απο το sneaker10.gr
Εντυπωσεις απο το καταστημα οχι καλες.
Δεν μου αρεσαν:
To κουτι των παπουτσιων ειχε διαφορα χτυπηματα, ζαρες και σημαδια συρσιματος.
Το elefant print χαρτι που ηταν τυλιγμενα τα παπουτσια ειχε ζαρωθει σε σημειο εφημεριδας που τη τσαλακωνεις για να καθαρισεις τα τζαμια και φαινοταν οτι το εχουν χιλιοανοιξει.
Το δεξι παπουτσι σιγουρα το ειχαν δοκιμασει. Τα κορδονια ηταν δεμενα προχειρα, η σολα στο κατω μερος ειχε μικροσημαδακια βρωμας και ειχε φυγει η χαρακτηριστικη μυρωδια της κολλας του νεου παπουτσιου (που το αριστερο ειχε), ειχε το αρωμα του καταστηματος. Οχι ασχημη, ηταν αρωμα, αλλα οχι καινουργιου παπουτσιου που ηταν στο κουτι του.
Το καταστημα ειχε αλλο ενα ζευγαρι στο νουμερο μου οποτε ισως πλεον πουλουσαν της βιτρινας αλλα και παλι επρεπε να εχω ενημερωθει.
Ευτυχως δεν ειμαι συλλεκτης γιατι θα γυρναγαν σουμπιτα πισω. :x
Το κουτι ειχε πανω 3 τιμες, την αρχικη στα 229, μια εκπτωση στα 160 και τη τιμη που τα αγορασα, στα 130, αυτο με εκανε να νιωσω καλα :lol:

Στα του παπουτσιου, φαινεται να ειναι εξαιρετικο.
Το πηρα στο νουμερο του hyperfuse και ειναι ακριβως το ιδιο μεγεθος, με ενα δαχτυλο περιθωριο μπροστα με πολυ λεπτη καλτσα dry fit.
Μου αρεσουν πολυ τα μαξιλαρακια στην αχιλλειο, η εφαρμογη μου θυμιζει την εσωτερικη καλτσα των Total Air Foamposite Max, βεντουζωνουν στο ποδι. Ξεφορτωθηκα την ΑΘΛΙΑ γλωσσα των hyperfuse που ειναι συνδεδεμενη με τον πατο και μουχε κανει το ποδια χαλια.
Αρκετα ελαφρια, οχι μεγαλη διαφορα απο τα hyperfuse που αντικαθιστουν.
Μου αρεσε πολυ η διαφορα στο πατημα οταν πατας στη περιοχη του zoom μιας και δεν ειχα παπουτσι ως τωρα που το zoom προεξειχε.
Εντυπωση μου εκανε ο χρονος που εκανε να ολοκληρωθει η κατασκευη του (15/9 - 29/1).
Λογω αρρωστιας δεν προβλεπεται παιχνιδι αυτη την εβδομαδα για review αποδοσης. :x

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα