Θες να αγιάσεις και δε σε αφήνουν.....
Θες να αγιάσεις και δε σε αφήνουν.....
nass έγραψε:castigamatti έγραψε:πλήττοντας ουσιαστικά το δικαίωμα της εξωσχολικής μόρφωσης,
Νομίζω υπερβάλλεις, δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα, όχι τουλάχιστον που να πρέπει να το υπεραπιστεί ένα οποιοδήποτε κράτος.
Από τη στιγμή που το διόρθωσαν μειώνοντας το ΦΠΑ σε ό,τι δεν παρέχει το κράτος (παιδικούς σταθμούς και ας πούμε και φροντιστήρια αν και τα τελευταία είναι μεγάλη κουβέντα), νομίζω ότι από εκεί και πέρα εφ΄όσον είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα είναι λογικό (αν όχι συνολικά στα πλαίσια της ΕΕ, τουλάχιστον στα πλαίσια του χρεωκοπημένου κράτους μας, που μαζεύει απ΄όπου μπορεί και βάζει ΕΝΦΙΑ σε άνεργους και φόρο 26% από το πρώτο ευρώ σε τεκμαρτά εισοδήματα) να υπόκειται σε κάποιο ΦΠΑ.
Βέβαια έχεις δίκιο στο ό,τι, μετά τις αναγκαίες εκπτώσεις, όλη αυτή η φασαρία γίνεται για πενταροδεκάρες.
ontop της ιδιωτικής εκπαίδευσης
)
Hellenic tifosi έγραψε:http://www.lifo.gr/articles/opinions/78763
Θες να αγιάσεις και δε σε αφήνουν.....
trident1971 έγραψε:
Ολοι σε σταση προσοχης, ο δε Τσιπρας περιμενει την εκτελεση του φαουλ
21quadra έγραψε:...................................................................................................................................................................................................... θα κλάψει κόσμος και κοσμάκης τους επόμενους μήνες μακάρι να διαψευστώ.
trident1971 έγραψε:
Ολοι σε σταση προσοχης, ο δε Τσιπρας περιμενει την εκτελεση του φαουλ
bibendum έγραψε:Κυκλοφορει...
Η αποψη μου παντως περι τετοιων τυπικουρων (γιατι ετσι τα βλεπω εγω) ειναι οτι ας ηταν καλος στα καθηκοντα του και ας ειχε κανει 10 καλα πραγματα και ας χορευε και τσιφτετελι την ωρα του υμνου.
manosky έγραψε:Την πρώτη φορά νομίζαμε ότι ήταν απλώς βλακεία ή απειρία.
Αλλά τελικά είναι κόμπλεξ και αληταρία του κώλου.
Έχει να χάσει κάτι; Α ναι, το να βγει στο τέλος κά[…]
https://www.youtube.com/shorts/vcntELZrJNU κομπλε[…]
Μουσατε αυτο σου ταιριαζει εσενα https://www.tra[…]
Μάλλον πήραν επιδοτησουλα από ΕΕ και έδωσαν κάνα μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]