Η εν λόγω μητέρα δεν μού φαίνεται βέβαια τέτοια περίπτωση, αλλά εξαιρέσεις δεν προβλέπονται.
Η δε δικηγόρος της ΜΚΟ είναι γνωστό νούμερο.
manosky έγραψε:αντί να κάνει γυμναστική με τα παιδιά, τα έβαζε να κάνουν αγωνίσματα και ανταγωνιστικές ασκήσεις.
Δεν ξέρω πόσα παιδιά χτύπησαν στην προσπάθεια να "πρωτεύσουν", ξέρω όμως ότι κάποια απέφευγαν να συμμετάσχουν γιατί δεν έρχονταν πρώτα και δέχονταν κοροϊδίες από τα υπόλοιπα.
μπράβο μπράβο
Ο ανταγωνισμός που προάγει το σύνολο μέσω των ατομικών επιδόσεων
και η αριστεία στις γνώσεις είναι άλλο πράγμα και πρέπει να καλλιεργείται εντός υγιών πλαισίων.
otso έγραψε:απο το θεματα υγειας
ενα edit [mod]που προσλαμβανουν καθε χρονο στο δημοτικο για γυμναστη του edit [mod], εβαλε τον γιο μου με δεμενα ματια να τρεχει και να τον οδηγει καποιος αλλος (τα edit [mod]του υπουργειου εβαλαν τις edit [mod]να μην καμουν μαθημα και να παιζουν τους παραολυμπιακους) ο αλλος πιτσιρικας για πλακα τον πηγε στα σκαλοπατια του σχολειου με αποτελεσμα ο δικος μου να πεσει και να χτυπησει στο γονατο ,φυσικα ο γυμναστης δεν τον σταματησε γιατι ηταν πολυ αστειο το θεαμα.
και συνεχιζω
σημερα δεν εχει σχολειο (συνελευση) αυριο προβες για την 28η , σαββατοκυριακο , δευτερα 26 γιορταζει η τοπικη εκκλησια , αργια, 27 παραμονη 28ης εκδηλωσεις , 28 παρελαση . στον καιρο μου οι εκδηλωσεις γινονταν ανημερα , τωρα αλλη μερα ωστε να εχουμε κι αλλη αργια . τι λετε γιαυτα τα ερπετα και την παιδεια που προσφερουν; αν καποιος δουλευει τι κανει; τα παιδια 1ης 2ας δημοτικου ειναι μικρα για να μεινουν χωρις επιβλεψη , ετσι και παθουν τιποτα πηγες φυλακη σαν κηδεμονας.
manosky έγραψε:Για το τελευταίο μόνο:
υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά στο να χωρίζονται τα πιτσιρίκια σε ομάδες και να παίζουν παιχνίδια, από μπάλα μέχρι μήλα και κρυφτό και στο να ορίζει ένας δάσκαλος τη δοκιμασία
Ο δάσκαλος, εκ των πραγμάτων, είναι σε θέση ισχύος. Δεν παίζει ο Θανασάκης με την Τιτίκα, βάζει στόχους η Υπέρτατη Αρχή της τάξης.
Και όταν ένα παιδί χάνει, πόσο μάλλον μονίμως, πχ γιατί είναι στρουμπουλό ή μικρόσωμο ή φοράει γυαλιά ή δεν του πολυκόβει ή έχει θέματα ένταξης στο σύνολο, καθίσταται legitimate target πώς το λένε στα ελληνικά.
Γι' αυτό τα έχω με τη συγκεκριμένη γυμνάστρια, επειδή έκανε ζημιά αντί για καλό και φερόταν αντιπαιδαγωγικά.
otso έγραψε:ενα edit [mod] που προσλαμβανουν καθε χρονο στο δημοτικο για γυμναστη edit [mod] , εβαλε τον γιο μου με δεμενα ματια να τρεχει και να τον οδηγει καποιος αλλος (τα edit [mod] του υπουργειου εβαλαν τις edit [mod] να μην καμουν μαθημα και να παιζουν τους παραολυμπιακους) ο αλλος πιτσιρικας για πλακα τον πηγε στα σκαλοπατια του σχολειου με αποτελεσμα ο δικος μου να πεσει και να χτυπησει στο γονατο ,φυσικα ο γυμναστης δεν τον σταματησε γιατι ηταν πολυ αστειο το θεαμα.
otso έγραψε:σημερα δεν εχει σχολειο (συνελευση) αυριο προβες για την 28η , σαββατοκυριακο , δευτερα 26 γιορταζει η τοπικη εκκλησια , αργια, 27 παραμονη 28ης εκδηλωσεις , 28 παρελαση . στον καιρο μου οι εκδηλωσεις γινονταν ανημερα , τωρα αλλη μερα ωστε να εχουμε κι αλλη αργια . τι λετε γιαυτα τα edit [mod] και την παιδεια που προσφερουν; αν καποιος δουλευει τι κανει; τα παιδια 1ης 2ας δημοτικου ειναι μικρα για να μεινουν χωρις επιβλεψη , ετσι και παθουν τιποτα πηγες φυλακη σαν κηδεμονας.
manosky έγραψε:Γυμνάστρια, "αριστερή" προς ΠΑΜΕ, πρώτη και καλύτερη σε κάθε απεργία και σε κάθε κοπάνα "κεκτημένη", αντί να κάνει γυμναστική με τα παιδιά, τα έβαζε να κάνουν αγωνίσματα και ανταγωνιστικές ασκήσεις.
manosky έγραψε:Δεν ξέρω πόσα παιδιά χτύπησαν στην προσπάθεια να "πρωτεύσουν", ξέρω όμως ότι κάποια απέφευγαν να συμμετάσχουν γιατί δεν έρχονταν πρώτα και δέχονταν κοροϊδίες από τα υπόλοιπα.
manosky έγραψε:Ναι μωρέ, θα την αξιολογήσουν οι άλλοι δάσκαλοι και οι μοριοδοτημένοι λόγω συνδικαλιστικής δράσης διευθυντές.
manosky έγραψε:Τα μικρά παιδιά δεν τα βάζουμε να πρωτεύουν σε αγωνίσματα, τους διδάσκουμε την άμιλλα.
Ο ανταγωνισμός που προάγει το σύνολο μέσω των ατομικών επιδόσεων και η αριστεία στις γνώσεις είναι άλλο πράγμα και πρέπει να καλλιεργείται εντός υγιών πλαισίων
manosky έγραψε:Και σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ σε μια ιεραρχία, κρατική ιεραρχία μάλιστα, να αποφασίζουν οι υφιστάμενοι ποιον θα έχουν για προϊστάμενο. Γιατί ο προϊστάμενος θέτει τα όρια στους υφιστάμενους, τους τρέχει αν απαιτηθεί, τους παραχωρεί προνόμια ή ποινές και δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται από τους ίδιους τους ελεγχόμενους η μοριοδότησή του.
Εντάξει και μ' αυτό;
Αν όχι, λυπάμαι, αλλά δεν θα το συνεχίσω, δεν υπάρχει λόγος να συζητώ για το αν ισχύει κάτι δεδομένο.
manosky έγραψε:Ενδεικτικό πρόγραμμα γυμναστικής δημοτικών σχολείων:
http://users.sch.gr/adanis/Seminars/Gym ... _Danis.pdf
Δεν αναφέρεται πουθενά ο ανταγωνισμός, ούτε εμμέσως. Αναφέρονται πολλά ωραία πράγματα, όχι όμως ο ανταγωνισμός με πρωτιές κλπ, λες κι είμαστε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας και πρέπει να βγάλουμε τους αυριανούς πρωταθλητές. Από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ κιόλας.
Εντάξει; Πάμε παρακάτω τώρα.
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]