Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By elvet
#176543 Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, και αφού έχουμε και κάποια ηλικία, το coupe πρέπει να είναι άνετο, καλοσχεδιασμένο και «κλασάτο», άρα αποκλείονται αστέρια, προπέλες, κλπ.
Με λίγα λεφτά (ατμοσφαιρικά, >10ετίας) για ξεχωριστές εμφανίσεις
Εικόνα
Εικόνα
κάτι λίγο πιο σοφιστικέΕικόνα

και κάτι πιο εκκεντρικό
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#176574 ^Ρησπεκτ για όλο το ποστ του ελβετ.
Μια Alfa GT λείπει και έχουμε την επιτομή του μνημονιακου κουπέ.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#176576 Ήθελα να ήξερα που πάτε και τα βρίσκετε.... :rtfm: :rtfm:
Δηλαδή ένα τέτοιο:
Εικόνα
data.motor-talk.de/data/galleries/0/36/2535/19036088/p1618-02-07-05-10-47639.JPG
μόνο εγώ γουστάρω;

Μόλις γύρισα από μια απίθανη νυχτερινή βόλτα με ένα καταπληκτικά συντηρημένο αυτόματο W210 πετρελαϊκού τύπου, που για άλλη μια φορά μου επιβεβαίωσε ότι έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο ... 700Κ χιλιόμετρα και δεν κάνει κιχ. Ροπάκλα απο χαμηλά και άνεση απίθανη, αυτόματο που δεν ακούγεται τίποτα, τεράστιοι χώροι και το κερασάκι: Μέση κατανάλωση πόλης; 5.8λ/100χλμ!
To skonda μου (1.2 και καμιά 500ριά κιλά λιγότερα) κόστιζε τα διπλά να το αγοράσω, εύκολα καιει 1-2 λίτρα παραπάνω και με το 1/15 των χιλιομέτρων της 210 τρίζει και μπουμπουνίζει... Α, ναι, είναι πιο ¨σπορτιφ¨ βέβαια και σα σύγχρονο πιο ασφαλές! :lol: :svivhaha: :svivhaha:
Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι σωστα; :s_hang
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#176579 Ρε Διγετη 700k χλμ ίσα ίσα που έχει στρωθεί.
Ασχολεισαι εσύ με τέτοια νεουδια;

BTW πριν λίγο γύριζα μαζι με ένα 406 coupe.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#176582 ok, γύρισες με ταξί σπίτι. Happens often.

elvet, +4 :) ιδίως 406 coupe...
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Νίκος Παππάς έγραψε:Ε, δεν το λες κουπέ αυτό! Τριιθυρο χατς είναι.

Από το Moto G

Το scirroco ως δήθεν κουπέ μοσχοπουλησε...go figure.
Κι αναφέρομαι στο τελευταίας εσοδείας βέβαια, καθώς το πρωτο μια χαρά κουπέ ηταν.

Κατα τα αλλά...εγώ Αγγλία απο το 97 που πρωτοπηγα, χαλβαδιαζα αυτά στα motor shows...απο το 99 τα εβρισκα κι αρκετά φθηνά, μετάνιωσα που δεν πήρα ποτε ενα να παίξω λίγο :( :
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
JimClark έγραψε:ok, γύρισες με ταξί σπίτι. Happens often.
elvet, +4 :) ιδίως 406 coupe...

Ταξί, φυσικά στην πένα, μόνο που το έχει ένας εξαιρετικός κύριος που με τιμά με τη φιλία του τον τελευταίο καιρό, ο οποίος ήξερε ότι μου τρέχουν τα σάλια όταν βλέπω old school μερσεντές και ήρθε και με πήρε μια γύρνα νυχτερινή, έτσι για να ξεχαρμανιάσω. :s_howdy

Εικόνα

https://www.youtube.com/watch?v=FLnk92YNKq0

Εικόνα
imganuncios.mitula.net/lancia_fulvia_fulvia_leva_lunga_1216_4_marce_usata_cremona_4170134414809494412.jpg

Λέβα λούνγκα, πρέγκο... :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
saxon_747 έγραψε:Mercedes 500SEC

Κάνουμε μαγκιές επειδή έχει πέσει το gsis, ε; :hmmm: :shifty:

Εικόνα
larevueautomobile.com/fiche-technique/photos/2006/Alfa-Romeo/GT/Alfa_Romeo_GT_001.jpg

Εικόνα
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Audi_A5_Coup%C3%A9_TFSI_S-line_%E2%80%93_Frontansicht%2C_12._Juni_2011%2C_D%C3%BCsseldorf.jpg

Εικόνα
data.motor-talk.de/data/galleries/0/127/137/11799917/clk-41810.jpg
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#176878 Djet νομιζω καπου ειχα δει να στο ξαναλεει καποιος,τα urls που αφηνεις κατω απο τις φωτο ειναι περιττα,τι εξυπηρετουν εφοσον η ιδια η φωτο χρησιμοποιει το λινκ ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
socratesn έγραψε:Djet νομιζω καπου ειχα δει να στο ξαναλεει καποιος,τα urls που αφηνεις κατω απο τις φωτο ειναι περιττα,τι εξυπηρετουν εφοσον η ιδια η φωτο χρησιμοποιει το λινκ ? :hmmm:

Ναι, το ξέρω. Εσένα σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτό;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#176891 Τι προβλημα να μου δημιουργει?Μια ερωτηση εκανα ,σε συνδιασμο με τη διαπιστωση οτι κανεις μαλλον περιττο κοπο.Για σενα το ειπα ουσιαστικα και απορησα αν το κανεις για καποιο λογο που αγνοω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
D-Jet έγραψε:
socratesn έγραψε:Djet νομιζω καπου ειχα δει να στο ξαναλεει καποιος,τα urls που αφηνεις κατω απο τις φωτο ειναι περιττα,τι εξυπηρετουν εφοσον η ιδια η φωτο χρησιμοποιει το λινκ ? :hmmm:

Ναι, το ξέρω. Εσένα σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτό;

Σε εμένα στο κινητό φεύγει εκτός της υπόλοιπης σελίδας και τη μεγαλώνει χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
D-Jet έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Mercedes 500SEC

Κάνουμε μαγκιές επειδή έχει πέσει το gsis, ε; :hmmm: :shifty:

:lol: :svivhaha: :lol: :svivhaha: