Οπαδός Β
Όσο οι Α είναι περισσότεροι από τους Β, προκοπή δεν θα δείτε...
Απλά είναι τα πράγματα.
Βάτραχε ψόφα!
Θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι η παραίτησή μου ή ο εξαναγκασμός μου σε αυτήν, έστω και αν δεν μου τη ζήτησε κανείς, έχει να κάνει μόνο με ηθικούς λόγους και όχι με αγωνιστικούς. Αγωνιστικά δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να με κατευθύνει για το ποιος, πού και πότε. Με ενδιέφερε η ΑΕΚ και όχι τα πρόσωπα. Ήθελα μια ΑΕΚ με νοοτροπία νικητή όχι μόνο στα λόγια αλλά κυρίως στις πράξεις. Όχι μια ΑΕΚ που θα ήταν ικανοποιημένη με μια “μικρή” ήττα που απλώς θα μας βόλευε για να σκεπάσουμε τις όποιες αδυναμίες μας.
Να βρεθούν ένοχοι είναι το μόνο εύκολο. Στο διάστημα που βρισκόμουν στην ΑΕΚ κύριο μέλημά μου ήταν η ομαδικότητα και η συνεργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στην πράξη φάνηκε ότι δεν λειτουργούμε όλοι έτσι. Οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να λύνω τις όποιες διαφωνίες μου δημόσια. Όπως δεν μου επιτρέπουν να παρουσιάζομαι ως πηγή προβλημάτων και αιτία διατάραξης του συνόλου. Αντίθετα μου επιτρέπουν να κάνω το “λάθος” να αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, ενώ όλοι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για το καλό της ομάδας. Ναι, συνυπεύθυνος είμαι, όχι όμως ένοχος. Για όλους αυτούς τους λόγους έκρινα ότι μετά από τα νέα δεδομένα, που διαμορφώθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, δεν θα είχε νόημα να συνεχίσω από τη στιγμή που διαταράχθηκε το σύνολο και χάθηκε η ομαδικότητα.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους παίκτες μου για την καθημερινή τους προσπάθεια, τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, το ιατρικό τιμ και τους υπαλλήλους για την βοήθεια στην ομάδα, τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρείχε στην ομάδα. Θα ήθελα να συνεχίσει να το κάνει, γιατί για αυτούς, όπως και για εμένα, η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Επιμένω ότι αυτοί που είναι σε μια ομάδα πάντοτε πρέπει να αντιμετωπίζονται ως οι καλύτεροι.
Θέλω να είμαι άνθρωπος όχι μόνο των επιτυχιών αλλά, πολύ περισσότερο, άνθρωπος αξιών.
Kόντρα Μελισσανίδη-Μανωλά
Στο μεταξύ, αργά το βράδυ της Τετάρτης 19/5 , Στέλιος Μανωλάς και Δημήτρης Μελισσανίδης ξέσπασαν ο ένας εναντίον του άλλου στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperΣπορ FM":
Στέλιος Μανωλάς:
"Ο Ντέμης έχει ευθύνη για την επίθεση των οπαδών. Δεν μπορείς να καταδικάζεις τις ενέργειες των οπαδών της "Οriginal" και μετά να είσαι μαζί τους. Ο Νικολαΐδης για μένα είναι το ίδιο ΑΕΚτζής με τον Τσάρτα. Γιατί να δείρουν τους παίκτες της ΑΕΚ και να μη δείρουν τον Στάθη, για παράδειγμα; Για μένα δεν μπορεί ένα παιδί 30 χρόνων και χωρίς οικονομική δυνατότητα να αναλάβει τις τύχες ενός σωματείου όπως η ΑΕΚ. Δεν μπορεί να τα βάλει με τον Κόκκαλη ή τον Βαρδινογιάννη. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι, ενώ ο Ντέμης έχει πάρει την πλειοψηφία των χρημάτων του όταν έφυγε από την ΑΕΚ. Δεν μπορεί ο Ντέμης να λέει πως είναι ΑΕΚτζής και να φεύγει στα δύσκολα από την ΑΕΚ. Έχουμε ευθύνη και οι παλαίμαχοι. Ο Μελισσανίδης, ο Τροχανάς. Ευθύνη έχει και η "Original". Αυτοί που έφεραν εκεί την ΑΕΚ, πρέπει να λύσουν και τα προβλήματα. Δεν θα δεχτούμε να πέσει η ομάδα στη Γ' ή στη Δ' Εθνική. Ο Ντέμης δεν είναι κακό παιδί. Το περιβάλλον του, όμως, τον έχει χαλάσει. Με αυτά που κάνει βλάπτει τον εαυτό του. Πήρε τηλέφωνο τον Κωστένογλου και του είπε ότι πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ζητήσει τη γνώμη μου. Έχουν γίνει πολλές βρομιές στην ΑΕΚ. Δεν έπρεπε να γκρεμίσουν το γήπεδο. Πίσω από την κατεδάφιση κρύβονται πολλά. Ο Μελισσανίδης, τα λεφτά που έδωσε για Λυμπερόπουλο και Οκκά, τα πήρε πίσω από το Champions League. Ήρθαν ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ, που δεν έπρεπε να έρθουν. Αυτό που έγινε σήμερα είναι αλητεία...Όσοι πέρασαν από την ομάδα λειτούργησαν σαν γκάνγκστερ και φέρουν ευθύνη για την κατάσταση στην οποία φτάσαμε. Ας ληφθούν μέτρα. Κρατιέμαι τρία χρόνια και δεν μιλάω. Δικαιώθηκα όταν έλεγα ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Μπάγεβιτς. Δεν το παίζω ΑΕΚάρα αλλά όλη η καριέρα μου ήταν στην Ένωση. Πήρα το 1/3 των χρημάτων μου, όμως, δεν είπα κουβέντα. Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη την Ορίτζιναλ, αλλά όλους τους υγιείς ΑΕΚτζήδες. Να δω ποιος παίκτης θα έρθει στην ΑΕΚ ύστερα από αυτά που έγιναν. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ποδόσφαιρο χωρίς την ΑΕΚ δεν υπάρχει. Δεν μπορεί κανένας να διαλύσει την ιστορία της ΑΕΚ. Η ομάδα πρέπει να παλέψει. Τεράστια ευθύνη έχει και το κράτος. Όσοι φταίνε να πάνε φυλακή. Ας επέμβει εισαγγελέας. Αυτή η ιστορία κρατάει 4 χρόνια".
