Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#178129 Κάθε λίγο και καινούριο έναυσμα! :lol:

Αυτό με τα φώτα άλλο ωραίο! Δεν φτάνει που τα φώτα στις μηχανές είναι αρκετά ψηλά και ακόμη και στο ύψος των ματιών των οδηγών επιβατικών, έχουν και την δυνατή σκάλα ΠΑΝΤΑ!

Αν αντί για φώτα ημέρας, άναβα κι’ εγώ στο 3008 την "δυνατή σκάλα ΠΑΝΤΑ", πως θα σας φαινόταν; Για να με βλέπουν βρε αδελφέ! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Pitt έγραψε:Κάθε λίγο και καινούριο έναυσμα! :lol:

Αυτό με τα φώτα άλλο ωραίο! Δεν φτάνει που τα φώτα στις μηχανές είναι αρκετά ψηλά και ακόμη και στο ύψος των ματιών των οδηγών επιβατικών, έχουν και την δυνατή σκάλα ΠΑΝΤΑ!

Αν αντί για φώτα ημέρας, άναβα κι’ εγώ στο 3008 την "δυνατή σκάλα ΠΑΝΤΑ", πως θα σας φαινόταν; Για να με βλέπουν βρε αδελφέ! :shifty:

Την ημέρα;Ελάχιστη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By nass
#178135 Με δεδομενα ότι τα περισσότερα ατυχήματα με δίκυκλα είναι τρακάρισμα με τετράτροχο "ωχ δεν σε είδα" (πχ. παραβίαση προτεραιότητας/STOP) ελπίζω στην κατανόηση των ευέξαπτων και με ευαίσθητους αμφιβληστροειδείς φίλων συν-χρηστών των δρόμων που η μηχανή μου έχει εκ κατασκευής αναμένη μόνιμα τη μεσαία σκάλα στα φώτα ώστε να με βλέπουν ευκολότερα.

(Η μεγάλη σκάλα είναι υπερβολή, όπως σωστά είπε ο bill33 κάνει ελάχιστη διαφορά σε σχέση με τα μεσαία, το καθόλου --> μεσαία είναι το σημαντικό)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#178139 Οταν εχει κινηση στο ρευμα σου , μπαινεις κ εσυ κανα μετρο μεσα στο αντιθετο ; :x
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#178160 Μιλατε για το παράδειγμα πχ του trident και λέτε για νεκρές γωνίες στο Κηφισσό. Καταλαβαίνετε βέβαια οτι νεκρές γωνίες δεν υφίστανται σε σταματημένα/αυτοκίνητα που πηγαίνουν σημειωτον. Καλώς να ορισει λοιπον ο μηχανοβιος που θεωρεί δικαίωμα του την παράνομη κατά τον ΚΟΚ διήθηση, να έχει μια επαφη στενού τύπου με λαμαρίνες, μπας και βάλει μυαλό. Τι θέλω να πω....αν δεν προσέχει/νοιάζεται για τον εαυτό του μια φορά, απορω γιατί έχει την απαίτηση να νοιαστω εγώ και μάλιστα δέκα. Εγώ είμαι στην ασφάλεια των λαμαρινων/ζωνων/αερόσακων/κτλ, "δικαίωμα" (όχι φυσικά, γι αυτό και τα "") του να κανει οτι θέλει, καταφανώς δικαίωμα μου να πηγαίνω όπως ορίζει ο ΚΟΚ, ο οποίος αφού απαγορεύει την διήθηση, δεν είμαι αναγκασμένος να έχω μισο μάτι και αυτί μόνιμα απασχολημένα μην τυχόν ξεπεταχτει κανεις απο το πουθενά.
Όσο γι αυτους που μπαίνουν μισο-ενα μέτρο στο αντίθετο ρευμα....συνήθως μαζεύονται γιατί πιάνω κι εγώ άκρη της λωρίδας ΜΟΥ...ένας μάλιστα μου έχει επισκευάσει σε παλιότερο αυτοκίνητο προφυλακτήρα..δεν τον χάλασε :D
Άβαταρ μέλους
By nass
Alxnks έγραψε:Καταλαβαίνετε βέβαια οτι νεκρές γωνίες δεν υφίστανται σε σταματημένα/αυτοκίνητα που πηγαίνουν σημειωτον.

