Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Bayern7 έγραψε:
diplomat έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Κακά τα ψέματα, τις 5-6 τοπ κλας ομάδες της Ευρώπης (Bayern, Barcelosers, Puta Real, κανά 2 αγγλικές κλπ) δε μπορείς να τις παίξεις στα ίσα.

Εντάξει, να συμφωνήσω για τις παραπάνω ομάδες. Την ΄Αρσεναλ όμως, πρέπει οπωσδήποτε να την παίξεις στα ίσια (δεν λέω να μην φυλάς τον κώλο σου, αλλά όχι και τρεις κόφτες) και να κυνηγήσεις ό,τι μπορείς να κυνηγήσεις. Λίγο ο Τσόρι, λίγο ο Φορτουνάκος, λίγο κανα στραβοπάτημα ο μαυρούκος μπροστά (μαχητικός φαίνεται), θα το παστελώσεις το γκολ στα πελατάκια από το Λονδίνο. Τα ίδια και σε μεγαλύτερο ακόμα βαθμό ισχύουν και για την Ντυνάμο.

Μέσα στο Λονδίνο λες; :help:

Bayern7 έγραψε:
diplomat έγραψε:΄Οχι, την ΄Αρσεναλ λέω στο Καραϊσκάκη, την Ντυνάμο όμως ναι, και μέσα και στο Ζάγκρεμπ. Δεν γουστάρω λουσεριές, πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και εγωϊσμό :lol:

Ε καλά την Άρσεναλ εδώ άνετα. Θα μας βοηθήσει και ο Βενγκέρ. :shifty: Μεγάλος ολυμπιακός ο Αρσέν, τι να λέμε.
Καλά με τη Ντιναμο ναι, δεν το συζητώ.

Τα λέγαμε και τα γράφαμε. :rtfm:
Πριαπισμός χωρίς προηγούμενο με τον Θρύλο και φέτος (πέρυσι γκαβλώναμε κυρίως με μπάσκετ).
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#176186 2 ώρες μετά το τέλος του ματς και ακόμη ψάχνουμε την τρύπα που πέρασε την μπάλα ο Ιντέγε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#176188 Τιμή και δόξα στον κορυφαίο μας παίκτη σήμερα, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που κάνει δηλώσεις αυτήν την ώρα με καπελάκι Ερυθρού Αστέρα μέσα στο Ζάγκρεμπ, στο γήπεδο που ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος Σερβίας-Κροατίας το 1990... :metalo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#176191 Bayern πες στην ομάδα σου να πάει να αυτοκτονήσει ρε.
Ρε θα είχαμε περάσει στους 16 από την 3η αγωνιστική με τους μαλάκες τους Γερμανοί.

Κατά τα άλλα η ομάδα είναι τρένο και μπορώ να πω ότι στα εκτός παίζει καλύτερα από ότι εντός.
Ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού φέτος είναι αυτός που κάθεται στον πάγκο και είναι ο coach Μάρκο Σίλβα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#176192 Καλά, το δίδυμο Μίλι-Κασάμι είναι μπετόν αρμέ. Βασικά, όλοι οι παίχτες του Θρύλου μαρκάρουν καλά και βγάζουν προσωπικότητα στο γήπεδο.

Μοναδικό παραπονάκι που έχω είναι ότι μερικές φορές πουλούσαμε την μπάλα, α, και ίσως να έπρεπε να αρχίσει τον Τσόρι αντί για τον Φορτουνάκο, για να μοιράσει καλύτερα το παιχνίδι, αλλά κλάιν, όταν βγάζει μπαλιά-ασσίστ ο Σιόβας, όλα γίνονται. :lol:

Edit:
Giuseppe Busso έγραψε:Ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού φέτος είναι αυτός που κάθεται στον πάγκο και είναι ο coach Μάρκο Σίλβα.

+άπειρο... έχω πάθει πλάκα με την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα που χειρίζεται τα ματς ο Σίλβα, ο οποίος είναι πάντα διαβασμένος και σοβαρός.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:Καλά, το δίδυμο Μίλι-Κασάμι είναι μπετόν αρμέ. Βασικά, όλοι οι παίχτες του Θρύλου μαρκάρουν καλά και βγάζουν προσωπικότητα στο γήπεδο.

Μοναδικό παραπονάκι που έχω είναι ότι μερικές φορές πουλούσαμε την μπάλα, α, και ίσως να έπρεπε να αρχίσει τον Τσόρι αντί για τον Φορτουνάκο, για να μοιράσει καλύτερα το παιχνίδι, αλλά κλάιν, όταν βγάζει μπαλιά-ασσίστ ο Σιόβας, όλα γίνονται. :lol:

O Σίλβα ξέρει. Ο Φορτούνης σήμερα δεν ήταν στα γνωστά επίπεδα αλλά δεν πειράζει.
Σήμερα όμως έπαιξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από καιρό ο Μαζουακού. Ο Σιόβας μου άρεσε πολύ επίσης και δεν αναφέρομαι λόγω της ασίστ.
Ρομπέρτο εγγύηση.