Δημήτρης Μελισσανίδης:
"Πήρα επί προσωπικού αυτά που είπε ο κύριος Μανωλάς. Δεν μπορεί να το παίζει προφέσορας και να ξέρει αν εγώ πήρα πίσω τα λεφτά για τις μεταγραφές των Οκκά και Λυμπερόπουλου. Δεν μπορεί κανένας ΑΕΚτζής να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις στις κρίσιμες στιγμές. Ξέχασε τα δικά του; Αν θα μιλήσω, θα μάθουν όλοι ποιος είναι ο Μανωλάς και θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Όταν η ΑΕΚ πάει καλά άνθρωποι σαν κι αυτόν λυπούνται, ενώ όταν δεν πάει καλά φροντίζουν να βγάλουν τη χολή τους, κάνοντας κριτική στην κατάσταση που επικρατεί. Με ενοχλεί η στάση Μανωλά, καθώς εγώ έφυγα επειδή με ανάγκασαν και όχι επειδή το ήθελα. Καταδικάζω όλα όσα έγιναν σήμερα, τα οποία αμαυρώνουν την ιστορία της ΑΕΚ. Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει οποιαδήποτε σχέση την αλητεία. Δεν μπορούν 50 σκουλαρικάδες να ασκούν διοίκηση στην ομάδα και να λένε αυτοί ποιον θέλουν για προπονητή και ποιον όχι. Εγώ ό,τι είναι να κάνω για την ΑΕΚ θα το κάνω. Δεν μπορεί κανένας Έλληνας επιχειρηματίας να σηκώσει το οικονομικό βάρος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Δεν μπορώ να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Είμαι ξεκάθαρος. Η πραγματικότητα είναι ότι αν δεν παρέμβει η Πολιτεία, η ΑΕΚ θα χαθεί και χωρίς ΑΕΚ θα πτωχεύσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με φοβίζει σίγουρα το γεγονός ότι τη Δευτέρα μπορεί να κατατεθούν 18 προσφυγές. Για το γηπεδικό είχα μιλήσει εγώ στο Μονακό, αλλά κάποιοι κύριοι από τα βόρεια προάστια με κατηγόρησαν ότι αδίκως παρεμβαίνω. Το γήπεδο γκρεμίστηκε χωρίς λόγο και μετά την τόση οικονομική ταλαιπωρία που υπέστη. Αν είχε γήπεδο η ΑΕΚ, φέτος, θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα βάσηει του υλικού που έχει. Οι πέντε έδρες ταλαιπώρησαν πολύ τους παίκτες".
Στη συνέχεια, η κουβέντα φούντωσε και Μελισσανίδης, Μανωλάς έκαναν διάλογο με... βαριές εκφράσεις:
Μελισσανίδης: "Τα δικά σου τα ξέχασες; Θα πρέπει να φύγεις από την Ελλάδα"
Μανωλάς: "Ρε λαμόγιο. Γιατί με λες εκβιαστή; Πες μου τώρα! Δεν ντρέπεσαι λίγο. Θυμάσαι με ποσά λεφτά υπέγραψα στην ΑΕΚ";
Μελισσανίδης: "Μη μου φωνάζεις εμένα. Οταν ανέλαβα την ΑΕΚ με πήρες τηλέφωνο και μου είπες ότι δεν θα παίξεις ενώ είχες συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη. Τα ξέχασες; Εσύ είπες ότι τα λεφτά από τη μεταγραφή του Οκκά τα πήρα πίσω. Πού το ξέρεις;"
Μανωλάς: "Τσακώθηκα με τον Μπάγεβιτς γι' αυτό δεν κατέβαινα να παίξω. Περίμενα μέχρι το καλοκαίρι και αφού δεν μου ζήτησε συγγνώμη αποφάσισα να φύγω. Δεν το έκανα, όμως. Πήρα μόνο 70 εκατομμύρια το χρόνο. Δεν μπορεί κανένας Μελισσανίδης να με τρομάξει".
Μελισσανίδης: "Εγώ ρε Μανωλά, σου είχα πει ότι έχω τα λεφτά χρεωμένα;"
Μανωλάς: "Κρίμα γιατί όταν ήρθες στην ΑΕΚ νόμιζα ότι ήσουν νοικοκύρης. Μου είπες να μείνω και έπειτα από λίγο καιρό πούλησες την ομάδα, ρε!".
Μελισσανίδης: "Μπορούμε να σταματήσουμε να λέμε για τα παλιά; Εχω παραδεχτεί ότι έχω κάνει ένα λάθος".
Μανωλάς: "Πριν κλείσω θέλω να ζητήσεις συγγνώμη. Ολοι ξέρουν ποιος είναι ο Μανωλάς. Με ζητούσε ο Ολυμπιακός και δεν πήγα για το καλό της ΑΕΚ".

Bayern7 έγραψε:
Το αδερφατο των ιπποτών.
Same_old_story έγραψε:Bayern7 έγραψε:
Το αδερφατο των ιπποτών.
Τι κάνουν πεντικιούρ;
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]