Φυσικά και υφίστανται, απλή γεωμετρία είναι.

Κατά τα λοιπά έχεις δίκιο, δεν περιμένω από κανένα βραδύνου νεάντερνταλ μέσα στη σπηλιά του να νοιαστεί για τη δική μου ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
nass έγραψε:
Alxnks έγραψε:Καταλαβαίνετε βέβαια οτι νεκρές γωνίες δεν υφίστανται σε σταματημένα/αυτοκίνητα που πηγαίνουν σημειωτον.

Φυσικά και υφίστανται, απλή γεωμετρία είναι.

Κατά τα λοιπά έχεις δίκιο, δεν περιμένω από κανένα βραδύνου νεάντερνταλ μέσα στη σπηλιά του να νοιαστεί για τη δική μου ασφάλεια.

Όταν είσαι σταματημενος αποκλειεται να υπάρχει κατι στην οποία νεκρή γωνία σου, τι δεν καταλαβαίνεις; το αυτό κι όταν πηγαίνεις όπως πρεπει, ο ένας πίσω απο τον άλλο...σίγουρα έχεις υπάρξει σε μποτιλιαρισμα στον Κηφισσό, αφού αναφερεσαι σε αυτον, δεν μπορεί.

Βραδυνους νεάντερταλ επειδή σε "ενοχλεί" να κανεις την παρανομία σου;
Ρε που έχουμε μπλέξει με τους hummus (κι όχι homo) sapiens. Λαμαρίνα κι αγιος ο θεός!
Άβαταρ μέλους
By nass
#178168 Βραδύνους νεάντερνταλ επειδή δεν επικοινωνεί επαρκώς με το περιβάλλον του και γιατί η σωματική του δύναμη του δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Η Ιστορία έδειξε πόσο ωφελήθηκαν οι νεάντερνταλ από αυτήν.

Αν πχ. (μιλώντας ειδικά και όχι γενικά) ο παράνομος μηχανόβιος σκάσει πάνω στη δεξιά σου πόρτα και σκοτώσει το συνοδηγό σου, θα λες ότι δεν έκανες κανένα λάθος και ότι ήσουν ασφαλής ?
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
nass έγραψε:Βραδύνους νεάντερνταλ επειδή δεν επικοινωνεί επαρκώς με το περιβάλλον του και γιατί η σωματική του δύναμη του δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Η Ιστορία έδειξε πόσο ωφελήθηκαν οι νεάντερνταλ από αυτήν.

Αν πχ. (μιλώντας ειδικά και όχι γενικά) ο παράνομος μηχανόβιος σκάσει πάνω στη δεξιά σου πόρτα και σκοτώσει το συνοδηγό σου, θα λες ότι δεν έκανες κανένα λάθος και ότι ήσουν ασφαλής ?

Δεν ξερω τι λες, αλλα ηδη εχει πολλακις φανει ανα τα ετη οτι δεν πολυβοηθα εξελικτικα τον διηθηστη μηχανοβιο αυτή του η συνήθεια.
Αν θέλει βέβαια εκείνος να παιζει κορώνα γραμματα τη ζωή του με το να γίνεται σάντουιτς αναμεσα σε λαμαρίνες, ποιος είμαι εγώ να του αφαιρεσω αυτό το thrill της μηχανοβιας ζωής (?) του;
Άβαταρ μέλους
By nass
#178178 25 χρόνια κάνω διηθήσεις (με κανόνες) και η εν λόγω συνήθεια με έχει βοηθήσει εξελικτικά, στο ό,τι φτάνω νωρίτερα και πιο ξεκούραστος εκεί όπου με περιμένει η σύντροφός μου με σκοπό τη διαιώνιση των γονιδίων μας :rtfm:
Σκέψου το :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Alxnks έγραψε:
nass έγραψε:Βραδύνους νεάντερνταλ επειδή δεν επικοινωνεί επαρκώς με το περιβάλλον του και γιατί η σωματική του δύναμη του δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Η Ιστορία έδειξε πόσο ωφελήθηκαν οι νεάντερνταλ από αυτήν.

