Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#176221 Ναι, εγώ τύπωσα κιόλας το χαρτί που δίνει για να καλιμπραρει την κάμερα και αποτύπωσα τα δωμάτια.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#176237 Ετοιμάζεις server room με xeon κλπ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
koumis έγραψε:Ευτυχως στο σπίτι ο βαρύτερος ειαμι εγώ (76kg).
Για τους επισκέπτες και την τραπεζαρία υπάρχουν άλλες....βαρεων βαρών!

Η καρεκλα που ψαχνεις ειναι απομιμηση (συνηθως) της Cesca Chair του Marcel Breuer, θα βρεις πολυ καλες σε παρα πολλες εκθεσεις -εγω ειχα αγορασει μια το 2005 απο τη νεοσετ να φανταστεις 40 ευρω?- δεν χρειαζεται να παρεις την γνησια απο τη Knoll και να τα σκασεις χοντρα.

Εικόνα

Απο τις αγαπημενες του ιδιου αρχιτεκτονα η wassily σχεδιασμενη για το γνωστο ζωγραφο και καθηγητη W. Kadinsky και αυτη τη βρισκεις σε εξευτελιστικες τιμες στο internet

Εικόνα

Τοπ τεν βεβαια h butterfly chair

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#176459 Ωραιες για να τις βλεπεις αλλα οχι για να καθεσαι δυστυχως οι 2 τελευταιες, οπως και οι περισοτερες ντιζαϊνατες... αυτη που ψαχνει το παιδι ειναι ενταξει.
Άβαταρ μέλους
By koumis
#176460 Βρηκα μια ωραια 6αδα
http://www.ebay.co.uk/itm/6-DINING-CHAI ... l#shpCntId

Κριμα που ΔΕΝ στέλνει ταχυδρομικώς... Αλλα τώρα που το σκέφτομαι είναι και τα CapitalControl.

Μαλλον πρέπει να κάνω καμια βόλτα από Μοναστηρακι
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#179098 Εκει που κοιμομουν το μεσημερι ακουω μια φωνη...
Το εβαλε το πρακτικερ προσφορά...
Πιο πολυ για το εφε και λιγότερο για ζεστη..
Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#179111 Γκεακο, σκεφτηκες ποτε να βαλεις ξυλινο πατωμα? (δεν μιλαω για laminate, κανονικο ξυλο, απλα τοποθετειται με τον ιδιο τροπο)
Τεραστια διαφορα και οπτικη και αισθητικη σε σχεση με το πλακακι. Τα καλυτερα λεφτα που εδωσα ποτε μου, μαζι με τα λεφτα του lasik.
Άβαταρ μέλους
By nEK
drdino έγραψε:Ναι, εγώ τύπωσα κιόλας το χαρτί που δίνει για να καλιμπραρει την κάμερα και αποτύπωσα τα δωμάτια.

Και γω το κατεβασα αλλα δεν μπορεσα ναεκτυπωσω. Πρεπει να αγορασω το πλανο και τα cc δεν μουβτο επιτρεπουν
Άβαταρ μέλους
By trident1971
koumis έγραψε:Βρηκα μια ωραια 6αδα

Κριμα που ΔΕΝ στέλνει ταχυδρομικώς... Αλλα τώρα που το σκέφτομαι είναι και τα CapitalControl.

Επειδη ΓΑΜΟΥΝ :metalo: , και βλεπω οτι ειναι κοπια ντιαζαινιάς, δεν ψαχνεις για τιποτα ρελικες?
εχει κατι κωδικους στο λινκ που εβαλες, και γενικα αρκετοι φτιαχνουν κοπιες απο ντιζαινιες...

ψαχνεις
ceska b32 (ειναι χωρις μπρατσα),
ceska b64 (με μπρατσα)
στις εικονες στο google λογικα απο πιsω κρυβονται site που τις πουλανε
κατι γερμαναραδες πχ τις πουλανε 210€ τη μια καινρουριες αυτες με τα μπρατσα, 180 χωρις, και εχουν και ανταλλακτικα μπρατσα πλατες αν βρεις κανα σκελετο
λογικες μου φαινοται οι τιμες για τετοια "μουρη"
http://www.classicamobile.com/index.php?stoken=8D3E2194&force_sid=&lang=0&cl=search&searchparam=Marcel+Breuer+Ceska.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
koumis έγραψε:Βρηκα μια ωραια 6αδα

Πήγαινε μια βόλτα στο Έδρανο στο Μοναστηράκι.

Αν θυμάμαι καλά έχουν και οι Mexil/Almeco αλλά πληρώνεις και όνομα (και καλά).
Άβαταρ μέλους
By nEK
nEK έγραψε:
drdino έγραψε:Ναι, εγώ τύπωσα κιόλας το χαρτί που δίνει για να καλιμπραρει την κάμερα και αποτύπωσα τα δωμάτια.

Και γω το κατεβασα αλλα δεν μπορεσα ναεκτυπωσω. Πρεπει να αγορασω το πλανο και τα cc δεν μουβτο επιτρεπουν

Finally i did it!

Εικόνα

Εικόνα
Πως σας φαινεται η διαταξη? το ψυγειο το θελω εκει επειδη απο πισω εχει υδρυλικες διατακεις που θελω να ειναι προσβασιμες κατα καποιο τροπο.
Το σωμα καλοριφερ, δυσκολο να φυγει, οπως και οι πορτες.
Τελευταία επεξεργασία από nEK και 28 Οκτ 2015, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά