Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Την λύση την έδωσα παραπάνω και είναι και δοκιμασμένη. Μου είχαν τρυπήσει κάποτε με σουβλί και τα 4 λάστιχα. Τα φούσκωσα και πήγα στο βουλκανιζατέρ κύριος.

Ο άνθρωπος θα βάλει μέσα την οικογένειά του. Δε θεωρώ σωστό να τον συμβουλεύουμε να βγάλει τα runflat. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#174304 O pik μας μπερδεψε. Στο ενα ποστ λεει οτι ειχε 5 χρονια runflat χωρις κανενα προβλημα και στο αλλο ποστ λεει για τα non runflat "ανεση, ανεση, ανεση...."
Άβαταρ μέλους
By pik.
Nikos! έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Την λύση την έδωσα παραπάνω και είναι και δοκιμασμένη. Μου είχαν τρυπήσει κάποτε με σουβλί και τα 4 λάστιχα. Τα φούσκωσα και πήγα στο βουλκανιζατέρ κύριος.

Ο άνθρωπος θα βάλει μέσα την οικογένειά του. Δε θεωρώ σωστό να τον συμβουλεύουμε να βγάλει τα runflat. :iconcool:

εγω τι βαζω μεσα Νικολακη; :s_roses

Σανό;
εκτος αν νομιζεις οτι δινω μικρη σημασια στην ασφαλεια των ανθρωπων θα ηταν και οξυμωρο αυτο.

ομολογω δεν εχω οδηγησει εδω και 5 χρονια το αμαξι μου με νεας γενιας runflat.
το τιμονι ηταν πιο ακριβες αλλα με τα runflat το αμαξι επαιζε και ειχα χαρτογραφησει ολη την Κερκυρα και μια περιοχη απο Μοντενα μεχρι Φλωρεντια για λακουβες.Αρα ειναι ακριβες αν εχεις δρομους.Στην Κερκυρα που το ειχα ,το αμαξι ηταν σκατα.Εντελως.Και με νευριαζε το θεμα πολυ.
χωρις ,το αμαξι φυσαει

Που ειναι το κακο να εκφερω την αποψη μου;
λες και του ειπα να βγαλει τις ζωνες η τους αεροσακους.
και παλαιοτερα θυμαμαι οτι δεν σου αρεσε η ιδεα να βγαλεις τα runflat.δεκτη.σεβαστη.
τωρα οδηγεις αμαξι με runflat;ελπιζω να εχεις runflat

ΥΓ.επισης οσον αφορα αυτο που λες για τις 911 και τα Μ που ,και καλα,τα χρησιμοποιουν λιγοτερο...
έλα τι να πω και εγω τωρα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
bibendum έγραψε:Απλα μου εκανε εντυπωση που ο πικ προτεινει NON RUNFLAT και αναρωτηθηκα γιατι εκανε αυτον το διαχωρισμο. Επισης εχω δει αυτοκινητα που τα πουλανε με runflat και δεν εχουν χωρο ουτε για μικρη ρεζερβα οποτε αναρωτηθηκα τι γινετε αν αλλαξεις και δεν βαλεις runflat.

To ΜΙΝΙ το πούλαγε η BMW με nonrunflat και έχει μόνο κιτ επισκευής με κομπρεσσεράκι & αφρό.Δεν έχει ρεζέρβα.
Έτσι είναι το δικό μου.12 χρόνια βεβαια δεν εχει πάθει ποτέ λάστιχο...Και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:ομολογω δεν εχω οδηγησει εδω και 5 χρονια το αμαξι μου με νεας γενιας runflat.

Άρα έχεις μείνει μια γενιά (τουλάχιστον) πίσω.

Αυτό λέω λοιπόν. Πριν κατακρίνουμε τα runflat -γενικώς- ας αφήσουμε ένα παράθυρο ότι μπορεί ρε παιδί μου τα νέας γενιάς να είναι καλύτερα...που είναι. :iconcool:

Οπότε ούτε ρίσκο, ούτε τίποτα. Τα αλλάζει με νέας γενιάς και τέλος. Συμφωνώ τα RE050A rft (1ης γενιάς) ήταν κούτσουρα.

τωρα οδηγεις αμαξι με runflat;ελπιζω να εχεις runflat

Όχι, δεν έχει runflat αλλά έχει ρεζέρβα (κανονικής διάστασης). Εδώ λέμε βγάλε τα runflat για να γίνει πιο άνετο και κάνε στο σταυρό σου μη πάθεις λάστιχο.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#175152 τελος παντων...

το ζητημα ειναι αν ο φιλος τελικα βρηκε να παρει τιποτα η οχι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Εδώ λέμε βγάλε τα runflat για να γίνει πιο άνετο και κάνε στο σταυρό σου μη πάθεις λάστιχο.

Εγώ τουλάχιστον δεν λέω αυτό. Λέω να πάρει ρεζέρβα ανάγκης ή ένα κιτ αεροσυμπιεστή ή/και αφρού.
Άβαταρ μέλους
By markvag
pik. έγραψε:τελος παντων...

το ζητημα ειναι αν ο φιλος τελικα βρηκε να παρει τιποτα η οχι... :lol:

Θα ενημερώσω... :iconcool:

Προς το παρόν κοιτάω...
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Μαρκουλίνο την τελευταία φορά που κοιτούσες πήρες τη Νίτσα, οπότε το νου σου!!! :rtfm: :lol:

Κοιτάω κάτι σε τέτοιο... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#177518 Τα χιλιομετρα ειναι αληθινα!
Ρε τον μπαγασα... Ουτε σερβις δεν θα χει κανει με τοσα.

< >