Scotch έγραψε:...για να μη μιλήσω για την απίστευτη μπόχα που βγάζουν μερικά... τι σκ@τ@ βάζουν μέσα;![]()
Εφημερίδες...
Scotch έγραψε:...για να μη μιλήσω για την απίστευτη μπόχα που βγάζουν μερικά... τι σκ@τ@ βάζουν μέσα;![]()
alexandros.K έγραψε:μαλλον τα 2χρονα βγαζουν το πιο πολυ ντουμανι
trident1971 έγραψε:Για αυτους συζηταμε. Οταν θελω να αλλαξω λωριδα στην Εθνικη, που δεν εχει "ειδα στην πορεια οτι εκανα βλακεια ή εκανε ο αλλος, και το κοκκαλωσα" εννοειται θα αλλαξεις λωριδα με ολες τις προφυλαξεις εις διπλουν. Οι τυποι ομως ερχονται ΜΑΛΛΙΑ.nass έγραψε:Ή ήταν ήδη εκεί και δεν τον είδε (νεκρή γωνία (γιαυτό 2 φορές κοίταγμα τον καθρέπτη) ή στραβομάρα -συμβαίνει!)
Και το 150 βέβαια μην το αποκλείεις
Δεν παιζει νεκρη γωνια σε καθρεφη σε ευθεια στον Κηφισο...
Αν εγω πηγαινω με 80, που ειναι λιγα για Κηφισο, ανετα εχει τα 120 ο αλλος, του φαινονται σαν 40 ουσιαστικα... παρ' οτι ισοδυναμουν με 11 μετρα το δευτερολεπτο. 3 sec να κανω, ειναι 33 μετρα πισω, ειναι 6 αυτοκινητα... ποσο μακρια μπορεις να δεις?
Serf έγραψε:Και πρεπει να λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός οτι οι μηχανές που κάνουν σφήνες πολύ συχνα αλλάζουν ταυτόχρονα και 1-2 λωρίδες, κάτι που συντελεί στο να μη γίνονται ορατοί μέχρι τελευταία στιγμη.
trident1971 έγραψε:Δεν παιζει νεκρη γωνια σε καθρεφη σε ευθεια στον Κηφισο...
Pitt έγραψε:Αυτό που κατάλαβα είναι ότι λόγω της μεγάλης απόστασης και της ευθείας, φαίνεται όλο το πλάτος του δρόμου, συνεπώς δεν υπάρχει θέμα νεκρής γωνίας. Αν μιλάμε για μικρή απόσταση πίσω από το αυτοκίνητο, τότε υπάρχουν σημεία του δρόμου πίσω σου που δεν τα βλέπεις.
nass έγραψε:trident1971 έγραψε:Δεν παιζει νεκρη γωνια σε καθρεφη σε ευθεια στον Κηφισο...
Εγώ ήξερα ότι οι καθρέπτες έχουν πάντα νεκρές γωνίες και σε ευθείες και σε στροφές και στον Κηφισσό και στο Σπερχειό -αλλά μάλλον θα ξέρεις καλύτερα.
Pitt έγραψε:Αυτό που κατάλαβα είναι ότι λόγω της μεγάλης απόστασης και της ευθείας, φαίνεται όλο το πλάτος του δρόμου, συνεπώς δεν υπάρχει θέμα νεκρής γωνίας. Αν μιλάμε για μικρή απόσταση πίσω από το αυτοκίνητο, τότε υπάρχουν σημεία του δρόμου πίσω σου που δεν τα βλέπεις.
BASSstarlet έγραψε:Η αντίστοιχη ακράποβιτς για αυτοκίνητο ποιά είναι, πόσο κοστίζει και που τη βρίσκουμε;
Απαντήστε μου σύντομα παρακαλώ
BASSstarlet έγραψε:Η αντίστοιχη ακράποβιτς για αυτοκίνητο ποιά είναι, πόσο κοστίζει και που τη βρίσκουμε;
Απαντήστε μου σύντομα παρακαλώ
Και στανταρ θορυβώδες αποτέλεσμα...

Νίκο αφού δεν έχουμε team radio όλα τα υπόλοιπα π[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]