Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Chris έγραψε:x στο μόναχο ρε θηρίο?? (ή διπλό? :shifty: )

X στο Μόναχο και Χ εντός με Αρσενέλ Βενγκέρ (θα του δώσουμε την πρόκριση στο europa, ο Ολυμπιακός τιμάει τα παιδιά του :shifty: ).
Άβαταρ μέλους
By gianik
Bayern7 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Αν πάνε φυσιολογικά τα αποτελέσματα δηλαδή
Νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό
Νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό
Ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν
Ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν
τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε... :s_bye

Ή ήττα με 0-1, 1-2..
Εγώ πάντως βλέπω να προκρίνομαι με 11 βαθμούς. :shifty:
Σημείωσε το diplomat. :rtfm:

Ρε συ σε ισοπαλια βαθμων , αν εχεις χασει 0-1 ή 1-2 απ την Αρσεναλ περνας εσυ αφου ειχες κερδισει 2-3..
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
giannik1977 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Αν πάνε φυσιολογικά τα αποτελέσματα δηλαδή
Νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό
Νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό
Ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν
Ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν
τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε... :s_bye

Ή ήττα με 0-1, 1-2..
Εγώ πάντως βλέπω να προκρίνομαι με 11 βαθμούς. :shifty:
Σημείωσε το diplomat. :rtfm:

Ρε συ σε ισοπαλια βαθμων , αν εχεις χασει 0-1 ή 1-2 απ την Αρσεναλ περνας εσυ αφου ειχες κερδισει 2-3..

Το ίδιο πράγμα λέμε. Θα θέλω ισοπαλία (όπως λες εσύ) ή ήττα με 0-1,1-2 (όπως συμπληρώνω εγώ).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#176350 @Bayern, ναι , ο.κ το ιδιο λεμε..

Ο Νοιερ μαζι με τον Κουρτουα νομιζω ειναι μακραν οι καλυτεροι τερματοφυλακες αυτη τη στιγμη..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#176356 Ε ναι ρε συ δεν βαζω κ τους παλιους μεσα , Ολιβερ Καν κ.λ.π
Ειπαμε , αυτην την εποχη.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Και ο Βαν Μπροκελεν ειναι πολυ καλος! Οπως και ο Σιλτον!!

Και ο Στιλ γκεακο. Και ο Στιλ.. :s_rofl

==========================

Έδωσαν ονόματα χρηματοδοτών για τους δύο τόνους ηρωίνης
Ποιοι πλήρωσσαν τα €15 εκ. για το «Νοοr 1» και η λύση του «μυστηρίου του Σουέζ»

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=747559

Redsagainsthemachine.gr
48 mins ·
Τι έγινε ρε παιδιά, 2 αλλοδαποί επιχειρηματίες χρηματοδότησαν το φορτίο της ηρωινης του Noor 1; :help:
Δεν έδωσε τα λεφτά ο Μαρινάκης; :help:
Από το πρωί έχει βγάλει το άρθρο στο ''ΒΗΜΑ'' ο Λαμπρόπουλος, αλλά δεν βλέπουμε να αναπαράγεται από το sdna.gr, ούτε από το skai.gr, ούτε από το dikisports.blogspot.gr του Θωμαϊδη. :help:
Γιατί άραγε; Δεν το πήραν πρέφα; Άλλες μέρες έχουμε άμεση ενημέρωση μέσα από το δικαστήριο για καταθέσεις μαρτύρων. Τώρα τι γίνεται; :help:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#176403 Έπεσες απ' τα σύννεφα ε? :shifty:

Ήθελες να τα χει δώσει ο χοντρός απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, για να σου επιβεβαιώσει το μύθο? :shifty:

Δεν κάνει το παιδί λέμε! Ούτε 2 τόνους ηρωίνης σαν άντρας δεν μπορει να χρηματοδοτήσει!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Bayern7 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, 2 αλλοδαποί επιχειρηματίες χρηματοδότησαν το φορτίο της ηρωινης του Noor 1; :help:
Δεν έδωσε τα λεφτά ο Μαρινάκης; :help:

Trolling within trolling :metalo:

Έχω ένα καλύτερο: Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια φτωχή κοπέλα που την έλεγαν Σταχτοπούτα.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#176476 Το θέμα κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας. Θα καθαριστεί, ορισμένοι θα τιμωρηθούν και θ' ανοίξει εκ νέου. Μέχρι τότε, ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας, αλλά το παρακάνετε κάποιοι. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#176481 Ανοίξαμε εκ νέου και σας περιμένουμε. Είχαμε δύο προειδοποιήσεις. Αν συνεχίσετε έτσι, θα υπάρξουν και άλλες. Δεν χρειάζεται τόσο βρισίδι, το παρακάνετε κάποιοι. Μην μας αναγκάσετε να το κλειδώσουμε για πάντα. [Admin]