Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#177521 γουστάρω
1. αναμονή στα όρθια με σερφάρισμα
2. εσιέν χαβαλέ
3. καρεκλάκι ικεα
4. που κρατάει το πόδι του ο άλλος, λες και χάθηκε κανα καρεκλάκι
5. το τατού στο σβέρκο της δεξιάς μανίτσας
6. η αριστερή μανίτσα
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#177548 προφανως και δεν ισχυει ο ανθρωπας δεν εχει ιδεα απ το σπορ. Σιγα μην ειναι και εναεριοι της δεη και χρειαζονται τα νυχια στα ποδια για να ανεβαινουν στις κολωνες. Ημαρτον δηλαδης.

Απλα εκει εχει καταντησει αυτη η αγελη με σημα το κουτοχορτο.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#177573 Το επόμενο ποστάρισμα από την αποκατάστασή τους, θα είναι laser αποτρίχωση στη περιοχή του bikini.
Ο Essien πιάστηκε από το πολύ αραλίκι και προσπαθούν να τον επαναφέρουν, μου θυμίζει αυτόν το τερματοφυλακάρα
το Λέμενς που μας είχε φέρει ο Σόλιντ, 2 χρόνια σχεδόν είχε μουλιάσει στη πισίνα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
Bayern7 έγραψε:Εικόνα

Το αδερφατο των ιπποτών. :lipsealed:

Γαυροι μιλάνε μονο για να μιλάνε:

Εικόνα
Εικόνα

:innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#178049 Και για να μην παραμυθιαζονται καποια προβατακια απο τις μαλακιες που τους λεει ο τσομπανης τους, χθες στο ΟΑΚΑ επεσε στα ισα κραξιμο και στο βατραχο και στο Μανωλα (μεσω του βλακα του ανηψιου του). Εγω το λεω και εμμεσο κραξιμο στον γατακη γιατι ειδικα ο Κερμιτ ειναι το δεξι του χερι υποτιθεται. Και αυτα απο τους οργανωμενους παρακαλω καο ενω ηδη κερδιζαμε με διαφορα. Ο δε γατακης ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα μπαινοντας ΟΑΚΑ.

Ετσι επειδη δεν ειμαστε ολοι ισα κι ομοια.

< G3
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
GeorgT έγραψε:
Bayern7 έγραψε:....

για όποιον δε φαίνεται πάρτε τις fairy ladies με τις fairynails!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#178073 Όταν είσαι πρωταθλητής έχεις χρόνο να φτιάχνεις και τα νύχια.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#178100 Θα είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση του bayern όσον αφορά τα αδερφάτα των ιπποτών και τα πεντικιούρ των κιουριών...

:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#178101 Ξεκολληστε μωρέ πια ! Όλα τα αθλήματα που έχουν τρέξιμο θέλουν περιποίηση στα πόδια.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By junior gt
pasxos έγραψε:προφανως και δεν ισχυει ο ανθρωπας δεν εχει ιδεα απ το σπορ. Σιγα μην ειναι και εναεριοι της δεη και χρειαζονται τα νυχια στα ποδια για να ανεβαινουν στις κολωνες. Ημαρτον δηλαδης.

Ρε μπαγάσα πάλι μέσα έπεσες.
Στη θέση σου θα άνοιγα τόπικ για μπαλλέτο, να γράφω εκεί. Πιο σχετικός θα είσαι...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Νίκος Παππάς έγραψε:Ξεκολληστε μωρέ πια ! Όλα τα αθλήματα που έχουν τρέξιμο θέλουν περιποίηση στα πόδια.

Από το Moto G

Αν γυρίσεις λίγο πίσω τις σελίδες νομίζω μπορείς να καταλάβεις ποιοι έχουν κολλήματα...
Άβαταρ μέλους
By pasxos
junior gt έγραψε:
pasxos έγραψε:προφανως και δεν ισχυει ο ανθρωπας δεν εχει ιδεα απ το σπορ. Σιγα μην ειναι και εναεριοι της δεη και χρειαζονται τα νυχια στα ποδια για να ανεβαινουν στις κολωνες. Ημαρτον δηλαδης.

Ρε μπαγάσα πάλι μέσα έπεσες.
Στη θέση σου θα άνοιγα τόπικ για μπαλλέτο, να γράφω εκεί. Πιο σχετικός θα είσαι...

Κουκλε μου να σου πω την αληθεια μου δεν το ξερα οτι κανουν τετοια κολπα και ακομα μου φαινεται απιστευτο. Αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι εισαι πουθενας. Τα φιλια μου.
Ετσι γτ δεν ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι...αλλο πρωταθλητες κι αλλο ξεπλενηδες και αστεγοι.