kostis20 έγραψε:HF τα Ευρωπαικά κράτη δε χρώστανε οσα εμείς που βασιζόμαστε στα δανεικά να επιβιώσουμε ενω εχουν λύσει βασικότερα προβλήματα της κοινωνίας τους όπως η υγεία και η παιδεία που σε έμας είναι σε τραγική κατάσταση.
Εκτος αυτου δε νομίζω στα ευρωπαϊκά κράτη να έχει γίνει το χάος των ρουσφετολογικών προσλήψεων και το ρουφηγμα χρημάτων που γινόταν στην ΕΡΤ.
Αν έσυ προτιμάς να έχεις ΕΡΤ αντι για αστυνομία προβλημα σου.Πάντως θεωρω τη σύγκριση τελείως άκυρη.
Αυτό λέω: εσύ θεωρείς την ΕΡΤ άχρηστη, εγώ θεωρώ πως έχουμε πολύ στρατό, πολύ αστυνομία. Ναι θεωρώ πως δεν γίνεται να μην έχεις κρατική ραδιοτηλεόραση, δεν θεωρώ πως απαραίτητα θα έχεις 2300 νοματαίους μέσα, αλλά δεν μπορείς να μην έχεις κανέναν.
Για τους δημοτικούς αστυνομικούς δεν είδα γκρίνια πάντως, μόνον στην ΕΡΤ ζητάτε να γίνει οικονομία. Λες και μόνον στην τελευταία υπήρχαν ρουσφέτια, στην Δημοτική Αστυνομία όλοι αξιοκρατικά μπήκαν!
Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει ένα πλάνο και να πούμε τι χρειαζόμαστε και πώς αυτό που χρειαζόμαστε θα δουλέψει σωστά. Όχι να κλείνουμε με το έτσι θέλω κάτι "για να κάνουμε οικονομία". Το ίδιο υποστηρίζω για την ΕΡΤ, το ίδιο για τις καθαρίστριες, το ίδιο και για την δημοτική αστυνομία.

Πάντως θεωρω τη σύγκριση τελείως άκυρη.