Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:Περαστικα Αχχιλεα, συμβαινουν αυτα γιαυτο οταν φυσαει πολυ παντα στο πλαινο σταντ.

Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να ρίξει ο αέρας όσο δυνατός και να είναι 260 κιλά ?

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
bujinkan έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Περαστικα Αχχιλεα, συμβαινουν αυτα γιαυτο οταν φυσαει πολυ παντα στο πλαινο σταντ.

Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να ρίξει ο αέρας όσο δυνατός και να είναι 260 κιλά ?

.

Μου έχει συμβεί μπροστά στα ματια μου...
Πλαϊνό σταντ και την ελεύθερη πλευρά μπροστα σε τοίχο ή μεγάλο αντικείμενο.
(καλή πρακτική και στο παρκάρισμα όταν είναι επίπεδος ο δρόμος, το σταντ παντοτε από την πλευρά που το αυτοκίνητο είναι με τη μούρη, γιατί θα σε ρίξει συνήθως αυτός που θα παρκάρει/ξεπαρκάρει με την όπισθεν.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#177621 Περαστικα για τη ζημια κατ'αρχην.

Piece of advice, να αποφευγεις διπλο σταντ, για 2 λογους.
Πρωτον, το μηχανακι ειναι ορθιο, με κεντρο βαρους ψηλα και πεφτει ευκολοτερα απ'οτι νομιζεις.
Δευτερον, θα πεσει απο μεγαλυτερη γωνια, οσο πιο κοντα στις 90 μοιρες, με αποτελεσμα δυνατοτερο χτυπημα και χοντρυτερη ζημια.
Ειναι καλυτερα να το 'χεις με πλαινο, γερνοντας προς τοιχο, προς πουρναρια ή οτι αλλο... επιπλεον, ο αερας δεν θα το ριξει.
Εξαιρουνται περιπτωσεις αυτοκινητων, πεζων, επιτηδειων... κτλ.
Ναι, γινεται να ριξει και 200 και 300 και 400 κιλα. Εαν η εδρα της βασης ειναι μικρη οπως στη δικη σου περιπτωση.

Σχετικα με την ασφαλιστικη και τις δηλωσεις... το 'χει στο αιμα του ο ΕΛΛ απ'οτι φαινεται!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:

.

Για να το κατεβασεις απο το κεντρικο δεν βαζεις δυναμη 260 κιλα αλλα 20-30-40;; Πιστευεις οτι δεν μπορει κατω απο πολυ συγκεκριμενες συνθηκες να συμβει;;

Πριν μπολικα χρονια σε παραλια της Κρητης με πολυ δυνατο βορια ανασηκωνοταν η Αφρικα απο το πλαινο, :lipsealed: :lipsealed: μεχρι που την γυρισα απο την αλλη.
Βασικα επαιζε στις αναρτησεις, οχι οτι ξεκολαγε το σταντ απο κατω αλλα και παλι ηταν τρομακτικο να το βλεπεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Περαστικα για τη ζημια κατ'αρχην.

Piece of advice, να αποφευγεις διπλο σταντ, για 2 λογους.
Πρωτον, το μηχανακι ειναι ορθιο, με κεντρο βαρους ψηλα και πεφτει ευκολοτερα απ'οτι νομιζεις.
Δευτερον, θα πεσει απο μεγαλυτερη γωνια, οσο πιο κοντα στις 90 μοιρες, με αποτελεσμα δυνατοτερο χτυπημα και χοντρυτερη ζημια.
Ειναι καλυτερα να το 'χεις με πλαινο, γερνοντας προς τοιχο, προς πουρναρια ή οτι αλλο... επιπλεον, ο αερας δεν θα το ριξει.
Εξαιρουνται περιπτωσεις αυτοκινητων, πεζων, επιτηδειων... κτλ.
Ναι, γινεται να ριξει και 200 και 300 και 400 κιλα. Εαν η εδρα της βασης ειναι μικρη οπως στη δικη σου περιπτωση.

Σχετικα με την ασφαλιστικη και τις δηλωσεις... το 'χει στο αιμα του ο ΕΛΛ απ'οτι φαινεται!

Είσαι λάθος στην τελευταία παράγραφο.
Δεν κάνω κάτι μεμπτό. Ο φίλος έχει Ασφάλεια αυτοκινήτου και θα την χρησιμοποιήσει. Εφόσον την πληρώνει μπορεί και να την χρησιμοποιήσει μιας και δεν θα έχει αντίκτυπο οικονομικό.

.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#177626 Αν είχε κουκούλα πάνω θα είχε μεγαλύτερη πλευρική επιφάνεια, δεν μου φαίνεται καθόλου
απίθανο να το έριξε ο αέρας.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bujinkan έγραψε:Δεν κάνω κάτι μεμπτό. Ο φίλος έχει Ασφάλεια αυτοκινήτου και θα την χρησιμοποιήσει. Εφόσον την πληρώνει μπορεί και να την χρησιμοποιήσει μιας και δεν θα έχει αντίκτυπο οικονομικό.