Θέλω να δω Φινμπόγκασον ρε γαμώτο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Giuseppe Busso έγραψε:
diplomat έγραψε:Καλά, το δίδυμο Μίλι-Κασάμι είναι μπετόν αρμέ. Βασικά, όλοι οι παίχτες του Θρύλου μαρκάρουν καλά και βγάζουν προσωπικότητα στο γήπεδο.

O Σίλβα ξέρει. Ο Φορτούνης σήμερα δεν ήταν στα γνωστά επίπεδα αλλά δεν πειράζει.

Αυτό ακριβώς (το μπόλντ) σκέφτηκα κι εγώ κατά την διάρκεια του ματς. ΄Ισως να μην ήταν 100% ο Τσόρι, ίσως να ήθελε ο κόουτς να εκμεταλλευτεί το άστρο του Φορτούνη ο οποίος βάζει συνεχώς γκολ στα τελευταία παιχνίδια, ίσως, ίσως...

Αυτό είναι το φοβερό με τον Θρύλο φέτος. Ο Τσόρι και ο Φορτούνης καλύπτουν ο ένας τον άλλο, ενώ δεν χρειάστηκε ΚΑΝ να σηκωθεί ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ ο οποίος παρέμεινε πάγκο. Τί να λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#176201 Ο Καμπιάσο βασικά έμεινε εκτός αποστολής γιατί νομίζω είχε κάτι μικροπροβλήματα..

Κατά τα άλλα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Έχουμε ξανακερδίσει ποτέ 2 σερί εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη; :hmmm: :lol:

Με νίκη στο επόμενο και ταυτόχρονα νίκη της Bayern περνάμε στους 16 ε;

Τέλος +1000 στα σχόλια για τον Σίλβα :s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#176204 Και κλαααααμα τα χανουμοζελια...... Πωτς γκενεν αυτη η ομαδα που βγαζει φωτιες στη μαπα καθε αντιπαλου να ειναι μολις 3 βαθμους μπροστα απο την αγελη με το κουτοχορτο για σημα;; :dizzy: ποσο σπρωξιμο πια;;; Βαγγελη παρε την ομαδα και φυγε απο τη σουπαλιγδα των πουθεναδων που παιζουν με κουτρουμπη και νινη.. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
mikeerfol έγραψε:Ο Καμπιάσο βασικά έμεινε εκτός αποστολής γιατί νομίζω είχε κάτι μικροπροβλήματα..

Xμ... μάλιστα. Μέσα στην αναμπουμπούλα της καφετέριας (ως παιδιά του λαού δεν παίζουν φράγκα για νόβες και οτέδες), δεν το χαμπάριασα. :lol:

mikeerfol έγραψε:Κατά τα άλλα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Έχουμε ξανακερδίσει ποτέ 2 σερί εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη; :hmmm: :lol:

Μπα... βασικά ο Θρύλος έχει κάνει εφτά διπλά στην ιστορία του (οπότε πριν από φέτος είχαμε πέντε, άρα δεν παίζει), αλλά ανεβαίνουμε. :superman:

mikeerfol έγραψε:Με νίκη στο επόμενο και ταυτόχρονα νίκη της Bayern περνάμε στους 16 ε;

Μην βιάζεσαι, έχουμε αποκλειστεί και στο παρελθόν με εννιά βαθμούς. :rtfm:

mikeerfol έγραψε:Τέλος +1000 στα σχόλια για τον Σίλβα :s_howdy :s_howdy

Προσγειωμένος και σοβαρός και ομορφάντρας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#176288 Αν πάνε φυσιολογικά τα αποτελέσματα δηλαδή
Νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό
Νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό
Ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν
Ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν
τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε... :s_bye
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
diplomat έγραψε:

mikeerfol έγραψε:Με νίκη στο επόμενο και ταυτόχρονα νίκη της Bayern περνάμε στους 16 ε;

Μην βιάζεσαι, έχουμε αποκλειστεί και στο παρελθόν με εννιά βαθμούς. :rtfm:

Μην ανησυχείς, το θυμάμαι αρκετά καλά.. :lol: :x
giannik1977 έγραψε:Αν πάνε φυσιολογικά τα αποτελέσματα δηλαδή
Νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό
Νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό
Ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν
Ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν
τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε... :s_bye

Ε καλά, πελάτισσα την έχουμε κάνει εντός έδρας, με τα δεύτερα θα κατέβουμε λέμε :rtfm:

:lol: :lol: :s_tongue