Δεν ξερω τι λες, αλλα ηδη εχει πολλακις φανει ανα τα ετη οτι δεν πολυβοηθα εξελικτικα τον διηθηστη μηχανοβιο αυτή του η συνήθεια.
Αν θέλει βέβαια εκείνος να παιζει κορώνα γραμματα τη ζωή του με το να γίνεται σάντουιτς αναμεσα σε λαμαρίνες, ποιος είμαι εγώ να του αφαιρεσω αυτό το thrill της μηχανοβιας ζωής (?) του;

Δεν ξέρω τι λες αλλά αν σου αρέσει να μπλέξεις σε τροχαίο με μηχανοβιο την ώρα που είσαι μποτιλιαρισμενος στο Κηφισό και να χάσεις πολλά περισσότερα απο τον χρόνο που χάνεις κάθε μέρα, ποιος είμαι εγώ να σου αφαιρέσω το thrill της κουταδικης ζωής σου....

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
nass έγραψε:25 χρόνια κάνω διηθήσεις (με κανόνες) και η εν λόγω συνήθεια με έχει βοηθήσει εξελικτικά, στο ό,τι φτάνω νωρίτερα και πιο ξεκούραστος εκεί όπου με περιμένει η σύντροφός μου με σκοπό τη διαιώνιση των γονιδίων μας :rtfm:

Εξαίρεση είσαι και να δοξαζεις το 12θεο γι αυτο :)
Νίκος Παππάς έγραψε:
Alxnks έγραψε:

Δεν ξέρω τι λες αλλά αν σου αρέσει να μπλέξεις σε τροχαίο με μηχανοβιο την ώρα που είσαι μποτιλιαρισμενος στο Κηφισό και να χάσεις πολλά περισσότερα απο τον χρόνο που χάνεις κάθε μέρα, ποιος είμαι εγώ να σου αφαιρέσω το thrill της κουταδικης ζωής σου....

Από το Moto G

Χρονο έχω να φαν κι οι κότες. Εσύ σαν δικυκλιστης ομως νομίζεις είσαι 7ψυχη γάτα; if yes...keep διηθηing και είσαι ελεύθερος να το δοκιμασεις...human body vs λαμαρίνα. Αν επιζησεις let me know of the result!
Άβαταρ μέλους
By nass
Alxnks έγραψε:
nass έγραψε:25 χρόνια κάνω διηθήσεις (με κανόνες) και η εν λόγω συνήθεια με έχει βοηθήσει εξελικτικά, στο ό,τι φτάνω νωρίτερα και πιο ξεκούραστος εκεί όπου με περιμένει η σύντροφός μου με σκοπό τη διαιώνιση των γονιδίων μας :rtfm:

Εξαίρεση είσαι και να δοξαζεις το 12θεο γι αυτο :)

Καθόλου εξαίρεση. Οπως ούτε εσύ είσαι εξαίρεση.

Εξάλλου όπως έγραψα τα περισσότερα ατυχήματα με μηχανές δεν έχουν σαν αιτία τη διήθηση αλλά την παραβίαση προτεραιότητας από πλευράς των αυτοκινήτων.

Πχ. ποτέ δεν έχω κινδυνεύσει σοβαρά από διήθηση αλλά το μοναδικό σοβαρό ατύχημα που είχα ποτέ ήταν όταν ένας βραδύνους νεάντερνταλ με BMW 316 μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω μου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#178189 Διηθηση κάνω 27 χρόνια και δεν είχα ποτέ ατύχημα απο αυτήν . Είχα όμως απο κουτάκια που παραβίασε προτεραιότητα, συμβαίνουν αυτά.
Το πολυ πολυ αν κανένας με κλείσει επίτηδες ή επειδή δεν ξέρει ότι έχει τυφλή γωνία ώστε να γυρίσει το κεφάλι του να δει, να αποκτήσω κανένα καθρέπτη σουβενίρ

Από το Moto G