Η ερώτηση είναι τι πιθανότητες να βρεις το μπελά σου με τον κινητήρα και την τετρακίνηση...
D-Jet έγραψε:The Ace έγραψε:Μέσα το coupe και το cabrio είναι πανομοιότυπα![]()
Πανομοιότυπα χάλια θες να πεις:
Θυμάμαι τους περιστροφικούς διακόπτες δεξια και αριστερά στο ταμπλο και το πανέμορφο τιμόνι!
το FC ήθελε να χτυπήσει τις 924/944
Στην Ελλάδα μια ζωή το βλέπαμε έτσι γιατί το ένα έκανε 10 εκατομμύρια λόγω 1300κ.εκ. και το άλλο 35 (αυτοί που δεν είχαμε ούτε τα 35 αλλά ούτε και τα 10, συνήθως). Όταν βρισκόσουν στο εξωτερικό, όμως, που οι τιμές τους δεν ήταν παράλογα διαφορετικές, δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης... πέρα από την αντιγραφή στο σουλούπι, μιλάμε για άλλο κοινό και άλλη φιλοσοφία (το rotary απο μόνο του είναι ξεχωριστή φιλοσοφία)...
Τεσπα, αν και η 944 cabriolet είναι μια κούκλα (παραγωγή κατευθείαν από σπουδή-με διαφορά απο τα ομορφότερα πετσοκομμένα) και τα δύο αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά καλύτερα κλειστά.
Το είχα κάνει 2 φορές (με επιδιόρθωση, όχι κανονική αλλαγή), την 3η φορά βαρέθηκα και το άφησα έτσι, μαζί με την κεραία που δεν έβρισκα μοτεράκι
Του είχα βάλει δικό μου FCD, είχα φτιάξει sleepy eyes ρυθμιστικό, είχα φτιάξει δικό μου cold-air, γενικώς είχα ασχοληθεί πολύ με δαύτο, το γούσταρα πολύ
EDDIE_147 έγραψε:http://autosportkaratzas.car.gr/cars/view/7077268/
Η ερώτηση είναι τι πιθανότητες να βρεις το μπελά σου με τον κινητήρα και την τετρακίνηση...
IKE έγραψε:Απορία, γνωρίζει κανείς την βλακεία με το ότι το FC είναι ΚΛΩΝΟΣ 944 ποιος την ξεκίνησε?
), είναι πραγματικά απολαυστική.
IKE έγραψε:Προφανώς και δεν καθιέρωσε η 924 την "τυριέρα".
IKE έγραψε:...Το κακό είναι ότι στερεότυπα και βλακείες επιβιώνουν (για να μην πω 'ανθουν' ) μέχρι σήμερα.
IKE έγραψε:Τι εννοείς καθιέρωσε?
Αυτό υπήρχε και σε προγενέστερα και σε σύγχρονα της 924 μοντέλα, Citroen SM, Chevrolet Camaro, Pontiac GP / thunderbird, Nissan 300ZX, Corvette.
Δεν μοιάζουν όλα αυτά αλλά όχι ότι τεκμαίρει αντιγραφή της 924 η χρήση αυτού του στοιχείου.
EDDIE_147 έγραψε:http://autosportkaratzas.car.gr/cars/view/7077268/
Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]