Κανένας δε ζημιώνεται δηλαδή; Καλή φάση, να καταργήσω τη μικτή να κάνω κι εγώ λίγο οικονομία (να έχω και 0 απαλλαγή μετά).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Morx
bujinkan έγραψε:Δεν κάνω κάτι μεμπτό. Ο φίλος έχει Ασφάλεια αυτοκινήτου και θα την χρησιμοποιήσει. Εφόσον την πληρώνει μπορεί και να την χρησιμοποιήσει μιας και δεν θα έχει αντίκτυπο οικονομικό.

Αντικτυπο οικονομικο για 'σενα και για τον φιλο σου δε θα υπαρχει.
Νομικα ομως, ειναι ΑΠΑΤΗ εις βαρος ασφαλιστικης και μιας και μιλαμε για απατη εις βαρος τους, ειναι ΖΗΜΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:

Αντικτυπο οικονομικο για 'σενα και για τον φιλο σου δε θα υπαρχει.
Νομικα ομως, ειναι ΑΠΑΤΗ εις βαρος ασφαλιστικης και μιας και μιλαμε για απατη εις βαρος τους, ειναι ΖΗΜΙΑ.

Δεν συμφωνώ μαζί σου ,αντιθέτως οι μεγαλύτεροι απατεώνες είναι οι ασφαλιστικές...Όχι Όλες βέβαια

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Κομμουνιστης εισαι ε;

καθόλου,απλά έχω άπειρα παραδείγματα θες να αρχίσω να γράφω ? Γνωστός τράκαρε τον πατέρα μου ενώ είχε στοπ. Έκανε δήλωση κανονικά και μετα τον έπεισε ο ασφαλιστής να αναιρέσει. Αποτέλεσμα ακόμα τρέχει στα δικαστήρια...εχω και άλλες ιστορίες αν θες ...

.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#177733 Δεν μ'ενδιαφερει τι ιστοριες εχεις... αλλα η αντιληψη οτι "οι ασφαλιστικες τα παιρνουν χοντρα, γι'αυτο και θα τους κανω μπινια με τον κολλητο μου, να καλυψω τα σπασμενα" ειναι επιπεδου Δημοτικου.

Το μοναδικο που παιρνουν απο την τσεπη σου, ειναι τα ασφαλιστρα, τα οποια μπορουν ΟΤΑΝ και ΑΝ χτυπα ξυλο θα σε τρακαρει καποιος ... να σου τα δωσουν πισω στο πολλαπλασιο, σαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, καλυψη υλικων ζημιων προς εσενα και τριτους η οτι αλλο συμφωνησεις μαζι τους.

Εσυ στην παρουσα περιπτωση, ζητας να σου καλυψουν μια ζημια - αληθεια για ποσα λεφτα μιλαμε? - κανοντας |λογοκρισία|.
Με το δικο σου σκεπτικο λοιπον, ζημιωνεις πρωτον την ιδια την ασφαλιστικη, δευτερον κοροιδευεις καταμουτρα εμας που μας το αναφερεις και τριτον επικαλεισαι την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ μιας ασφαλιστικης εταιρειας, ΧΩΡΙΣ να λαμβανεις υποψιν οτι η ιδια η εταιρεια, λειτουργει με το ρισκο του καθε ενα που μπορει καλλιστα να αποκομισει κερδος απο αυτους ή τουλαχιστον να τους βαλει μεσα σε σχεση με οσα εδωσε.

Καταλαβαινεις οτι θα σε πουν χαζο αν επιμεινεις ετσι;
Καταλαβαινεις οτι δεν εισαι ο μοναδικος που επαθε μεσα στην ατυχια του μια ζημια ετσι;
Εαν εσκαγε μια λυσσασμενη γατα στο καπω του Scotch (σορρυ bro, παραδειγμα ετσι; φτου σκορδα) και του το εκανε κορδελες επειδη ακονιζε τα νυχια της, θα ηταν τιμιο να κανει το ιδιο στην ασφαλιστικη;
Εγω ειχα ζημια στο αμαξι, απο σκυλο που χτυπησα με τον προφυλακτηρα, ΚΙ ΑΛΛΗ ζημια με αλλο σκυλο στην κατω μερια του αυ/του ... καταλυτης, firewall, πατωμα ... επρεπε να κανω το ιδιο;
Ο γειτονας που εχει ΠΑΝΤΟΥ γρατζουνιες; Να σκηνοθετησουμε ολοι παρεα μια παρτουζα-τρακαρισμα να τα παρουμε χοντρα;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Δεν μ'ενδιαφερει τι ιστοριες εχεις... αλλα η αντιληψη οτι "οι ασφαλιστικες τα παιρνουν χοντρα, γι'αυτο και θα τους κανω μπινια με τον κολλητο μου, να καλυψω τα σπασμενα" ειναι επιπεδου Δημοτικου.

