tsilis έγραψε:Γιατί βάζεις το " κέρδος " σε εισαγωγικά?
Δεν ξέρω, τώρα το είδα και εγώ ότι το έγραψα σε εισαγωγικά
. Γράψε λάθος. tsilis έγραψε:Δεν έχει καμμία υποχρέωση ή Autοmarin να μου πει πόσο θα ο πουλήσει.
Ομως, υπάρχει μια άτυπη διαδικασία που ορίζει περίπου την τιμή.
Έχεις πουλήσει ή έστω έχεις πάει σε μάντρα να πουλησεις αυτοκίνητο?
Ξέρεις την πρώτη ερώτηση μετά τον έλεγχο?
Ξέρεις ότι μετά την απάντηση σου δεν υπάρχει καμμία περίπτωση ( μα καμμία όμως) να υπάρξει θετική ανταπόκριση στην τιμή που ζητάς. Θα πέσει παρακάτω.
Αν και δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό που αναφέρεις, ναι έχω δει πολλές φορές να παίρνει ο αγοραστής τα χρήματα που ζητάει. Στην πλειοψηφία όχι, επειδή όλοι νομίζουν ότι έχουν το καλύτερο αμάξι του κόσμου που όμως θέλει ψαλίδια, λάστιιχα, ιμάντες κλπ.
tsilis έγραψε:Το να ζητήσει 2000 πάνω ,όταν τα μέσα μικτά κέρδη δεν υπερβαίνουν το 1000ρικο (και λιγότερο) ,δείχνει έλλειψη Εταιρικής ηθικής και ευκαιριακη πελατειακη αντιμετώπιση , που ενίοτε ψάχνει κορόϊδα.
Δικαίωμα τους να ζητήσουν και 50000 ευρώ, δικαιωμά μου να το θεωρώ ερασιτεχνικά αισχρό από μέρους τους.
Καταλαβες τώρα ότι δεν έχω πρόβλημα με το "κέρδος" ως ιδέα, αλλά με την "εκμετάλλευση" τρόπον τινά?
Το μικτό κέρδος του 1000κου από πού προκύπτει; Δηλαδή είτε δεσμεύσει κάποιος κεφάλαιο για αγορά προϊόντων 1000, είτε 30000, το κέρδος του πρέπει να είναι 1000 φιξαρισμένο;
Κορόϊδα εννοείς τους εν δυνάμει αγοραστές; Αν υπάρχει δίπλα στην οτομαριν, ένα αντίστοιχο ή καλύτερο, και φθηνότερο rx8 τότε "συγγνώμη, χάσατε καλή μου οτομαριν". Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την εκμετάλλευση που ανέφερες.

ετσιιιι ιπποποταμος mode,