Το μοναδικο που παιρνουν απο την τσεπη σου, ειναι τα ασφαλιστρα, τα οποια μπορουν ΟΤΑΝ και ΑΝ χτυπα ξυλο θα σε τρακαρει καποιος ... να σου τα δωσουν πισω στο πολλαπλασιο, σαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, καλυψη υλικων ζημιων προς εσενα και τριτους η οτι αλλο συμφωνησεις μαζι τους.

Εσυ στην παρουσα περιπτωση, ζητας να σου καλυψουν μια ζημια - αληθεια για ποσα λεφτα μιλαμε? - κανοντας |λογοκρισία|.
Με το δικο σου σκεπτικο λοιπον, ζημιωνεις πρωτον την ιδια την ασφαλιστικη, δευτερον κοροιδευεις καταμουτρα εμας που μας το αναφερεις και τριτον επικαλεισαι την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ μιας ασφαλιστικης εταιρειας, ΧΩΡΙΣ να λαμβανεις υποψιν οτι η ιδια η εταιρεια, λειτουργει με το ρισκο του καθε ενα που μπορει καλλιστα να αποκομισει κερδος απο αυτους ή τουλαχιστον να τους βαλει μεσα σε σχεση με οσα εδωσε.

Καταλαβαινεις οτι θα σε πουν χαζο αν επιμεινεις ετσι;
Καταλαβαινεις οτι δεν εισαι ο μοναδικος που επαθε μεσα στην ατυχια του μια ζημια ετσι;
Εαν εσκαγε μια λυσσασμενη γατα στο καπω του Scotch (σορρυ bro, παραδειγμα ετσι; φτου σκορδα) και του το εκανε κορδελες επειδη ακονιζε τα νυχια της, θα ηταν τιμιο να κανει το ιδιο στην ασφαλιστικη;
Εγω ειχα ζημια στο αμαξι, απο σκυλο που χτυπησα με τον προφυλακτηρα, ΚΙ ΑΛΛΗ ζημια με αλλο σκυλο στην κατω μερια του αυ/του ... καταλυτης, firewall, πατωμα ... επρεπε να κανω το ιδιο;
Ο γειτονας που εχει ΠΑΝΤΟΥ γρατζουνιες; Να σκηνοθετησουμε ολοι παρεα μια παρτουζα-τρακαρισμα να τα παρουμε χοντρα;

δεν με ενδιαφερει το τι σε ενδιαφέρει εσένα διότι παίρνεις ότι σε βολεύει. Δλδ το παράδειγμα μου που η ασφαλιστική του αλλουνού τραβάει τον πατέρα μου στα δικαστήρια ενώ θα έπρεπε να πληρώσει μιας και ο ασφαλισμένος οδηγός είχε κάνει δήλωση ότι φταίει Δεν σε ενδιαφέρει. Το ότι σε άλλη περίπτωση υγείας : ασφαλιστική έκανε το μλκ όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού της επέμβασης και του νοσοκομείου υποθέτω πάλι δεν σε ενδιαφέρει. Και μένα δεν με ενδιαφέρουν λοιπόν όλα αυτά που γράφεις.
Επίσης πιο Ρίσκο αναφέρεις στην ιστορία που επικαλούμαι? Ο άνθρωπος ήταν ασφαλισμένος κανονικά,βγήκε στο στενό που είχε στοπ και έκανε δήλωση στον πατέρα μου.Μετα να εκ θαύματος ανακαλεσε (ειρωνικό το ως εκ θαύματος)
Με ποιο Ρίσκο λειτουργεί η κάθε εταιρία δεν με ενδιαφέρει. Όλες οι δουλειές έχουν Ρίσκο.
Τα πράγματα είναι απλα, πληρώνεσαι απο τον πελάτη ?ναι ...εκανε Ο πελάτης σου τρακάρισμα στο οποίο έφταιγε? ΝΑΙ.Έκανε ο πελάτης σου δήλωση?ΝΑΙ.
Γιατί λοιπόν δεν πληρώνεις αλλά τον βάζεις να αλλάξει γνώμη για να πας στα δικαστήρια μπας και κερδίσεις καμία συνυπευθηνοτητα και γλυτώσεις φράγκα?

.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#177769 Άρα αυτό που μάθαμε σήμερα είναι πως δεν γνωρίζεις βασική φυσική (κεντρικό στάντ + κουκούλα +δυνατός αέρας έφταιξε όπως σου έγραψαν) και επιπλέον επειδή έχεις προσωπική ιστορία με την ασφαλιστική θα κάνεις απατεωνιά . Και μάλιστα το γράφεις σε δημόσιο forum. Συγχαρητήρια. :metalo:
#500χρόνιαπίσωθαμείνουμε

Πλήρωσε την ζημιά μόνος σου και μην μπλέκεις χωρίς λόγο. :roll: